icon

Chcem mu zničiť život

dimitra
17. máj 2014

Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok

ivetkab.
28. máj 2014

@dimitra Toľko nenávisti v jednej žene ... až chudák Tvoje dieťa mi príde. A čo sa týka Teba, nie si prvá ani posledná, ktorá bola naivná ... čo si čakala? A teraz čo očakávaš? Absolútne Ti nerozumiem, snáď si tu nájdeš spriaznenú dušičku ... Ty si v každom prípade už zničila rodinu, keď si si s ním začala. Kde si mala rozum? V podstate asi tam kde aj teraz.
Skús myslieť na to, že máš byť vzorom pre svoje dieťa ... 😅

kykka
Odpoveď bola odstránená
monhla
28. máj 2014

@wilagrande Ja chápen aj tie mamičky. Keď dimitra napísala, že chce potrestať aj jeho ženu a deti, tiež ma to nahnevalo. Má právo na zapísanie otca do RL a na alimenty, ale nie ničiť životy ľudí. Hlavne ak jej neublížili. Čo sa o nej nedá povedať, hoci tvrdí opak. Jeho deti určite trpeli a nie vlastnou vinou ☹ A teraz bude bohužiaľ trpieť aj jej dcérenka a tiež nie svojou vinou, ale zlým rozhodnutím svojich rodičov.
Len dimitra sa časom "zbadala". Asi to napísala v hneve a neuvedomila si dôsledky svojich slov. /myslím, že celkovo nehľadí moc dopredu, čo môže spôsobiť ☹ / Potom napísala, že to tak nemyslela. Možno ani tie mamičky to tak nemysleli. No hádzať špinu na nevinné deti a podvádzanú manželku /od dimitry/ je oveľa horšie ako odsúdiť ženu, ktorá vedome spí so ženatým mužom. Hoci je pravda, že mnohé mamičky mohli použiť slušnejšie výrazy.

wilagrande
28. máj 2014

@kykka to co jej prajes take veci??? Sa uvedom si zena !!!!!!!!!

wato
28. máj 2014

@dimitra 😀 😀 na nespravneho to skusas. Ano nudim sa vzhladom k tomu moj obor je exaktny a riesim implementacie, takze toto mi pride ako odreagovanie. Preto ta mozem nazvat pseudo podnikatelkou, pretoze je jasne ze si este nikdy neriesila napad az po jeho realizaciu. Tiez mozem napadat tvoje rozhodnutia lebo ja ked sa rozhodnem zle, tak stratim dni alebo mesiace a aj tak to budem musiet napravit ja sam (ty si urobila chybne rozhodnutie za tvoju dceru a to uz nenapravis, lebo si predtym nerozmyslala).

A popravde keby na mna niekto povedal "hod kamenom kto je bez viny" tak mozem pratat riadne skaliska 😀 😀 pretoze by som bral do uvahy vsetky strany ktorych sa to tyka. 😀 😀 Preto ty nemozes pochopit co tu vlastne piseme.

Ale co ta moze utesit, je ze taky ako ja sa s tebou bavit urcite nebudu 😀 Okrem toho ja by som si dokazem vazit zenu ktora nie je zavisla na muzovi a stoji si za svojimi rozhodnutiami, aj ked s nou nemam rovnaky nazor (co zas na teba neplati) 😀 😀

hucko44
28. máj 2014

@dimitra Ja viem, že Ti už radili všelijak možne a nebudem všetky reakcie čítať, ale poradím Ti aj ja. Neber to ako radu od chlapa. Však nakoniec sama uvidíš v akom duchu Ti radím.

Predstav si, že zajtra máš umrieť. Máš dve možnosti:

1: Strávim 24 hodín s dcérou, venujem jej lásku, pozornosť, starostlivosť a tým sa postarám o to, aby mala dobré spomienky.

2: Venujem všetku energiu na to, aby som tomu chudákovi strpčila život. Je to síce popapučný egoista a čokoľvek spravím, tak to bude mať v paži a všetko z neho opadne ako z teflonu, ale nech ten chrapúň vie, že ho nenávidím. O dcéru sa mi niekto postará, mám to ťažké ja, nech sa aj ona naučí, že život je boj a prežije len s nenávisťou.

