icon

Chcem sa zabiť

tanden1108
10. okt 2023

Som 22 ročný chalan ktorého už nebaví život,rozišiel som sa s priateľkou s ktorou som bol 5 rokov čo som ju stratil mal som 3 ženy po nej ubehlo ani nie 5 mesiacov...hľadam proste taku ako ona...už to viac nezvládam a nedokážem prestat na nu mysliet nikdy nenajdem to čo bola ona ona ma chápala vo všetkom..neviem čo mam robit skušal som volat aj na tie vyjebane čisla poradenske a nepomohlo mi to proste neviem ako dalej....naozaj neviem už čo mam robiť tak píšem sem či bude mat niekto podobnu skusenost alebo dačo..ale asi nie

Strana
z2
aliaray1
10. okt 2023

@tanden1108 ahoj pls chlape neblazni! Poviem ti skusenost tych, co pokus vziat si zivot prezili...lutovali, co spravili a spolocny menovatel bol, ze casom videli a mali nazor na tu situaciu iny, zrelsi. Lutovali, lebo co im nasledne zivot priniesol bolo tak krasne, ze si zacali viac a viac svoj zivot vazit...ze ak by im to vyslo, nikdy by nezazili este lepsie, krajsie vztahy, svoje milovane deti, manzelov/manzelky...a tesili sa z kazdeho dna, na to co im nove krasne prinesie. Uvedomili si chybu a obrovsku cenu svojho zivota.

Drz sa, zatni zuby a ak citis potrebu, nevolaj len na poradne ale najdi a oobjednaj sa k psychologovi na terapiu, hm?

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
viera27
10. okt 2023

@tanden1108 chlape,hlavu hore. Keby sa mali takto opustat vsetci,co sa niekedy rozisli.... No vela volnych domov by bolo 🙂. Takze ver mi,prezili ostatni,prezijes aj ty. Sice poskucis, poreves,nejake to vino popijes...ale kazdy den bude o trosicku lepsie. Si mlady,tvoj zivot este len pride. To fakt nie si zvedavy,co ta caka? Hlavne sa sustred sam na seba,svoj socialny zivot,kamosov,rodinu a konicky. Zenske zatial nechaj,vsak aj tak by si len porovnaval. Nauc sa byt stastny sam so sebou a zo seba.

karolinakr
10. okt 2023

Uprimne ti hovorim, ak ťa tvoja mama miluje, ani nad tym nerozmýšlaj..

h2
10. okt 2023

Máš rád svoju mamu? Otca? Súrodencov? Vedel by si prísť za svojou mamou a bodnúť ju nožom do srdca? Lebo ver mi, že nijako by si jej nemohol ublížiť viac, ako keby si si siahol na život.

andreatytler
11. okt 2023

@tanden1108 A teraz si predstav ze stretnes ine dievca, ktore ta bude tak vo vsetkom chapat ako tvoja ex a este k tomu ked spolu zacnete byvat nebudete mat caste hadky a ked nejake budu, vyriesite ich. O takuto skvelu babu prides ak sa zabijes.

lauriinkaa
11. okt 2023

@tanden1108 ahoj, ako by si písal o mne. Tiež som mala 22, keď sme sa s bývalým rozišli. Tri mesiace sme spolu bývali a nešlo to. Zabudala som veľmi dlho, no dnes mám o 11 rokov viac, som šťastne vydatá za najlepšieho muža na svete. Neboj nič, teraz to zatiaľ stále bolí, ale toľko krásnych veci je na svete, že žena za to nestojí. Môj brat si vzal život pre veľmi podobný prípad, no vyriešil tým len to, že sme sa všetci trápili, ocinovi aj tie stresy pomohli k tomu, že dostal rakovinu a zomrel tiež. Takéto veci nerob určite, nepomôžes tým nikomu, ani sebe.. zameraj sa na niečo nové, skús nájsť psychoterapeuta, nie je to hanba, je to dnes bežné. Aj môj kamoš nedávno vyhľadal a je na tom oveľa lepšie. Uvidíš, bude fajn, to trápenie sa nebude trvať donekonečna 😊

