icon

Chcú manželia chodiť na výlety?

31. máj 2024

Chcu vasi manzelia chodit na vylety?vybavujete to vy alebo aj oni?moj manzel nerad chodi, nechce ist a so vsetkymi napadmi musim prist ja.nakoniec ide aj ked sa mu nechce.nakoniec sa mu tam aj paci.len ma mrzi, ze on s nicim nepride a kludne by presedel cely cas len doma.jeho brat je taky isty.nikde sa mu nechce ist.moj brat je zase iny. je o od nas o 10rokov starsi, ale velmi aktivny.stale niekde chodia.vacsinou s napadmi pride svagrina, ale on tiez.nechce sediet len doma...mojmu by to vobec nevadilo.staci mu tolko co ide do prace...zatial nemame nic rezervovane ani na leto. pridem s napadmi povie ze pozrieme to a zacnw hovorit o inom a oddialuje to.

Strana
z2
alazala
31. máj 2024

Aj aj organizujem všetky výlety. A vôbec mi to nevadi 😉

amelie2017
31. máj 2024

99% vyletov vymysla muz - teda kam pojdeme, ja hladam, bookujem ubytko a pod. Len na Slovensku vymyslam kam pojdeme ja.

ikuska27
31. máj 2024

To akoby si o mojom písala.. absolútne žiadny nápad.. všade ho musím ťahať ja..a aj tak sa mu nikdy nechce 🙈

babulkomale
1. jún 2024

@tenerifka uplne ho chapem, pre mna by tiez plahocenie v horucave a vlhku bolo za trest a nikdy by som sa na taku dovolenku nedala ani pozvat, nieto za nu minala zarobene peniaze. Ani lezanie na plazi ma nebavi. Spoznavanie ano, ale chodim v normalnom pocasi do normalnych krajin.

tenerifka
1. jún 2024

@babulkomale verim ti, nie je to pre kazdeho. On bol sice chvilu urazeny, ze ideme bez neho, ale pripomenula som mu konkretne situacie z minuleho roka a dal mi za pravdu. Su miesta na svete, ktore chcem skratka vidiet a zazit aj za cenu nepohody. Jemu nic nehovori vidiet orangutany v ich prirodzenom prostredi, alebo zazit nejaky domorody ritual na tichomorskom ostrove, zbytocne vyhodene prachy a este ti to aj znechuti🙄

macko1983
10. jún 2024

Môj muž podniká, často doháňa v sobotu,čiže je rád ak môže v nedeľu kľudne ležať na gauči a kukať na telku.Je to jeho relax,neberiem mu to.Dovolenky vybavujem ja na more sa teší, ale iné výlety či už tu na Sk alebo hoc aj jednodňové,idem sama s deťmi alebo so segrou a mojou mamou. Nenútim ho,ak má potrebu zresetovať hlavu,tak sa pridá.

autor
10. jún 2024

@macko1983 a deťom nechýba na výletoch ocko?

macko1983
10. jún 2024

Ak mám pravdu povedať, neuvedomovala som si to,vždy sme sa zabavili aj bez neho. Asi záleží ako si aj ty nastavená,netreba sa hnevať a deti si zvyknú chodiť na výlet aj bez ocka.

dzejny656
10. jún 2024

U nás je plánovanie a organizovanie výletov v mojej réžii, mužovi len oznámim kam by som chcela ísť a ideme. Mňa baví vyhladavat hotely, atrakcie, zaujimave miesta, restauracie atd. On na to veľmi nie je, ale prispôsobí sa. Výlety vyberáme hlavne také aby sa zabavila dcéra. Muž je aktívny zas v iných veciach, ktoré nemám veľmi rada ja - záhrada, byciklovanie, les. To je jeho parketa a všade tam berie a zapája aj malú. Pasívne typy že stráviť celý víkend doma pred telkou nie sme ani jeden.

pohodacka03
10. jún 2024

Vymyslam vacsinou ja. Niekedy aj manzel. Ale uz mam taktiku, ze zbalim a oznamim mu ze ideme tam a tam 😀. Zatial len male vylety, lebo male deti 😁

kofa77
10. jún 2024

@tenerifka tvoj muz je moje duchovne dvojca😄.

kofa77
10. jún 2024

A Thajsko, Maledivy… u mna tiez za trest

adonish
12. jún 2024

Moj muz je takmer kazdy tyzden služobne v zahranici, tak sa mu na vylety chodit nechce. Chce dobehnut cas s nami doma, porobit veci okolo domu (dokoncujeme ho svojpomocne). Ale ked ideme, tak sa tesi. Len to musim planovat velmi vopred 😂 ja by som chodila stale niekam, ale rozumiem mu. Ked bude domcek hotový na 100 %, potom si vyletov uzijeme ovela viac.

eskop
12. jún 2024

Ja chodím väčšinou sama s malou🤣 on keď niekam prídeme, jemu je teplo alebo zima alebo hladný, alebo si musí zapáliť, alebo je unavený, alebo treba cikat, kakat.. horšie ako s dieťaťom.. párkrát sme bol spolu a po káve alebo obede niekde mi povedal ideme domov. No to určite.. tak radšej idem sama s malou a mam pokoj. Ideme kedy chceme a kam. A nikto sa nestazuje🙂

libusak
15. jún 2024

Moj ide rad kamkolvek ale vymyslanie nechava na mna. Ze pojdeme tam, kde sa mne bude pacit. Obaja sme vzdy spokojni

walentina7
Odpoveď bola odstránená
autor
15. jún 2024

@walentina7 pre mňa nepredstaviteľné.ale možno ste pracovne veľmi vyťažení..ale nechcelo by sa mi vo voľnom čase byť doma...ak máte deti oni nechcú ísť?

larinka552
15. jún 2024

Akoby som o mojom priatelovi citala, este aj s tym, ze nakoniec sa mu paci 🙈😂 Ale so vsetkym musim prist ja 😃😭 On nenavrhne nic, ziadny vylet, ani dovolenku. Jemu by nevadilo kazdy volny cas travit doma, na PC alebo Playstation 🙉 V poslednej dobe spravil pokrok a to, ze navrhol navstevu k jeho rodine. Ani to predtym nerobil. Ale pre mna to vylet nie je 😃 Keby mam cakat s iniciativou na nho, tak sa toho asi nikdy nedozijem 😭😃
Co narobis ked je raz taka povaha... Doma s rodicmi asi tiez velmi na vylety, dovolenky nechodili?
Kym je to aspon tak, ze na ten vylet sa necha presvedcit a nakoniec ide, tak je dobre 👍

Strana
z2