icon

Chcem mu zničiť život

dimitra
17. máj 2014

Uz som tu popisala vela, ale toto je fakt nieco. V skratke mam dceru s grekom ktora ma 7 mesiacov. On je zenaty a ma dve deti.Po narodeni malej sa o nu riande staral a aj o mna cca 5 mesiacov. Vravel ze ju miluje a ze ma len jedneho otca a to jeho, ze pokym on bude mat peniaze, ze bude mat aj ona a pod. Uz predtym sme sa dohodli, ze odidem s malou na slovensko a do grecka budem chodit tak 2x do roka tajne a aj on tu. Vsetko bolo fajn, odisla som domov . Vzdy bol na skype, vyplakaval ako mu chybame a ze nas chce vidiet a pod. Posielal mi aj peniazky. Ja som mu povedala, ze ja nikomu nic nepoviem, lebo nemam v plane s nim ani zit ani rozbit mu rodinu. CCa 5 dni do zadu ma vyhodil z fb asi pred 2 dnami mi zavolala ze povedal vsetko zene a ta mu zakazala malu kontakovat, takze si ma vymazat jeho cislo. Ja na to ok, ala budes zapisany ako otec a on nesuhlasi. takze to davam sudne. Ale to mi nestaci, chcem ho vidiet trpiet zato ako sa rychlo zbavil otcovskych povinosti. Moja mala si zasluzi mat to co jeho deti a aj bude. To ako ju odvrhol mu nedarujem. Tak ako jeho zena ublizila mojej dcere, tak ja ublizim jej synom. Dozvie sa o tom cele jeho mesto a to prave teraz pred volbami, pretoze kandiduje. Chcem ho vidiet trpiet zato ako sa zachoval. Akurat ked to dopisem, idem pisat jeho detom. Len som sa chcela vyrozpravat a varovat vsetky zeny ale aj muzov. Kazdy sa v kritickej situacii zachova inak ako tvrdi v stave ked je vsetko ok

macamac
29. máj 2014

@wilagrande no veď práve 😉
sama si potom ako tí, na ktorých poukazuješ 😉
prišla si s istým zámerom - poukázať na útočiacich a nadávajúcich - a sama si do toho spadla 😉
tak ak si vytočená - skús pochopiť aj ich. aj ony boli vytočení, preto reagovali nevhodne - tak, ako ty 😉
a ste si kvit 🙂

a inak - čudujem sa, že niekoho dokáže virtuálny svet takto vytočiť
že píše potom slovníkom, ktorý by v realite zrejme nepoužil....alebo - ktovie 😉

simik22
29. máj 2014

Na to, ze si Tvoja dcera zasluzi mat to, co ine deti, si mala pozerat vtedy, ked si otehotnela so zenatym chlapom, navyse s detmi. Uz vtedy Ti malo byt jassne, ze vychovavana ako ine deti nebude.

ja1980
29. máj 2014

prečo mám pocit že wilagrande a dimitri sú jedna a tá istá osoba ? Žeby rovnaký štýl vyjadrovania sa ? Úbohý a primitívny ? 😀 Prepáčte, musela som zareagovať 😉

wilagrande
29. máj 2014

@macamac ani sama neviem nebola som este v takejto diskusii ja som sa zapajala len do pracich a avivazovych :D a mas pravdu spadla som do toho ,,, co uz nechala som svoje emocie uniest ale nikoho som vulgarne neoslovila len som hundrala ale si necitala niektore prispevky ktore su tusim uz vymazane ako hrubo jej nadavali a priali jej aby jej socialka vzala dieta to je trosku vela si myslim teda na mna silna kava a toto by si mamicky nemali priat navzajom :(

wilagrande
29. máj 2014

@ja1980 nie nie urcite niesme jedna a ta ista osoba za to rucim !!! Si to myslite len preto ze mi bolo tej zeny luto a zastala som si ju pred urazkami

wilagrande
29. máj 2014

@ja1980 dimitri je ani neviem odkial ja som z MT ;)

kykka
29. máj 2014

@wilagrande No len sa neposer... 😅

wilagrande
29. máj 2014

@kykka ano ty prajes zle veci a este mi drzo napises pche....

ellise
29. máj 2014

ach @dimitra zase řešíš svůj problém s nesprávnou osobou, ona tě do těchto problémů nedostala, řeš to s ním, nechápu tvoji potřebu se sní bavit, ona ti nepomůže ani to nevyřeší. odepisování na SMS, kontakty na FB k čemu ti to je?

ceresnicka1990
29. máj 2014

Tato diskusia mi sprijemnila nudu v praci :D dobre som sa pobavila 🙂

dimitra
autor
29. máj 2014

@ellise mne k nicomu, ale ona sa spojila so mnou tak asi chce vediet pravdu, ja s nou nic neriesim, ja som len napisala pravdu

ja1980
29. máj 2014

@ceresnicka1990 ja to mám ako večerníček pred spaním 😉

indiankaindi
29. máj 2014

@ja1980
@ceresnicka1990 presne ako píšete, je to ako jedna z argentínskych telenoviel. Bezduché, jednoduché a o ničom 😀 Ale na pobavenie o ľudskej hlúposti to stačí. Občas čítam úryvky manželovi, nech sa pobaví aj on 😅

ellise
29. máj 2014

@dimitra jo tyhle pravdoláskaře mám nejraději,........ dobře ti padlo, že si ji mohla všechno povykládat, konečně aspoň trošku si se pomstila....... aspoň máš dobrý pocit? hřeje tě u srdce že si konečně mohla o něm říct pravdu?