tatianaba
11. okt 2023

@tanden1108 Ked som bola v tvojom veku,bola som rovnaka. Tiez som sa strasne rychlo naviazala a ked to skoncilo, mala som pocit, ze zivot skoncil, ze to nedam, ze bez toho cloveka nemozem zit. Ale nebolo to tak. Prisli dalsi,ini. Toto bola zrejme tvoja prva velka laska, este sa musis naucit spracovat emocie, hlavne tie negativne. Urcite neostanes sam a urcite to nebol posledny vazny vztah. To, ze mas "cierne myslienky" je len sucast procesu odmilovania sa. Naozaj to prejde. Nebudem ti hovorit, ze si mas vazit zivot a ze ludia maju aj väcsie priblemy, starosti, trapenia, pretoze pre kazdeho je najväcsi problem ten, ktory prave zaziva a riesi. Ja to/ ta chapem. A naozaj- cas to poriesi. Vydrz. Hlavne si nejako vypln volny cas, nebud sam. Slubujem, ze bude lepsie. 🙂

drobcek17
11. okt 2023

@tanden1108 napíšem ti zo strany "dievčaťa" ktorému toto urobil priateľ. Pretože, vtedy som bola mladá a dokonca vo vzťahu s ním. Nezvládol tlak okolia a problemy v rodine, ktoré mali jeho rodičia, tak sa počas Vianoc rozhodol, večer odišiel s kamarátmi von a už sa nikdy nevrátil.
Vieš komu tým najviac ublížil?? Sebe nie, jeho problémy sa vyriešili, ale jeho rodičia sú doslova trosky, ja dodnes neviem vo svojom vnútri spracovať túto udalosť a hnevám sa. Reálne neviem, či mu to niekedy odpustím lebo táto nálepka so mnou ide celý život (aj keď už mám rodinu), keďže sme boli susedia.

Týmto som ti nechcela rozpisovať moj zážitok a sťažovať sa, ale povedať ti, že život je to najvzácnejšie, čo máš. 💗A koli nejakej babe, ktorá zrejme za to nestála si nemôžeš ublížiť!!! Máš okolo veľa ľudí, ktorí ťa milujú, prosím mysli na nich a mysli aj na svoju budúcnosť, ktorá verím bude krásna a na túto epizódu s ex budeš len spomínať. Hlavne hore hlavu, bude všetko dobre 🙂
Kľudne mi napíš, neviem či ti poradím, ale aspoň vypočujem.

dagmarovita
11. okt 2023

No skus tu psychologicku sa jej vyrozpravat. Verim, ze je to naozaj velmi tazke co zazivas.

joesvk
11. okt 2023

Chce to len čas. Musíš to len zo dňa na deň prežiť .Nič neriešiť teraz ,len dôležité veci. Časom všetko uvidíš z inej perspektívy.
Teraz by som iné vzťahy nehľadala.Nie je to ani fér voči tým dievčatám.Ani to nemôže fungovať. Nie si pripravený na inú osobnosť. Keď furt hľadáš bývalej klon.

kassandra25
11. okt 2023

@tanden1108 pozri sa, keby ta chapala vo vsetkom, tak by ste boli spolu a nie od seba. Taku vynimocnu ako ona, nenajdes, co bude prec od teba, ty si najdes iba taku tuctovu, co bude s tebou a pri tebe. Lenze nie hned. Ono sa to najde samo, ked by ta to vobec ani nenapadlo. Z vlastnej skúsenosti. A budeš rád. Ži si svoje, spoznavaj seba a buď rád, že si. Ani jej, byvalej, to nemaj za zlé, nie sme v jej topánkach.

