Chlap ma vytočil
Ja ani nechcem radu,som len zurivo vytocená,asi už aj frustrovaná a asi sa potrebujem len vyventilovat a možno má niekto nejako rozumne usmerní 🙂 mám sexuálneho partnera,s ktorým by bolo všetko ok,ale akosi máme problém trafiť sa vzájomne do časového harmonogramu a aktuálnej chute na túto "bohumilu činnosť". Čo je celé zle,že neviem stráviť,keď sa ozvem a on ma veľakrát odmietne.nikdy predtým som to so žiadnym chlapom nezazivala. Čo je najhoršie,už rok si hľadám niekoho iného a bez uspechu. Začínam byť naozaj frustrovana a strácam súdnosť,či to moc prezivam alebo čo už.
Asi to len privelmi prezivas 🙂 Ak ste dohodnuti, ze sa budete navzajom ozyvat len vtedy, ked budete mat cas a chut a on jednoducho nema jedno pripadne aj to druhe, tak mi to pride asi normalne, ci? Ved on sa ozve, ked bude mat cas, si tak myslim.
@nasasa_1 ďakujem ti za rozumné vety. Dnes to už vidím aj ja takto,včera ma to nejako proste vytočilo, lebo viem,že nemal iný plán,len sa mu nechcelo a ja som nebola zvyknutá na to,že "chlapovi sa nechce",takže on mi je síce celkom fuk,ale moje ego zaplakalo.
Pozri, ako už bolo písané, ste dohodnutí, ze sex bude, keď to obaja budete chcieť. Tak proste on vtedy, keď sa ozveš ty, chuť nemá. Hotovo, bodka.Zrejme ani nevie, kedy tu chuť bude mať, preto ti nebavrhne iný dátum. Je možné, že nie si pre neho až tak sexi, aby vždy túžil skočiť na teba, no ale keď ma plne ***tak je mu dobrá každá.Je možné, že ma viac takých slečien, no a práve keď si sa mu ozvala, tak mal za sebou nočné eldorado s nejakou takou.
Potom zase sa ozve on, ale ty opačne nemáš náladu, tak ho zrušis ty. A tak pôjdete dookola aj celé roky, kým ozaj to jednu stranu nevytoci tak, že už úplne pretne kontakt. Inými slovami, ani vzťah len "na sex" nemusí vždy vyhovovať obom
@jaskolka áno,trva to tak uz celé roky,máš pravdu. Inú nemá, on je celkovo také nemehlo čo sa žien týka a ani v sexe nie je žiadna výhra,ale tak keďže aktuálne sa mi nečrtá nič nove v mojom okruhu,tak beriem,čo je dostupné,ale už mi dochádza veru trpezlivost. A či som sexi pre neho,tak zrejme áno,keďže chce mať moje fotky a pri stretnutiach je aktívny až až,ja ani nie...keď ma vidí,tak by ma pretiahol aj na ulici,preto ma to tak zaskočilo zrazu.
tak podla vsetkeho ho to s tebou prestalo bavit, ked si nevie na teba najst cas. neviem, no ak ta to takto moc trapi, necitis k nemu aj nieco viac?
@zankapetro necítim k nemu nič viac,fyzicky ma ani nejako extra nepriťahuje,ale chyba mi taký ten kontakt mužského tela,neviem to inak napísať a nič iné nemám vo vyhlade, tak ma tento deficit dosť frustruje a začína mi to zasahovať aj do iných sfér života. Som podráždená a nervózna viac ako by bolo žiadúce,čo má na Tom znepokojuje asi najviac,inak sa nemám na čo sťažovať.
neviem, ale podľa mňa keď sex neni spontánny ale takýto "dohadovací" tak to stráca šťavu a ani jednu stranu to nenapĺňa a také to mužské čo ti chýba sa nedá vynútiť si
Už to riešiš minimálne od minulých Vianoc, ak nie dlhšie.rok hľadáš druhého a, keď nič aspoň tento je dobrý pritom sa Ti fyzicky nepáči?Už Ti tu baby 100x písala o sebaucte a nájdení si druhého sex.partnera.
@mladena a ako sa to inak da než bez dohadovania? Veď takto funguje celé moje okolie,len ja musím mať zase smolu.
Ved ale toto si tu uz pred nejakym casom riesila... nie nahodou? nic sa nezmenilo...
neviem kolko mas rokov, ale naozaj si nevies najst nieco normalne? ake "cele okolie" ? v mojom okoli vsetci ziju v paroch a kto nema si hlada normalneho partnera
nikto nema sex.partnera na telefone... kkso ked tak citam ze aj mesiac nic a este aj za nic nestoji... to naco mas takeho ?
nie som mladica,ale myslim ze keby prislo na to, tak si niekoho pouzitelneho zozeniem do mesiaca max 2 na "nedelnu kavu",
ak ti to co zijes pride normalne tak porozmyslaj nad tym v akom prostredi sa pohybujes a taktiez aku mas povest, ked nevies najst normalneho chlapa
@eeffka veď daj tip,kde ho mám nájsť? Zoznamky nula
no možno ani tomu okoliu tam niečo nefunguje len sa s tým nemajú chuť chváliť. Ak by to bolo také jednoduché, tak by si len ťažko bola práve jedinou výnimkou. Každopádne myslím, že nájsť chlapa na sex je dosť jednoduché, skôr tam budu asi nejaké iné požiadavky z tvojej strany, ak napr. by to mal byť chlap ktorý by mal na sex len teba a podobne.
