Chcem sa opýtať - je podvádzanie len telefonovanie s bývalým?Manžel na to prišiel
@shaniatobi pokiaľ ťa doučoval gramatiku, tak nie 🤷♀️
Záleží, o čom bol telefonát. Každý má iné limity, čo toleruje a čo už nie.
@jenetta nuz pismenami sa hresilo (nevera), odkedy pismo bolo vynajdene a dvaja milenci boli vzdelani natolko, aby si pisali. Nie je to zalezitost iba 21.st. 🙂
@shaniatobi asi si nechala dvere otvorené , všetko asi počul manžel, a je iný o 180 stupňov , zmenil sa o 180 stupňov, tak asi vie o ex

@jenetta ty si bud pochopila, ze si sa nechala uniest na zaklade vlastnej nespravnej domnienky a uz si rovno s vykricnikmi a capslockom sudila autorku ako zhyralu hriesnicu, alebo si dnes vecer upila vinka viac nez ti dobre sadlo. 🙂
Ale som rada, ze si to vsetko po sebe zmazala. Iba by to tu vyvolavalo zbytocne rozbroje. 🙂
Jo, a tie eroticke listy - ano, pisali sa odkedy sa vynaslo pismo. Naozaj sa neobmedzovali na odkazy typu: tam a tam, o tolkej a tolkej a nevinne vyjadrenia ako “chybas mi”, ako si myslis ty. Pisali si aj celkom stavnate fantazie. Treba sa zaujimat aj o historiu. Taka stara India...
Len telefonovanie že ako sa máš, nie je nevera. To môžeš aj povedať manželovi. Hej, volsl mi ex a treba ho preflľaskať lebo chce niečo neslušné odo mňa. Keď ťa mal nezažil si ťa. A keď ťa stratil , teraz ti chce zničiť vzťah.
Najlepšie ak povieš manželovi všetko.
Ale povedz mu to po ma ly.
Vieš,
Volal mi
Ex
Začal byť provokatívny
Prepáč ľúbim iba teba..
Rozplač sa
Nechcela som to
Ale už sme nemali
Spolu sex
Tak dávno
A on bol nedobitny
A nebudem klamať
Zabudla som na to
Že si ma nevšímaš
Myslela som že ťa už nepriťahujem
Nevsimas si ma ako ženu
Nepoviem mi ani MILACIK AKO KEDYSI
ANI MA NEPOCHVÁLIL, VŠETKO UZ BERIEŠ AKO SAMOZREJMOSŤ
MNE TO NESTAČÍ
CHCEM OBČAS POCUT AKA SOM SEXI
ZE TA PRITAHUJEN
ŽE SOM PRE TEBA NAJKRAJŠIA NA SVETE
Tá som sa nechala uniesť ex ako mi pripomenul že som STALE KRASNA ZENA. ZE NIRKTO O MNA STOJÍ. ..
VIEM, MALI BY SME SI TO HOVORIŤ NAVZÁJOM
Ďakovať čo spravíš ty a ja tebe, POCHVÁLIŤ SA NAVZÁJOM
TIETO MALIČKOSTI ROBIA VZTAH vzťahom
Ja nie som iba tvoja družka,nanzelka
Ja chcem byť aj TVOJA milenka, priateľka s ktorou zajdes hoc na pivo,na koncert, a POVIEŠ MI VŠETKO ČO ŤA TRÁPI AKO KEDYSI
UŽ SI NEVAZIME SEBA SAMÝCH
BERIEŠ MA AKO VZDUCH
Nechcem toto!
CHCEM NASPÄŤ SVOJHO MUŽA KTOREHO SOM OBDIVOVSLA, ZBOŽŇOVALA, pre toto a hento(ty vieš čo sa i na ňom vážiš alebo si si vážia)
Musíme sa naučiť ako sa správne rozprávať.
Vzdy budeme si hovoriť - musíme byť úprimni k sebe, aj keby tá úprimnosť bolela mňa alebo teba. NESMIEME SA BÁŤ BYŤ ÚPRIMNÝ AKO FBAJA PRIATELIA, po EBO TAJOMSTVÁ ČO NÁS TRÁPI NÁM ZNIČÍ v ZTAH, MANŽELSTVO!
A neskôr si postupne budeme oporou a neubližovať si už nikdy tým že každý vidí toho druhého inak a neuvedomujeme si čo robím ja tebe zlé a ci ty mne.
Spolu to budeme prekonávať aj keď to bude ťažké. Spolu vsetko prekonáme ak to chceš. Ak o to stojí š.
Vieš tu otrepanu vetu, za každým problémom stoja dvaja.
Keď mi bude niečo chýbať poviem ti to rovno.
A toho ex môžeš upozorniť aby mi nevolal, tu máš môj mobil.
Ja som len SLABA žena a chýbal si mi.
Veríš mi, že ťa ľúbim? Lebo ja som prestala veriť ze ti ešte na mne záleží, a preto sa to stalo.
Odpusť mi.
Ak nie, budem to akceptovať. Ak už má nechceš rozveďme sa. Nebudeme sa už trápiť.
Nebudeš sa musieť už pretvarovať že chodíš domov, keď chodíš okolo mňa ako vzduch.
Réžia:jenetta
Scenár:jenneta
Rok 2020 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
The End
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Romanca na sladké sny

@lenuliatko84 riešiš tú gramatiku nie problémy moje?
@lenuliatko84
@lenuliatko84
@shaniatobi jake problemy? Ved v minulej teme si pisala, ze s muzom uz byt nechces, tak?

zalezi na obsahu telefonatu. Ale je dobre zatvorit dvere do minulosti 😉