Moja rada: kašli na neho. Naučil som sa, že v živote funguje zákon príčiny a dôsledku (nie, nie som v žiadnej sekte, náboženskej skupine, či inom fanatickom, alebo akomkoľvek zoskupení). Všetko sa mu vráti. Ak má takýto prístup, zomrie sám v domove dôchodcov, jeho žena na neho prenesie vaginálnu mykózu, poserie sa z pokazeného piva, nebudú mu vychádzať tipy na stávkach, podmočí mu voda dom, zmláti ho vlastné dieťa, zavrú ho za onanovanie na verejnosti, proste VŠETKO SA MU VRÁTI. Nie je to len taký všeobecný výrok - fráza. Platí to a vidím to denne.

Ušanuj si energiu, nauč sa háčkovať, prihláste sa do detského centra, nájdi si kamarátky na pieskovisku s deťmi, choď na kávu so susedkou (alebo susedom). Čím dlhšie a viac energie budeš venovať jemu, tým menej jej budeš mať pre nové pozitívne zážitky a možnosti pre nový vzťah.

Som na Tvojej strane a odrádzam Ťa od pomsty.

Hucko

wilagrande
28. máj 2014

@monhla ved toto ona to napisala instiktivne v zlosti co je mozno pochopitelne ak toho cloveka lubi a priznala si ze to nebude tak riesit ale pekne sudnou cestou ako to po spravnosti ma byt ale tie zeny na MK jej stale nadavaju ja to neviem pochopit ani jedna z nas nevie kedy sa jej moze nieco stat ....a este ked som citala prajem ti aby ti zobrali dieta tak to je z mojho pohladu uplny vrchol pfuj plujem na tu zenu co to napisala je mi s nej zle

dimitra
autor
28. máj 2014

@kykka myslim ze s tou sulozou si zacala ty a j som len reaoval, takze ak s osobitky tk sme tu asi potom obidve a ak si si nevsimla , ze to bola ironicka poznamka na tvoje slova, tak som sa zmylila, z tej osobitky budes len ty

dimitra
autor
28. máj 2014

@kykka boze ty si fakt chora ked mozes napisat nech ju daju do zodpovednosti jemu. Kde je teraz tvoj zmysel pre cest a poriadok? Akoze sa na nu vyprdol a maju ju dat jemu? oj moja

dimitra
autor
28. máj 2014

@wato ako netrep tu somariny a nesnaz sa zaposobit svojim slovnym prejavom, lebo ak by si bol normalny chlap tak sa do takejto debaty ani nezapajas, takze daco tu nebude v poriadku,ale ja to namojdusu nie som

wilagrande
28. máj 2014

@dimitra ked urazky tak urazky ....mozno je prihriaty 😀 mam par znamych tohoto typu a zaujimaju ich len zenske problemy 😀

wilagrande
28. máj 2014

@wilagrande dnes je mozno ako ryba vo vode :D

dimitra
autor
28. máj 2014

@hucko44 ja sa urcite nepomstim, nemam to v povahe a dokonca velmi rychlo odpustam ,ale vies napisala som tu nieco v hneve a furt tu chodia upozornenia tak reagujem a snazim sa ludom vysvetlit, ze nie vsetko je len tak jak to vidia oni, ale vela to ani nechce chapat a ma svoju zadubenu pravdu a nevidi nalavo ani napravo. A inak je to aj urcite spestrenie dna tento MK a uplne si viem predstavit tie zeny moralistky ako kypia ked to citaju a ja im dam za pravdu ale oni ani za pana mne nie.A ano som tu len ked mala spi, tak dufam ze sa kazdu chvilu zobudi a zavriem MK aby som sa mohla pohrajkat

dimitra
autor
28. máj 2014

@wilagrande no tak nejak som to myslela

wato
28. máj 2014

@dimitra @wilagrande 😀 😀 😀 jedna brzda vacsia ako druha

@wilagrande
"v zlosti co je mozno pochopitelne ak toho cloveka lubi" na to povedala ze ho uznelubi a chce mu znicit zivot, takze tvoje zastavanie je uplne mimo.
Toto je zensky problem?!? tvrdila si ze aj otec dietat je povinny postarat sa a zrazu je to zensky problem ?!?

