Chcem mu zničiť život
Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok
Zaujimave kolko ludi sa tu hra na sudcov a Bohov...asi zabudli poreklada starych materi..nieco ako - nesud, lebo budes sudeny...ale co uz, ked maju o sebe tolku mienku, ze su bez viny ako Boh...ich si karma tiez najde 😉
Kazdopadne dieta nemoze za tuto situciacu a ma pravo aj zakonne aj moralne, aby sa otec podielal na jeho vychove..a samozrejme aj platil..v tomto pripade zial asi len platil, ked sa takto zachoval..kadzopadne to dieta nie je menejcenne ako jeho ostatne deti!!
@wilagrande sk som si aj myslela ze naisem telnovelu, vies aka by bola sledovanost, ked kukaj co to robi na Mk?Vsetky tie unudene manzelky a aj nejaky divny muzi tu ziju vo svete kde vsetko konci stastne....a lubili sa zili spolu stastne az do smrti
@mahalo presne tak dobre ze si tu prisiel konecne cisty vzduch a nazor aj ja som sa im to snazila vysvetlit ale nakoniec fackaju aj mna to je tu skoda reci
@wilagrande Mne je to tak jedno ako zijete 🙂 Len mas velmi povolne nazory k zivotu a to je na zenu divne.... Ja zijem v tom nazore, ze ano, mimomanzelske vztahy sa deju vsade, sudne natahovacky o vyzivne financne prostriedky su na dennom poriadku, sudy su preplnene rodinnymi spletenymi vztahmi atd... Ale len preto, ze sa to deje kazdy den nebudem predsa tvrdit, ze je to normalne a tak to ma byt. Urcite sa nebudem zastavat zlatokopiek, ktore roztiahli nohy zenatym len preto, aby ich vydrziaval cely zivot. Ano deje sa to vsade okolo nas a kazdy den, ale predsa nebudem tvrdit, ze je to v pohode a normalka.
@dimitra musia sa straaasne nudit ked to lustruju stranu po strane a vsetko o tom vedia ako keby boli pritom ked sa to stalo ale ani netusia co tu pisu 🙂 ty obhajuj prava dcerky a ksli na zakomplexovanych ludi z MK
@dimitra len preto, ze ty si sklamana zo sulozi so zenatym muzom este nemozes tvrdit, ze ti, ktori ziju v usporiadanom rodinnom zivote su divni... Divna si ty, a vies co? Tvoj "byvaly" to nakoniec so svojou zenou medzi sebou najdu a naozaj budu zit stastne az do smrti. To len ty ostanes navzdy poznacena ako prespanka zenateho muza. Ostanes divna a sama.
@kykka ja som netvrdila ze je to spravne ja som len pisala ze stalo sa co sa stalo a jej dcerka ma pravo mat otca na rod.liste ja netvrdim ze je ok spavat zo zenatymi asi si ma zle pochopila ja si zastavam dcerku dimitri a aj ju v tom ze nema pravo nik na MK ju urazat nadavat jej do zlatokopiek husi kuriev suk a podobne
@kykka nie nie j to normalka ale realita a je normalka ze otecsa vykaslena svoje dieta? To je normalka hej? Lebo vsetci to tu svorne tvrdite, ja som zodpovedna, ja som dala svojmu dietatu taky zivot, moja vina....bla bla bla. A kde je ten nezodpovedny otec? To tu tak vyzera ze som mrcha a zlatokopka ked chcem pr svoje dieta dobre. Ty nechces aby sa tvoje deti mali dobre? Ak ta opusti muz nebudes si pytat peniaze? Tak ak ano tak to budes tiez zlatokopka?
@kykka a ty odkial vies ze on a ta jeho grekina budu zit stastne az do smrti? 😀 dajte tej dimitri uz pokoj preboha aj ona je len zena a clovek aj ked urobila chybu ...nechcete ju upalit ako johanku z arku???
