icon

Chcem sa vyrozprávať

kikul21
26. júl 2016

ahojte.. ako som napisala v nazve chcem sa len vyrozoravat lebo nemam sa s kym mozno by aj bolo ale nikto ma nepochopi. Mam 21rokov a moj priatel tiez mame vztah 4roky. Viem sme mlady ale ja rozmyslam nad spolocnym byvanim a uz aj deti aj ked viem ze na deti mam cas. Ale s priatelom nebyvame spolu anebyvame ani v jednom meste. Teraz obaja robime a stretavame sa len cez vikendy a ja v septebri nastupujem do skoly a on o spolocom byvani nechce ani pocut. byva cca 30km od mna. Kazdy krat ked odo mna odchadza chce sa mi plakat ked pridem z prace je mi smutno lebo ma doma necaka. Cele dni niesme kontakte az na vecer ked pride z prace sa mi ozve a dost casto sa aj pohadame. Ked sme spolu je nieco prekrasne stale v jeho naruci a uzivame si spolocne chvile. Strasne sa bojim ze takto ked to pojde dalej tak sa to medzi nami pokazi aj ked sme zvyknuty ze sme spolu neni casto ale to byvanie po skole by som chcela strasne zariadit!!

Strana
z2
zuzinkagugi
28. júl 2016

@kikul21 Ahoj, v prvom rade, ak chceš študovať, tak by si mala podľa mňa zabudnúť na deti. Hej, existujú aj tie šťasteny, čo to pri deťoch zvládli, ale vieš, čo je to mať deti, starať sa o ne, byť zabezpečená, aby ste sa mali dobre, a ešte aj študovať? No samovražda 🙂

K vášmu vzťahu... 30 km nie je taká vzdialenosť, že by ste mali byť od seba celý týždeň. Ak nemáte auto, existujú autobusy, alebo vlaky. Keď človek chce, nájde vždy spôsob ako byť s tým druhým. Tiež byť vo vzťahu s niekym 4 roky. Ok keď ste začali, úprimne boli ste ešte deti, ale je pochopiteľné, že po 4 rokoch sa chceš niekam posunúť ďalej a chcela by si aj s ním bývať. Prečo o to počuť ani nechce? .... Podľa mňa je ešte chlapec mladý na také vážne rozhodnutie, ako bývať s niekym. Alebo sa toho bojí. Nad deťmi by som uvažovala až keď by ste spolu bývali v jednej domácnosti a klapalo by vám to spolu. Stretávať sa raz do týždňa dokáže každý. 🙂 Moja rada znie, si ešte mladá. Študuj, ak si vo vzťahu čo i len trochu nespokojná, vykašli sa na taký vzťah. Ak vieš ešte počkať na priateľa, kým aj on dozrie do spoločného bývania, tak si spolu užívajte. Ale vždy rob v živote, to, čo chceš ty, pretože sa neoplatí premárniť si čas pre niekoho, kto to tak isto necíti. 🙂

zuzana18072020
10. feb 2021

ja som kvoli manzelovi odisla byvat z velkeho mesta do zapadakova 🤣 nie som nejak spokojna s pracou ale casom to vyriesim
tiez sme rok fungovali tak ze chodil za mnou cez vikend potom mi sam povedal ze ho to nebavi a nech zacneme spolu byvat samozrejme ja som sa vzdala prace v meste kde som vyrastala a zila ... nehovorim ze mi je zle a obcas sa treba opytat samej seba oplati sa mi to? ja som si vzdy povedala ze ano

Tvoj priatel si asi chce este uzivat zivot bud nanho pockas alebo nie
Si este mlada tak mas este podla mna cas na vsetko.
Dostuduj lebo potom uz pri detoch to bude tazke

Strana
z2