@dimitra prave preto. "nesnaz sa zaposobit svojim slovnym prejavom" snazim sa pisat na tvojej urovni (nie je moja chyba ze mi to moc nejde 😀 )

wato
28. máj 2014

@dimitra A kde si dala za pravdu, komu?

monhla
28. máj 2014

@wilagrande Ani dimitra si nedáva "vrecku pred ústa" A oháňať sa láskou, ako výhovorkou je výrok hodný max. 15-16 ročnej slečny. To musíš uznať.
Mňa len mrzí, že som od nej ešte nečítala vetu, v ktorej by si priznala svoju chybu ☹ A spávať so ženatým je vždy chyba. Môžete ma nazvať moralistkou /len preto, že som za vernosť v manželstve/, ale ja som za každú vec, ktorá prispieva k pokojnému a šťastnému detstu. A nielen mojich detí.

Pre jej arogantnosť /bohužiaľ to nie je silné slovo/ si myslím, že na ňu mamičky "útočia". Bola tu jedna mamička, ktorá bola v rovnakej situácii a ľutovala svoje rozhodnutie. Ani jedna mamička ju neurazila. Naopak veľa mamičiek jej poradilo ohľadom práva a pod.

No dimitra si chybu neprizná. Naopak - chváli sa s tým. A to nie je správne.

dimitra
autor
28. máj 2014

@wato urazas a urazas, ale to nebolo myslene ako zenska tema, ale cely MK je o detoch a matkach a zenach. Chlapi spravidla navstevuju ine fora. A nie na mojej urovni ani pisat nemozes, to mas teda pravdu

dimitra
autor
28. máj 2014

@wato tak citaj mozno sa dozvies a ak chces povedat ze aj to bol chlap, tak ano je to mozne, ale jeho nazory su take akesi....no chlapske ale tie tvoje su akoby si bol manzelka a to je take kus ..no...divne

dimitra
autor
28. máj 2014

@monhla uz zase...ano pisala som ze na tom mam vinu aj ja aj onba ndokonca som napisala ye viem ze jeho zna je v tom nevinne,takze si treba precitat.

wilagrande
28. máj 2014

@dimitra skoda reci nemam slov co argument tak ten isty a vraj si si chybu nepriznala ja co som citala tak ano len to je tak ked niekto si precita kazdy treti prispevok ....moja kaslime uz na toto nema to zmysel tu nieco dokazovat a vysvetlovat kazdy tu ma svojho boha to nevysvetlis ja to vzdavam asi xixi idem sa venovat synovi prisiel

wilagrande
28. máj 2014

Prisiel zo skoly omnoho lepsia cinnost pokecat s nim ako tu s poniektorymi 🙂 dimitra drzim palce a hodne ignoracie zelam kasli na druhych mysli na seba a malu ;)

monhla
28. máj 2014

@dimitra To som čítla, že podľa Teba je vinná aj jeho žena. No ak mu nedržala zbraň u hlavy, aby podvádzal, tak jej vina bola iba v tom, že im to nefungovalo. A tak to mali spolu riešiť. Bohužiaľ mysli si čo chceš, no v porovnaní s Tebou a s tým chlapom je ona morálne nevinná.
Tvoje priznanie viny som si nevšimla. Ospravedľňujem sa.

wato
28. máj 2014

@dimitra 😀 😀 bavim sa, bavim

Moj nazory vyplyvaju z toho ze sa pozeram na to z pohladu jej manzelky (ktora jedina z vas troch je v tom nevinne, vy ste za nu rozhodli a este jej to ide zneprijemnovat a vyjadrovat sa o nej ?!?!)
Na tvojich a @wilagrande vyjadreniach sa bavim, naramne. Ziadne argumenty, to je typicke pre take osoby.

