icon

Chcem sa rozviesť po rokoch nešťastia

lucyluska
3. jan 2025

Baby,
Po 7r. manželstva, 14r. Celkovo spolu sa chcem rozviesť.
Deti nemáme.
Po úmrtí mamky to somnou zatriaslo a vidím aká som stále nešťastná s ním.
Baby, manžel ma nikdy dobre nepomiloval. 5 minút...potom sa už nemal k tomu žeby 2he kolo. Nikdy mi SPOTANNE nič sex.neurobil. Sex poloha namne, na neho si nesadnem, nevie sa mu postaviť, nedovolí mi to. Toť všetko z mojej sexualnej rozkošady.
14r nevie akú robitu má robiť, nevie si nájsť prosperujúce zamestnanie. Ja už som projektový manažér a zarabam 3x viacej, on len lamentuje.
Nikdy nejdeme von na prechádzku, v lete ani raz k vode.
V zúfalstve som ho poslala na terapiu, chodí tam rok a pol. Nič sa nezmenilo.
Deti nechcel veľmi.
Keď sa nám nepodarilo, nedovolil mi ani o adopciu sa rozprávať.
No načo mi takého chlapa. Smutný, negatívny chlapec...a ja som ho roky podporovala.
Pri rakve mamky som tak zvyklala že ma sesternica utesovala, nie vlastný muž.
Ďakujem
Držte mi palce.

Strana
z2
loliki
3. jan 2025

@lucyluska Bola si nablízku, bol zaľúbený, zle ti neurobil. 🙂

michal_dr
3. jan 2025

@loliki
Citit sa môže, beriem. Ale miesto sebalutosti, treba na sebe pracovať☝️☝️☝️. Holuby z neba nepadajú 😉.
Každá žena chce mať/potrebuje silného partnera o ktorého sa môže oprieť, nie lutostiveho usmrkanca (viď zvieracu ríšu 😉). Život nie je med lízať, pri každom páde treba vstat, oprasit kolena a ísť.

Nič proti tebe @loliki, pekne si napisala myslienku 👍, plne suhlasim, len som doplnil, že vzhladom na jeho vek, taku partnerku (aktívnu, makajúcu na sebe), nemal dôvod takto upadnúť 🤦🤦🤦

loliki
3. jan 2025

@michal_dr Tak ale on je raz taký, no. Ja ho nepoznám. Ale ja by som tiež nechcela o 5 rokov mladšieho. Možno už v tom výbere bolo zakódovaná túžba po starostlivosti.
Ale ty sa pochváľ. 🙂

eliska13
3. jan 2025

@lucyluska výborne rozhodnutie toto nie je typ chlapa pre teba

ibatanecnica
3. jan 2025

@lucyluska ulrimnu sustrast. A co sa tyka.manzela asi okrem majetkuum vas nespaja nic. Tak sa rozdelit a zacat novy zivot. Drzim palce ❤

michal_dr
3. jan 2025

@loliki
Nie som typ, ktorý sa chváli, neviem sa chvastať 😎🤣

Nebudem sa vyjadrovať k autorke a vekovému rozdielu mladšieho partnera. Ona sama vie najlepšie, myslím, že jej vyhovoval, mali krásny vzťah, krásne chvíle v živote, inak by mu nepovedala svoje "ano".
Zial ano, to čo si nadhodila... vekovy rozdiel ma na vztah vplyv, "nestíha jej". Vo vseobecnosti vsetci vieme, že ženy dospievaju ovela skôr než muži a preto si hladaju starších, aby sa tento rozdiel vykonpenzoval. Ale to je myslim irelevantne k tomu, aky ma autorka pocit vo vztahu/nevztahu. Tiez ho nepoznam, ale z vyssie uvedeného sa opustil 😕, dôvod však nemal ak ho autorka psychicky výčitkami "nedávala" dole.

michal_dr
3. jan 2025

@lucyluska
V pohode, povedal/napisal som svoj názor 😉
V podstate sme vekovo rovnako mladí, a badám u teba to čo sám na sebe... Máš v živote ciel, pracuješ na sebe, ideš si za svojím a to je uplne úžasné 👍. Ludia bez ciela stagnujú, upadajú, sú príťažou.
Neboj sa vyraziť do sveta, ty sa nestratíš 😉 💪

loliki
3. jan 2025

@michal_dr Mám pocit, že život je ako curling. S niekým sa stretneš a ten ťa niekam posunie, odrazí. Niekedy k cieľu, inokedy mimo cieľa. Nie vždy sa to dá ovládať, niekedy je to náhoda. Keby manžel autorky chcel mať deti, tak autorka je možno ešte na MD a namiesto štud.nemčiny spieva uspávanky a číta rozprávky. Jeho pasivita pomohla jej aktivite. Možno sa navzájom potrebovali a dopĺňali. Treba sa poďakovať za pekné roky a v dobrom sa rozísť a ísť za svojou túžbou. Ak autorka je nespokojná, myslím si, že aj manžel je na tom podobne.

michal_dr
3. jan 2025

@loliki
Plne sa stotožňujem s tvojou myšlienkou 😉
Myslím, že si to vystihla 👍

loliki
3. jan 2025

@michal_dr To ma tak v noci osvietilo. 🙂

maranco
3. jan 2025

Máš šťastie že tu zatiaľ nemáme diktátora, obaja by ste skončili v pracovnom tábore.
https://koktejl.azet.sk/clanok/vdweh67/za-rozvo...

1ryba
Odpoveď bola odstránená
barborachors
3. jan 2025

@lucyluska nepacis sa mu, nechce ta a ani nemiluje. Zial je vela takych vzťahov z rozumu. Obaja ste zúfalí a tak ste sa našli. Je to take vzájomne trápenie. Vsak odíď na mesiac od neho a uvidis ci ti bude chýbať.

katy084
4. jan 2025

Dobre robíš...

oli18
4. jan 2025

@michal_dr vek je len cislo. Je to o cloveku. Zijem s mladsim 45 rokov. Cely zivot sme boli vyrovnana dvojica. Teraz mentalne je on viac zostarnnuty, ako ja. Nie ste chlapi az taki silni, ako z vas literatura a romanticky zalozene zeny robia. Ja si dovolim tvrdit, ze zeny su silnejsie a dokazu toho rovnako, ako muzi, ak nie viac.

danica2711
4. jan 2025

načo je takej šikovnej babe taká guľa na nohe? Začni čím skôr žiť svoj vlastný život bez neho

vikimed
18. jan 2025

@oli18 asi ako ktorý(á) a ako v čom. Vo všeobecnosti sa takto paušalizovať moc nedá.

lucyluska
autor
23. feb 2025

Ahojte všetci,
Rozvádzajú nás začiatkom Marca.
Manžel vôbec o mňa nebojoval, dokonca sa mu uľavilo, mi povedal.
Ďakujem všetkým za podporu.

katkazuz
24. feb 2025

@lucyluska
Veľa štastia a dobrý začiatok spokojnejšieho života 🍀

kiwi3
24. feb 2025

inak, ja mam velmi podobnu skusenost s mladsimi partnermi. zjavne si niektori hladaju starsiu, lebo potrebuju maminku a nie partnerku. cest tym, u ktorych to tak nie je.

Strana
z2