icon

Chlap a depresia. Nič ho nebaví, pomoc odmieta

5. jan 2022
sima338
5. jan 2022

úprimný rozhovor na začiatok?

liljana
5. jan 2022

Vek, dovod depresie? Ak je to vyhorenie z prace, vela problemov, tak zobrat par mesiacov volno. ist k dr. Niekedy staci doplnit vitaminy v strave, liekmy dorovnat chybajuce hormony ...

negymama
5. jan 2022

pohyb, pohyb...na zaciatok aspon male prechadzky.

autor
5. jan 2022

@sima338
@liljana
@negymama 60tnik problémy v rodine s deťmi nedá si vysvetliť že inak to nebude. ..

negymama
5. jan 2022

v takom pripade vies co pomoze? nie jemu ale tebe. Nechat ho tak. Si v depresii, lezis, nepracujes, netesis sa, nemas aktivity atd...TVOJA VOLBA

Nepresviedcaj, chod von ty, uzivajte s detmi zivot. a on ak bude mat volu, prida sa. alebo s tym zacne nieco robit - pojde k psychiatrovi po lieky ci sa da dokopy sam. Asi este netrpi dost, aby sa k niecomu dokopal.

bennn
6. jan 2022

Ťažko v tomto covid svete... treba ho dostať niekam, kde sa mu bude páčiť. Ono doma je pohodlie, ale človek sa utápa vo svojich myšlienkach a potom má aj takéto nálady...

ivanka0603
6. jan 2022

Ja by som ho určite nenechala len tak. Môj otec bol taký, mal depresie, začal popíjať. Všetci traja súrodenci už máme svoje rodiny ...ja som najďalej, mladší súrodenci do 20 km od našich. Keď sme si všimli, že s otcom nie je všetko v poriadku, najmladší brat ho zobral k psychológovi. Bol tam 3x a potom povedal, že žiadnu takúto ponoc nepotrebuje. A teraz sme súci všetci na psychológa, lebo náš oco, sa obesil. Vieš aká je to rana? Ešte posledný raz, keď som s ním bola, zdal sa mi taký iný, ale neriešila som to. Teraz si to budem vyčítať do konca života . Nikdy by som si nebola pomyslela, že náš oco je toho schopný .Budú to 3 mesiace a každý deň plačem ...je to strašné a väčšiu bolesť na srdci som v živote nezažila. Takže určite to nenechajte tak a snažte sa mu pomôcť