praca, telocvicna, kniznica, znami, socialne kluby ( vsetko funguje aj ked je korona) a nevravim ze takto clovek niekohoi schrasti za 2t ale casom ano
teraz citam ze zoznamky? no toto nie je pre mna ja mam rada zivych ludi,a le pocula som ze je nejaka platena a tk to je vraj celkom OK, minimalne ziadni zufalci
@mladena samozrejme,že mám nejaké nároky,nebudem súložiť s barsjakym bulom, ale zo skúseností ti môžem povedať,že je veľmi ťažké nájsť niekoho trochu normálneho. A to ma depta asi najviac,nie to,že henten aktuálny je nemožný,ale skôr tie nulové vyhliadky ma frustruju a ten doposiaľ nepoznaný pocit,že chlap dokáže odmietnuť sex a pritom som sa mu ozvala hadam po troch týždňoch. ale ako sa hovorí,keď neprší aspoň kvapka.
@eeffka nuž ja nechodím absolútne nikde,nestretávam sa vôbec s nikým,čiže reálny život u mňa neprichádza vôbec v úvahu,ale keď rekapitulujem roky dozadu, v živote ma v reali neoslovil žiaden muž,ani som reálne nikdy nebola v interakcii s nejakým mužom,kde by to malo mať aspoň náznak nejakého eroticna alebo nejakého iskriaceho záujmu. Vôbec nikdy. čiže pre mňa reálny svet je nulový a na zoznamkach sa pred pár rokmi dalo,ale dnes sú vyplienene aj tie.
Už sa mu neozyvaj je to zúfalé.Ak žiješ tak samotársky a zvláštne je normálne, že si sa upla na tohto chlapa a len ho uhanas a nepíš, že nie čítam tvoj x ty príspevok.Ak by chcel prišiel by...tobôž po 3 t.Hladaj si normálny vzťah čo si čakala, že takýto sexuálny vzťah bude fungovať roky?Opisujes ho ako truhlika a teraz nevieš zniesť, že Ťa odmieta..je to len o tvojom egu
ako ja ťa chápem, ja keby sa mi stalo že nemám toho svojho tak už by som žiaden vzťah nemala chuť riešiť nikdy viac max. tak ako píšeš na sex, ale čo pozorujem po okolí tak tí chlapi ozaj za veľa nestoja a na zoznamkách je to predpokladám ešte tragickejšie, keď si ovšem nechceš vrznúť s hocikým. Väčšinou ak by ma aj niekto zaujal mimo zadaných tak je to skôr niekto kto pôsobí akoby sa ani nemal záujem zoznamovať.
@luccija áno,je to o mojom egu,však už vyššie som písala,že ego dostalo na frak,inak ho mám v paži.
A co robis cele dni, ked nikam nechodis? Ak to nie je tajne
nuz to mas riadne smutny zivot a uplne iny problem ako ze ti zrusil rande.
@luccija a čo je na Tom zúfalé ozvať sa po poslednom stretnutí za tri týždne? Normálne sa pýtam úprimne? To je zúfalé podľa teba? Ja teda neviem,ale mne príde normálne sa opýtať či sa teda ideme vidieť znovu a keď nie,tak ok nie,ale čo je na Tom zúfalé fakt netuším, vysvetli mi to
Porozmýšľaj sama...stále píšeš vo všetkých diskusiách to isté a obhajujes ako je normálne zobronit o sex.Nenapadlo Ta, že ak by chcel snáď by sa za 3t ozval? A nepíš, že ak napíše, že nie tak OK, lebo včerajší príspevok si zakladala v amoku, lebo Ta zase raz odmietol.Ja si pamätám aj tvoje minulo Vianočné príspevky ty si ľahko čitateľná...
Neverím naozaj neverím, že sa nedá nájsť chlap na sex
A nechces si najst normalneho partnera? Preco nezijes realny zivot a nikam nechodis? To je zvlastne
A nenapadlo ti, ze ma možno nejakú babu s ktorou to má aj 2x za týždeň a ty si jeho rezerva? Ze ...co uz.
Minimálne táto predstava s tebou ani trochu nehne, aby si skusila znovu vzťah a aby si niekomu neslúžia len na sex?
@maximilie existencia inej ženy alebo žien mi nevadí, toto je úplne iný typ chlapa,obaja máme čudný život a keby aj boli v tom ine ženy,tak nepredpokladám,že normálna obyčajná žena by mu tolerovala to jeho kvázi neštandardné správanie a prístup k zivotu a k sexu a ten jeho štýl je proste iný, čudný

@elizabet173 toto nie je moj problrm a ani nikdy nebol, takze neverim ze taky clovek sa neprejavil uz skor, len zeny su slepe hluche