icon

Chcem sa zabiť

2. feb 2023

Opustil ma muz, nemam kamaratov, v praci na mna kazdy kasle. Citim sa velmi zle, uz ani nedokazem plakat, proste len prazdnota, nicota. Uz raz som sa o samozvrazdu pokusila, neuspesne. Nevidim dovod preco pokracovat dalej, ano viem, mozno by som stretla lepsieho muza, mozno by som si nasla kmaratov… Mozno ano mozno nie, skor sa priklanam k nie, som antisocialny typ. Co vas udrzalo nazive? Co vas nakoplo a motivovalo? Nedokazem sa ani naladit na pozitivne myslenie, proste total prazdnota a okrem prazdnoty osamelost, smutok.

Strana
z2
mirco50
Odpoveď bola odstránená
loliki
3. feb 2023

@mirco50 V dobe, keď všetci chcú byť šťastní. Problémy a ťažkosti nám kazia plány a občas človek padne nečakane " na hubu". Nie každý je pohotový so všetkými možnými situáciami sa rýchlo vyrovnať.

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
lussyita
3. feb 2023

Skúsila by som si dať šancu.. niekedy zmena prostredia, bývania veľa spraví.. vykašli sa na všetkých, nepotrebuješ ich k životu... Vystačis si aj sama.. urob si nové vlasy, choď na nechty, kozmetiku.. kúp si niečo na seba.. prestahuj sa, kúp si domáce zvieratko a čo ty vieš.. zrazu budeš mať dôvod pre koho žiť, existovať.. niekoho, kto ti nikdy nepovie nie.. zlá myšlienka nikomu neprospieva, to ti verím.. porozmýšľaj, čo všetko nielen zlé, ale hlavne to dobré si zažila.. máš obrovské šťastie, vidíš, počuješ, môžeš chodiť.. niekedy ľudia, ktorí bohužiaľ nemajú také šťastie, by zmenili len toto a nie premýšľať nad smrťou.. nájdi si koníčky.. čokoľvek, čo ťa dokáže potešiť, navštevuj miesta... Mala si sny? Plány? Niečo čo si chcela spraviť, zažiť? Skús.. teraz je ten správny čas na to! Fot si všetky zážitky, miesta, urob si album a keď sa o pár rokov k tomu vrátiš, ver že sa budeš usmievať. Porozmýšľaj aspoň nad tým.. život vieš zmeniť, smrť už nie.. život je dar a každý máme len jednu šancu.. želám ti všetko dobré, nech sa môžeš opäť znova usmievať.. hovor si, aká si silná, krásna, úspešná. Kľudne, ak by si sa chcela vyzalovat, vyplakať, len tak pokecať, napíš. ❤️❤️

mara66
8. feb 2023

Tak hlavne sa takto neopúšťaj, preboha. V živote sa stávajú oveľa horšie veci, to by sme tu mali samých samovrahov. Začni sa mať trocha rada, potom sa ti dostane lásky aj od iných.

njanan
8. apr 2023

ahoj. ja som na tom rovnako. nemám muža, nemám priateľov, neviem nadväzovať známosti. je mi zo mňa zle. aj by som chcela niečo urobiť, lebo tento stav ma dusí, stojím na jednom mieste, ale ako keby som nevedela čo mám urobiť. akoby som vyčerpala všetky možnosti. už len prežívam. a to sa mi nechce.

loliki
9. apr 2023

@njanan Autorka sa trápi, lebo ju opustil muž. Ale my nežijeme kvôli mužovi. Môj život funguje aj bez nejakého muža. Každý sme sám samostatný človek. Ty, keď nemáš muža a priateľov stále máš seba. Zmyslom nášho života nie je žiť s mužom a pre muža. V rodine sú vzťahy tiež všelijaké a nie vždy ideálne. A trápiť sa za to, že nemáš muža a priateľov je podobné ako trápiť sa za to, že muža máš, prípadne aj deti alebo priateľov, ktorí ťa podrazia. Chcem povedať, že ti to nezabezpečí šťastie a trápiť sa môžeš tak či tak. Trápiš za to, že sa trápiš kvôli niečomu? Či máš muža, či nemáš muža, úplne jedno. Magnézium ti rozjasní myseľ. Vymeň čierne okuliare😎 za ružové. 😍 A svet bude krajší. ❤

maxalla
9. apr 2023

Urcite vyhladaj odbornu pomoc. Zivot sa predsa nemusi tocit len okolo toho "mat muza" alebo kolegov. Mozes mat krasny zivot, ktory stoji za to zit, aj bez toho 🙂 Niekedy je to lepsie ako mat na krku blbca.

Pracu vies zmenit a kamaratov si urcite najdes, len treba byt v tomto trosicku aktivna a nespoliehat sa, ze si ta najdu sami 🙂 A co sa partnera tyka, ked budes so svojim zivotom spokojna, bude sa ti lahsie hladat, nebudes sa potom upinat k hocikomu, kto prejavi zaujem. Urob si laskavost a skus sa pol roka - rok venovat oen sebe, hladat, co ta robi v zivote stastnou.
Prajem vela sila a nevzdavaj to 🙂

emilylikerainbow
9. okt 2024

Tiež nemám kamarátov. V škole mi robia zle. Ľutujem,že som sa narodila

Strana
z2