rakahaka
11. okt 2023

@tanden1108 mas pravdu, ludia ktori sa zabit chcu sa aj zabiju. Zvysok co o tom hovori len vola o pomoc. Ty si jeden z nich.
Rozchod boli a je to na mieste, ze si sklamany, zraneny, zroneny.
Uvedom si ze, ked sa zabijes, tvojmu zivotu je koniec. Tvoja ex bude zit dalej, najde si chalana, vyda sa a bude mat deti. Nijak sa svet tvojou smrtou nezastavi tak neblbni. Ak ju chces ziskat spat, posilni svoje sebavedomie, daj si cas na seba, zacni cvicit najdi si konicek.
Si mlady 22rocny chalan. Cely zivot mas pred sebou. Uvidis ked budes mat 30 ako si budes buchat hlavu o stenu aky si bol debil ze si sa vobec nad niecim takym zamyslal. Ak si mal tolko bab budes zrejme naozaj aj pohladny chalan. Tak sa konecne vzchop, naber vsetkou energiu v sebe a zamakaj na tom aby si si zacal vazit seba.

domkakvet
11. okt 2023

@tanden1108 chce to hlavne viac casu a potom sam zistis, ze to nebolo dobre.

jozeffezoj
11. okt 2023

@tanden1108 tam sa len ukázalo kamarat ze stala za hovno. A ver tomu ze radšej teraz akonkebyze mate byť a deti. Ja som zažil toniste pred xy rokmi. Tiež som si myslel ze iná nie je už a bola. A teraz riešim to ze aj tato ma sklamala... Dám ti radu akú mi dal otec a mal.pravdu. nájdi si 2,3,4 kamarátky a chod s nimi.
Po pár mesiacoch zistits ktorá za tonstoji a ktorá nie.
A hlavne ta upozorňujem ze nikdy nebuď s takou ktorá je náladová a je nervacka...

eliska13
11. okt 2023

@tanden1108 choď k psychologicke pomôže ti to.Podobne som sa cítila v 24 r nevedela som spat, schudla som 7 kg si nešťastný, ale ver, že bude lepšie.Kazdy má svoju lásku aj ty budeš mať.Hladaj pomoc zdover sa profesionálom zoči voči nie cez telefón.Ty potrebuješ viac ako jeden rozhovor.Ked chces napíš mi.Nesmies sa v tom pitvat, ale pozerať dopredu musíš byť výborný chalan, keď máš city, empatiu, ale zároveň ta ľudia vedia zranit

poppy22
11. okt 2023

@tanden1108 a ostatne veci v zivote ta bavia? ja som rozhodne starsia ako ty,ale zrovna uz nejaku dobu mam presne myslienky ako ty..tiez som mala pri sebe -myslela som si-niekoho praveho..tiez sme byvali-zacali sa hadat,aj ked nie kvoli nam....na jar ma odkopol...tak som odvtedy plakala kazdy den,skoro som sa z toho zblaznila a snazila sa to urovnat..este v auguste tu bol,aj bol pritulny a vsetko vyzeralo na dobrej ceste..tak som na chvilu prestala byt zufala...a teraz v septembri som sa dozvedela ze uz ma inu...komplet sa mi zosypal cely svet...neexistuje,aby som si niekoho pripustila k telu,hoci moznosti boli..zlomilo ma to a nevidim perspektivu..lebo na rozdiel od teba mam kopu inych problemov a aj mam pocit,ze co som mala prezit,som prezila a uz budem len starnut,takze to bude uz iba horsie...neviem prezit den bez toho,aby som nemyslela na to,ze je s inou...linky pomoci-to nic nevyriesi.maju len ucebnicove odpovede a akurat cloveka rozculia...pozri,chcem ta povzbudit,lebo si este primlady na smrt...ano,je to aj o veku...zomriet mozes,ak budes chciet ,kedykolvek...ale znovu ozit do tohto zivota uz nie...a myslim,ze nechces zomriet,ako ani ja-chces zit-ale zit s nou...a to je velky rozdiel...takze ak budes zit,mas sancu,ze onedlho sa nieco stane a budete spolu...keby si zomrel-tak uz nic by defintivne nebolo...zatial si treba zamestnat hlavu a nicit telo-napr, cvicenim...o to ide,aby clovek nemal cas a silu premyslat a utapat sa v ziali...jednoducho sa zatial zdokonaluj...a uzivaj si...samozrejme ,ze sa budes aj trapit...ale daj tomu este cas...vzdy si povedz-preco sa mam zabit teraz,ked mozem vyckat?....snaz sa nepojedat antidepresiva...a je dost mozne,ze onedlho ju budes vidiet v inom svetle...co ty vies? ak je ti fakt zle,skus psychoterapeuta,aspon sa vyrozpravas,ked ti take robi dobre...ale ideal je nepitvat sa v tom prilis...a spomenut si na jej zle vlastnosti a reci...ja tiez nemozem zavolat,ani z jedneho mesta nie sme,takze ziadne nahodne stretnutie....ale stale je tu hoci minimalna,sanca..tak sa na to pozeraj aj ty...navyse-zabit sa nie je take lahke....a ver mi,ze plati-ked nieco nahanas,tak to nechytis...daj si pohov a ono to mozno pride samo...niekedy sa veci zvrtnu zo dna na den...a ak nic ine,tak vydrz aspon kvoli tomu,aby si videl,ako bude zit,pripadne ci jej to karma vrati-alebo ci dostane niekedy chut byt s tebou....ale snaz sa dovtedy nebyt troska-ved aj keby sa chcela vratit,tak ak budes zniceny a strhany-tak od takych ludia bocia...preto makaj na sebe-a aj keby si ju potom nechcel,o to lepsie sa budes citit...len sa tolko nesap po kazdej babe co prejde okolo..aj tak uz dopredu ides po nej s tym,ze nebude ako ta tvoja ex...a budes sa citit ako muzska k*rva...

