Chcú manželia chodiť na výlety?
Chcu vasi manzelia chodit na vylety?vybavujete to vy alebo aj oni?moj manzel nerad chodi, nechce ist a so vsetkymi napadmi musim prist ja.nakoniec ide aj ked sa mu nechce.nakoniec sa mu tam aj paci.len ma mrzi, ze on s nicim nepride a kludne by presedel cely cas len doma.jeho brat je taky isty.nikde sa mu nechce ist.moj brat je zase iny. je o od nas o 10rokov starsi, ale velmi aktivny.stale niekde chodia.vacsinou s napadmi pride svagrina, ale on tiez.nechce sediet len doma...mojmu by to vobec nevadilo.staci mu tolko co ide do prace...zatial nemame nic rezervovane ani na leto. pridem s napadmi povie ze pozrieme to a zacnw hovorit o inom a oddialuje to.
99% vyletov vymysla muz - teda kam pojdeme, ja hladam, bookujem ubytko a pod. Len na Slovensku vymyslam kam pojdeme ja.
To akoby si o mojom písala.. absolútne žiadny nápad.. všade ho musím ťahať ja..a aj tak sa mu nikdy nechce 🙈
@tenerifka uplne ho chapem, pre mna by tiez plahocenie v horucave a vlhku bolo za trest a nikdy by som sa na taku dovolenku nedala ani pozvat, nieto za nu minala zarobene peniaze. Ani lezanie na plazi ma nebavi. Spoznavanie ano, ale chodim v normalnom pocasi do normalnych krajin.
@babulkomale verim ti, nie je to pre kazdeho. On bol sice chvilu urazeny, ze ideme bez neho, ale pripomenula som mu konkretne situacie z minuleho roka a dal mi za pravdu. Su miesta na svete, ktore chcem skratka vidiet a zazit aj za cenu nepohody. Jemu nic nehovori vidiet orangutany v ich prirodzenom prostredi, alebo zazit nejaky domorody ritual na tichomorskom ostrove, zbytocne vyhodene prachy a este ti to aj znechuti🙄
Môj muž podniká, často doháňa v sobotu,čiže je rád ak môže v nedeľu kľudne ležať na gauči a kukať na telku.Je to jeho relax,neberiem mu to.Dovolenky vybavujem ja na more sa teší, ale iné výlety či už tu na Sk alebo hoc aj jednodňové,idem sama s deťmi alebo so segrou a mojou mamou. Nenútim ho,ak má potrebu zresetovať hlavu,tak sa pridá.
@macko1983 a deťom nechýba na výletoch ocko?
Ak mám pravdu povedať, neuvedomovala som si to,vždy sme sa zabavili aj bez neho. Asi záleží ako si aj ty nastavená,netreba sa hnevať a deti si zvyknú chodiť na výlet aj bez ocka.
U nás je plánovanie a organizovanie výletov v mojej réžii, mužovi len oznámim kam by som chcela ísť a ideme. Mňa baví vyhladavat hotely, atrakcie, zaujimave miesta, restauracie atd. On na to veľmi nie je, ale prispôsobí sa. Výlety vyberáme hlavne také aby sa zabavila dcéra. Muž je aktívny zas v iných veciach, ktoré nemám veľmi rada ja - záhrada, byciklovanie, les. To je jeho parketa a všade tam berie a zapája aj malú. Pasívne typy že stráviť celý víkend doma pred telkou nie sme ani jeden.
Vymyslam vacsinou ja. Niekedy aj manzel. Ale uz mam taktiku, ze zbalim a oznamim mu ze ideme tam a tam 😀. Zatial len male vylety, lebo male deti 😁
A Thajsko, Maledivy… u mna tiez za trest
Moj muz je takmer kazdy tyzden služobne v zahranici, tak sa mu na vylety chodit nechce. Chce dobehnut cas s nami doma, porobit veci okolo domu (dokoncujeme ho svojpomocne). Ale ked ideme, tak sa tesi. Len to musim planovat velmi vopred 😂 ja by som chodila stale niekam, ale rozumiem mu. Ked bude domcek hotový na 100 %, potom si vyletov uzijeme ovela viac.
Ja chodím väčšinou sama s malou🤣 on keď niekam prídeme, jemu je teplo alebo zima alebo hladný, alebo si musí zapáliť, alebo je unavený, alebo treba cikat, kakat.. horšie ako s dieťaťom.. párkrát sme bol spolu a po káve alebo obede niekde mi povedal ideme domov. No to určite.. tak radšej idem sama s malou a mam pokoj. Ideme kedy chceme a kam. A nikto sa nestazuje🙂
Moj ide rad kamkolvek ale vymyslanie nechava na mna. Ze pojdeme tam, kde sa mne bude pacit. Obaja sme vzdy spokojni
@walentina7 pre mňa nepredstaviteľné.ale možno ste pracovne veľmi vyťažení..ale nechcelo by sa mi vo voľnom čase byť doma...ak máte deti oni nechcú ísť?
Akoby som o mojom priatelovi citala, este aj s tym, ze nakoniec sa mu paci 🙈😂 Ale so vsetkym musim prist ja 😃😭 On nenavrhne nic, ziadny vylet, ani dovolenku. Jemu by nevadilo kazdy volny cas travit doma, na PC alebo Playstation 🙉 V poslednej dobe spravil pokrok a to, ze navrhol navstevu k jeho rodine. Ani to predtym nerobil. Ale pre mna to vylet nie je 😃 Keby mam cakat s iniciativou na nho, tak sa toho asi nikdy nedozijem 😭😃
Co narobis ked je raz taka povaha... Doma s rodicmi asi tiez velmi na vylety, dovolenky nechodili?
Kym je to aspon tak, ze na ten vylet sa necha presvedcit a nakoniec ide, tak je dobre 👍

Aj aj organizujem všetky výlety. A vôbec mi to nevadi 😉