@dimitra tyyyy ale bohvie kolko je tu slobodnych zlatokopiek s detmi 😀
@dimitra Ale nad tym si mala rozmyslat pred tym, nez si s nim spala. Ja som ti uz pisala, ze zijem v zahranici, viem ako to tu chodi. Nikdy som neskocila na lep zenatemu, alebo hocijakemu pofidernemu prave kvoli tomu, aby som na svet nepriviedla dieta, ktore za to nemoze. Ty si to vedela, tak naco sa teraz obhajujes pre prava svojej dcery? Tie si jej uz uprela davno pred tym, nez sa narodila. Teraz neplac. O to tu ide... Mala si na vyber. Priviest deti do rodinneho normalneho stavu, ved si bola preboha slobodna baba, to uz si nenasla ineho len zenaca?. On nieje povinny zapisat sa ako otec, ani platit prave kvoli tomu, ze nie si jeho zena. Je to hajzel, ale ty si tiez. Lutujem vase dieta. Ale teba sa rodinne prava netykaju a este v Grecku nemas sancu pochodit na sudoch, oni pri sebe drzia. Ty ako cudzinka prespanka ta hned "zlikviduju" pri prvom pojednavani. Zbytocne mrhas casom, peniazmi a nervami. Radsej sa na ten zdroj penazi vykasli a zacni chodit do prace, posnaz sa zoznamit s nejakym "nudnym a rodinnym" typom, ktory prijme teba a tvoje dieta za svoje a vytvori ti normalne rodinne prostredie. Lebo inac zacinas uz prehraty boj...
@kykka jej dieta nema pravo na otca ty si uz aka mudra 😀 idem si radsej kupit cigarety lebo by som ti nieco skaredo napisala
@wilagrande
"tyyyy ale bohvie kolko je tu slobodnych zlatokopiek s detmi"
kazda nema take stastie 😀
@wilagrande
Kto je zodpovedny ako budu vychovavane deti?
@wato rodicia su zodpovedny cize dimitra a gen grek ci sa mylim???
@wato to sa nestane, ale sud o urcenie otcovstva sa moze tahat roky. Greci nie su moc puntickarsky narod a ked im na ministerstve pristane takato zaloba, tak najskor to niekto len niekam zalozi, casom sa to strati, ked sa bude slovenska strana informovat, tak to zase pohladaju, zistia, ze nieco chyba, bude treba dokladat dokumenty, to uz bude august, to maju vsetci uradnici prazdniny, potom to pojde na sud v mieste bydliska otca, tam sa to zase moze niekam zalozit, zapatrosit a cele to moze trvat nekonecne dlho.
IQ vasich odpovedi cize urazok zodpovedaju IQ vasmu veku AMEN ....
@wilagrande Bohužiaľ jej dcérenka asi mať otca nebude. Možno meno v rodnom liste a pravidelné mesačné platby od človeka s tým menom, na čo MÁ PRÁVO zo zákona.
No ako písala @kykka otca v pravom slova zmysle nebude mať. Nie ocka, ktorý ju bude uspávať, hrať sa s ňou, chodiť po lekároch, pomáhať s učeením... A ako píšu baby, toto je bohužiaľ aj chyba @dimitra. Nechcem ju súdiť, hoci urobila chybu /ak keď stále tvrdí, že nie/ A ešte väčšiu chybu urobil malinkej "sploditeľ". On ublížil nielen dcérke @dimitra , ale aj svojim manželským deťom.
Nakoniec si to ako vždy odnesú nevinné deti ☹
P.S. Nechcem moralizovať, ale niektoré ženy /a samozrejme i muži/ by sa konečne mali začať správať zodpovedne. Aspoň kvôli ich deťom.
P.S.2 Zaujal ma výrok dimitry o tom, že nevieme ako dopadne my, čo odsudzujeme spávanie s ženatými. Ja viem ako dopadnem. Keď som mala dosť rozumu ako 17-ročná a nedala som na "nalákať" na reči typu "so ženou si už dlhšie nerozumieme", tak viem, že po tridsiatke a s deťmi už mám toľko skúseností, že podobné typy mužov ma už radšej zďaleka obchádzajú. Neviem síce, čo robí môj muž /dimitra sa na to žienok pýtala/ a tak za neho hovoriť nemôžem. No môžem hovoriť za seba. ˇ
Žienky neblbnite. Deti često zbytočne trpia aj bez toho, aby im niekto rozbil rodinu !
@wilagrande 😀 😀 zatial spravne
ak zena moze odnosit a porodit dieta, kto ma majoritu v rozhodnutiach a suvisiacich problemov (ochrana, prevencia, rozhodnutie ci ano alebo nie)?
muz ci zena?
@wilagrande urcite plna rit a ktovie kolko z nich tu prave komentuje
@wilagrande ale nech ziju vsak si zasluzia jeden druheho
@monhla jej ide o ten rod.list a v dnesnej modernej dobe sa hovori nie je otec len ten co splodil ale ten co vychova takze dimitra ma este sancu a jej dcerka moze mat octa co ju vychova a bude ju lubit ako svoju ....mne tu vadia len tie urazky :( ako sudia druhych

@wilagrande Ukaz jeden prispevok kde niekto trvdi ze to tak nie je?