Chlap mi nepomáha
Ahojte, ako by ste sa postavili k tejto situácii? Ja vstávam do práce ráno o 5, poobede chodím do škôlky pre dieťa. Ráno ho vodí muž. Ide o to, že mi vyčíta, že syn neposlúcha. Keď sa nahnevá, rozhadzuje veci, kričí, kope. Je veľmi temperamentný. Muž robí sám na seba, takže ma pracovnú dobu takú, aku si urobí. V realite robí od pondelka do soboty od 7-18/19. V sobotu konci čosi skor. V nedele doobeda je prec- vybavuje veci, príde okolo obeda, hodinu pospi a potom zvyčajne pozerá do večera televízor. Synovi sa dajak nevenuje, keď príde, už nie je priestor bo syn ide spať. Som z toho vyčerpaná. Lubim to dieťa nadovšetko ale som neustále s ním. Nemám vôbec čas na seba, napríklad chcela by som cvičiť aspoň 2x do týždňa ale nedá sa. Doma tiež nepomáha, vysaval asi 2x za život, do mycky si riady nenalozi. Ja neviem, už som úplne rezignovala. Som nešťastná
Môj muž tiež toho veľa nenarobí,ale áno,ma to z domu,mama si ich naučila tak,že si pomaly po sebe ani tanier nedoniesli.
Ale☝️ raz za nejaký čas doma vybuchnem a potom pekne funguje a podieľa sa na všetkom na čom by mal. Časom mu to zasa z hlavy vylúči 😂 tak zasa mu to len pripomeniem,že ja tu niesom slúžka a že sú to aj jeho deti 😃 Nič neni dokonale 😃

Len či on zámerne od povinností neuteká. Tak dlho v robote,tomu hádam ani ty neveríš.