icon

Chlap nevie komunikovať, nezapája ma

30. sep 2020

Ja už neviem ako na môjho chlapa. Vôbec ma neberie ako súčasť. Neviem o financiách, o ničom. Teraz mu zomrel otec, riešil dedicke konanie, nič nepovedal. Keď ma starosti - pokazil sa mu na firme stroj za 10.tis....povedal mi to, až keď bol opravený. Teraz zakladá novú firmu a ja sa to dozviem až keď je firma založená....príde, pochvali sa celý nadšený ako nas zase zabezpečil. Že naco ma bude zaťažovať, keď mam dosť svojich starostí. A keď to nebolo je isté, či to vyjde alebo nie. Cítim sa menejcenna. Niektoré veci radšej preberie s kamarátmi. Má dosť drahý zberateľsky koníček, nikdy som nevyčítala ani sa nepýtala, koľko dana vec stala. My si žijeme akoby dva životy. Dá mi peniaze a je mu jedno kde ich miniem. Ako to máte vy? Ja by som chcela, aby sme boli viac my ako ty a ja. Aby sa mi zdôveril zo starosťou. Povie mi, až keď to prehrmi. Ako sa s tým vyrovnať?

Strana
z2
0kristina0
2. okt 2020

Autorka a opytala si sa ho preco ti nikdy nic nepovie? Podla mna bud v tebe nema doveru alebo ta ma za hlupanu, ktora sa aj tak tomu prd rozumie. Inak si to neviem vysvetlit.

Strana
z2