dimitra
autor
29. máj 2014

@ellise ja som velmi vahala ci jej napisem a nemam nijaky pocit ani dobry ani zly a napisala som jej to len tak v skratkke. Ale preco by nemala vediet o nom pravdu?A nech sa sama rozhodne. Ci je lepsie zit v nevedomosti?

lovela1
29. máj 2014

@dimitra
akože slová ako slobodná vola,rozhodnutie a zodpovednost ti niečo vravia ?asi nie,lebo keby áno,tak by ta tak nehnevalo v akej realite sa momentálne nachádzaš...

ushuaia
29. máj 2014

@macamac inak teda ja sa az ,,precudovat,, idem ze tato virtualna tema este stale pokracuje...a najma zacinaju sa tu rozoberat este ,,cudnesie,, veci... 😎, ale zase preco sa nepobavit nad niektorymi prispevkkami sa mi oci krutia... 🙂 😕

mamulka211
1. jún 2014

Tak sama si pisala, ze si s nim zit nechcela, ze si mu nechcela rozbijat rodinu, len si chcela, aby ti platil, to hlavne.Tak trochu to vyzera ako tvoja vypocitavost, zrejme je chlap lepsie zabezpeceny a ty si bola cosi ako u nas Kollarove milenky...Nechala si sa nabuchat s tym, ze o teba bude najmenej do 18 rokov veku dcery postarane.Teraz ti chlap povie, ze ti neda peniaze, a ides sa zbesniet od nervov.Predpokladam, ze nie za nim, ale prave za tymi lovakami, co ti nechce dat. Tak tie si vysudis, bud pokojna a snad o chlapa, co sa na teba vykaslal nestojis, cize peniaze dostanes, jeho kopni do riti a zij si dalej.

guinevre
3. jún 2014

@dimitra Ocakavas od neho ze sa "zachova ako spravny clovek"? A to ze mal manzelku a deti od ktorych ani nechcel odist a mal milenku a s nou dieta tak to sa zachoval ako spravny clovek? Podla mna nemas co od neho ocakavat okrem alimentov. Je to smutne, ale vedela si co robis.

ellit
4. jún 2014

jeeeeeeeeeeej to tu este pokracuje? 🙂 ved sa uz dimitra vyhrazala davno, ze uz nic nenapise. Az smutno mi bolo 🙂 ale nesklamala. Len si nezakladaj nove nicky, to sa nerobi.

zvolsiinylogin
4. jún 2014

no, baby, citam, citam dozadu....a zrazu slova hus, stetka vychcana, zistim kto si....ty koki, koniec sveta, napiste admin., nech ju uzavre, mam toho dost... 😠

borkavan
4. jún 2014

@dimitra tak čítam, že si jej napísala a ona sa chce s tebou spojiť. Tak som veru zvedavá ako zareaguje. A vieš, či vôbec niečo tušila?? No deti má veľké, takže podľa mňa dobre si spravila. Však nech vie, čo má za človeka doma. Potom napíš ako to dopadlo.

dimitra
autor
5. jún 2014

@borkavan ano tusila to ba by sm povedala,ze to vedela, neviem co sa tam teraz deje, len viem ze ma kontaktuju jeho priatelia a chcu vediet ci to je pravda, tak hovorim pravdu. Niekolko x mi pisal sms, ale som neodpovedala. Teraz uz je neskoro, uz je to vonku.Apopravde je mi to jedno, teraz uz len cakam na sud

liana111
6. jún 2014

Ale chod si ty uz svoj chory rozum riesit inde, ved toto je uz minimalne druha tema co si zalozila, a co maju jeho deti s tym co vy dvaja spolu mate? To mu musis nicit zivoty aj im? A ty kde si nechala rozum sa dvat ,,dokopy,, s zenatym muzom? Grcat sa mi chce z teba

dimitra
autor
7. jún 2014

@liana111 nie moja, to ta prva vzdy zije 😉

oravese
14. jún 2014

@dimitra myslim ze si zlatokopka, ktorej slo o jedno ako si pisala ze ty s nim vztah nechces no zrazu ked on nechce tak je to katastrofa ako si to dovolil, znicila si rodinu neviem preco si si s nim zacinala asi koli peniazom, kedze si od neho ziadny vztah nechcela hambi sa a chuda tvoje dieta. Sama si za to mozes. 😢

vjm
20. jún 2014

Keby moj muž mal zo slobodnou ženou dieta tak jej vytrham všetky vlasy čo si si myslela že ju necha?

01fialka01
23. jún 2014

@dimitra A akoze teraz co. Vies co? Tak ti treba. Zeny ako ty si zasluzia taky koniec. Len to dieta lutujem.....

jahodka8
23. jún 2014

@dimitra A čo ti písal? Ved keby to on nezatlkal a priznal sa k tomu verejne, tak by ho možno nikto tak neodsudzoval ako takto, ked sa to snaží ututlať. Ja takýchto mužov nechápem. Tiež dobre vedel, čo robí a tuto niektoré ženy robia z neho svätca. Prečo by to nemohla jeho manželka vedieť? Jej sa to týka tiež a aj jej detí.

jahodka8
23. jún 2014

@01fialka01 Ved ked ľutuješ to dieťa, tak by si mala súhlasiť s tým, aby súdne žiadala o výživné. A ked to dala na súd, tak jasné, že sa o tom viacerí dozvedia a jeho manželka a deti, a aj toto je jeho dieťa, takže tiež je to jeho rodina. Aj tebe sa môže stať, že sa niekedy dozvieš o dieťati svojho manžela, napr. ked mal kedysi nejakú priateľku a tá mu nepovedala, že majú spolu dieťa.