icon

Chcem vedieť aj váš názor

hanina_3
31. dec 2016

Mám priateľa nejaky ten rok a pol..bol to môj prvý a ja jeho tiež..aj ked mal 22 práve vtedy,je to slušny a veľmy dobrý človek, lenže na začiatku vzťahu som si nevšímala, že nemáme nič spoločne, on by len bol doma, nič sa mu nechce...a predsa som mladá a aj on, ísť sa len prejsť, korčulovať, trošku si vypiť, ísť sa lyžovať, nejaký výletík...prestal ma priťahovať, ked sa na neho pozriem je mi zle, mam ho velmi rada ako brata..býva u mňa a myslím, že som len zvyknuta na neho...nechcem mu ublížiť...pred mesiacom som stretla niekoho kto si ma ziskal lusknutím prsta..stretavame sa a aj spolu spavame...viem,že je to veľmi zle čo robím a že sa mi to vratí ale nemam z toho nejake velke výčitky pretože toho druheho ľúbim, aj on ma priateľku..(všetci mi vravia, že sa so mnou len hrá..väčšinou ide v tomto len o sex..ale ten mám rada tak isto ao on..aj ked je na mňa hnusny niekedy...ale presne to potrebujem...taku trosku ruku nad sebou, som dosť taká, že si robím čo chcem).. prave preto neviem či by som mu dokazala veriť, keby sme boli spolu ked sa toto ukončí...ale neviem či to vobec dokážem spraviť tomu priateľovi..no vadí mi už len jeho dotyk..jeho hlas, lezie mi na nervy... som s ním len asi preto, že zbožnujem jeho rodinu...neviem čo robíť..

Strana
z2
danieli
30. apr 2021

cele zle...z kazdej strany...zaradila by som do kategorie neurobim tu istu chybu 2x, ale 3x, 4x, 5x, aby som si bola celkom ista

lesana25
30. apr 2021

@hanina_3 si ho objavila?

Strana
z2