😀 😀 "mozno je prihriaty" ak empatia voci niekomu kto si vzniknutu situaciu sa nesposobil, je prihriatost tak potom budem rad prihriaty

dimitra
autor
28. máj 2014

@monhla naozaj som to pisala a tak to aj je, ze ju nevinnim z toho ze smeja a on spolu nieco mali, ja som bola ln nahnevana, ze zakazuje stretavat sa otcovi s dcerou pod hrozbou ze zoberie deti a od neho odide, to si myslim, ze urobla zle

kykka
28. máj 2014

@dimitra Ano dobre, vsetci sme z osobitnej skoly, to uz vieme... Ale teraz naozaj odbocim trosku... Ked sa narodi dieta, tak automaticky dostane rodny list. Tvoje dieta ma grecky rodny list, takze ked sa tvoja mala narodila, koho zapisali na poziciu otca? Lebo museli sa ta na to pytat a ty si musela suhlasit s tym, co bude uvedene v rodnom liste...

jabadaba
28. máj 2014

@wilagrande Vitaj, Rytier milosrdenstva! Ruku na srdce si dam uplne z voleja a bez mihnutia oka. Zenati ma nepritahovali nikdy. Neviem, asi nieco vypustaju do vzduchu co ma odpudzuje. 😀

K teme o mladuckej zalaskovanej dievcinke, ktorej si tu bohabojne prisla na pomoc. Hodim Ta do obrazu ak si to este nestihla sama - tato mladucka neskusena a tazko zalubena deva ma 35 rokov. Dokonca je uz niekolko rokov sama matkou. Teda pomerne uz zrela zena. A tato zrela zena vedela do coho ide, vedela o manzelke, detoch. Nebola ani v kome, ani v bezvedomi ci pod vplyvom omamnych latok, ked si zacala so zenatym cudzincom. Aspon to nespominala.

Kazda normalna zena si vopred zrata rizika, ktore su spojene s takou rovnicou ako zenaty plus cudzinec a aj to, ze spravny vysledok je totalna neperspektiva, pruser a zbytocna komplikacia. Rovnako jej pri zratuvani vyhodnosti/ nevyhodnosti takychto hokusov vyjde, ze za kratky koniec potaha vzdy a zasadne zena. Kazda normalna zena totiz vie, ze nasledky uletov nesie jedine ona. Priroda to nejak takto zariadila. Cize, pri matematickom vzorci zenaty chlap plus cudzinec ratam s vysledkom kopanec do riti ak sa nieco poserie. A to sa tu udialo! Len naivny somar moze prehliadnut zasadnu vec - zenaty si rozraba u slobodnej. A len naivny somar od tohto caka nieco pozitivne. Kazdej normalnej zene totiz blika cervena kontrolka pri jedincovi ako tento. Z plazovych inzinierov este nikdy nic dobre nevzislo. A preto, v takychto pripadoch zivotnych nastrah je to prave zena, ktora ma mat rozum a cit pre zodpovednost. Voci samej sebe predovsetkym. 😉

jabadaba
28. máj 2014

@dimitra zle sice ta manzelka robi, ked ako pises, brani muzovi v styku s jeho mimomanzelskou dcerou. Ale chap aj Ty ju. Jedna skratovo. Neuvazuje. Pod tlakom novych a nie velmi prijemnych zivotnych okolnosti. Az sa na to dokaze pozriet z nadhladu, ktory jej teraz chyba, tak to isto uvidi z inej perspektivy a branit nebude v nicom. Momentalne zrejme inej reakcie ako obrannej nie je schopna. Proste kona iracionalne a da sa to plne pochopit.

wilagrande
28. máj 2014

@jabadaba ja som netvrdila ze kazda sa obzrie za zenatym ale tu take ja som to sice neni ale poznam dost takych ale nadavat do suk a kuriev im nebudem je to ich zivot a ani ich neodcudzujem....za druhe laska kvitne v kazdom veku....niesom rytier milosrdenstva ale urazat niekoho koho nepoznam to nieje moja parketa a myslim ze takto riesia problemy len take co ich v zivote maju nic ine im neostava len nadavat kricat a urazat

kykka
28. máj 2014

@jabadaba Takze ma 35, deti a uz nejaky ten zivot za sebou?!! A isla otehotniet do zahranicia, aby dostavala financne vydrziavanie? Alebo to len ja zle chapem?...