kvetinka75
11. okt 2023

@tanden1108 viem ze ti je teraz tazko plretoze si ju mal rad. Ci to bola laska ukaze cas. Mozno stretnes taku ktoru budes ozaj.milovat a potom si povies aky si bol blby ze si to chcel skoncit kvoli ex. Predstav si ze zeny ziju v 20 - 30 rocnych manzelstvach a zrazu si muz najde mladsiu a odide. Ty mas cely zivot pred sebou. Mozes studovat cestovat spoznavat inych ludi. 5o-60 rocna zena ak ma zacat odznova , ma to ovela ovela horsie. Ver mi. A ziadna nejde skakat pod vlak. Nestoji ten druhy clovek za to. Ano kazdy ma lotom tazke obdobie- depresie smutok, nic ho mebavi, nevie ako dalej, nenachadza v nicom zmysel ale ver mi, ze to chce len cas. 5 mesiacov je kratka doba. Vyrev sa opi sa chod niekde s kamosmi ale neublizuj svojej rodine a tym ktori ta maju radi. Predstav si ze to co teraz citis ty aky smutok, tak ovela ovela vacsiu beznadej budu citit tvoji rodicia. A nie je nic horsie ako smrt vlastneho dietata. Zo smutku z rozchodu sa casom ludia dostanu. Zo smrti vlasntneho dietata uz nie.

lubkavargova1
11. okt 2023

No neviem, ale ja by som si vypocula aj druhu dtranu, lebo je to trosku cudne, že 3 zeny ti daju kopacky...tretia aj zasnubena s tebou a radsej vycuva z takeho vztahu a nechce mat s tebou uz nic viac...
Vacsinou clovek co sa vyhraza samovrazdou a nevie a nechce ju spravit, tak je to najvacsi manipulator akeho sa da zbavit v zivote...
Ktovie kde je pravda...

kvetinka75
11. okt 2023

@lubkavargova1 po nej mal 3 zeny a ziadna nebola ako ona. Tak asi on sa na ne vykaslal

kristinkaris
11. okt 2023

@tanden1108 mám 25 a zabiť sa kvôli ex ako fakt ? :D vieš koľko ľudí žije v celom svete ? Nieje jediná isto si nájdeš inú lepšiu s ktorou to bude práve ale ak sa chceš zabiť tak by si mal zvážiť psychiatra lebo to nieje ok

stastnystastlivec
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2