Chlap sa správa ako puberťák
Tiez by som chcela byt ta,co chodi denne do roboty,zaraba peniaze a vecer prist domov ako hrdina,ktory sa o nic ine starat nemusi. Nemusiet sa starat o to co bude s malym,ako sa s nim cez den budete hrat,kde sa pojdete prejst,alebo ci ho prihlasit na anglictinu,popozerat skolky,ktora je ta naj,rozmyslat ako ho dat spat aby pekne rastol popritom navarit,poupratovat...atd.Jednoducho len vecer prist tvarit sa ako najlepsi otec a vykricat manzelke co vsetko pre nich robim a ze koli nim chodim do roboty. Ked manzelka pyta zase peniaze na jedlo nakricat na nu,co zase chce ved som jedlo kupil a doniesol aj ked hodinu po tom co mal maly uz spat.
Neviem ci som jedina,ale niekedy je to uz na nevydrzanie zit s niekym komu ked nieco poviete tak si zapcha usi,cim vas vytoci este viacej a malemu povie ze, mama je zase hystericka a huci tu po mne. Tak radsej odidem do izby,lebo sa na to nemozem divat ako so mnou nediskutuje ale malemu vysvetluje aka som strasne ukricana osoba. Potom maly pride a poviem mama ty si taka skareda (a pritom bojujete za jeho istoty)...
Chcela by som byt aspon na jeden den hrdina ktory pride vecer domov a ma vsetok servis a aj ked sa sprava ako sebecky chrapun byt v maleho ociach tym najlepsim...
@mahmulienka Myslim, ze si to zle pochopila.....zakladatelka temy @khika by bola rada, keby sa aj jej dostalo uznania, ze co robi ONA (aj ked za to nema zaplatene) je ocenene. Jej sa od muza nedostava ziadneho uznania, ze aj to spinave pradlo sa musi oprat a nikto jej za to nezaplati.........aj navarit a poumyvat riad sa musi a nikto jej za to neda Bonus na vyplatnej paske.
Mne tiez velmi vyhovuje, ze nemusim chodit do prace 10 hodin denne ale iba 4-5 a mam cas aj na deti a nevidim ich az ked idu spat, cize tiez nemam potrebu menit s manzelom......Ale moj manzel vie ocenit, ze starostlivost o chod domacnosti a o deti je skutocne dolezita a casovo narocna.
Tento muz sa pozera iba na pracu, za ktoru dostane financnu odmenu. Ina praca pre neho nie je dolezita a to je problem ich vztahu.
Tiez by som asi isla do manzelskej poradne.........Ale zavolala by som ho tam nie preto, ze "on ma problem", ale pod zamienkou, ze "JA mam problem sa s tebou porozpravat a vyjadrit svoje pocity, potrebujem na to pomoc a potrebujem sa s tebou porozpravat. Prosim ta, najdi si cas a podme spolu do manzelskej poradne, aby sme zacali riesit nas vztah...ja ho sama nevyriesim"
V podstate je to o tom, ze on vobec neuznava co ja spravim doma, myslim, ze cely den sedim za televizorom, alebo inernetom a nic nerobim, okolo financnych zalezitosti sa stara o byt a dava do stravy ale aj to tak, ze castokrat musim ja ist do minusu , elbo neda na zaciatku tolko penazi kolko ma dat a minie si ich na seba , na drahe desiaty do roboty,na sladkosti, na pivo, na benzin do auta a na cigaretky a ja potom krkam z materskej aby sme vobec visli, lebo co sa tyka veci na maleho vsetko platim ja on na to nedava ani korunu a jednoducho to nevidi, nvm ci si mysli, ze si tie peniaze pcham do ponosky a ze 100eur mi staci na stravu na mesiac, ked on zje za troch. Jednoducho mi tam chyba respekt voci mne a voci tomu, co prenho robim a nie len samy krik ked mu nieco poviem a jemu sa to nepaci, lebo som vraj ako jeho matka, ktora ho furt poucuje co ma robit...tazke je o tom pisat, lebo je toho vela, takych malickosti..problem je ze moj priatel je jedinacik a sebec vo vsetkom vidi hlavne seba ako prveho aj to , ked vykrici, ze chodi do roboty..je to o tom, ze keby nas nemal tak do nej nechodi, nemusi chodit... ☹
dobrý deň, prepáčte, že tu spamujem, ale chcela by som Vás poprosiť o vyplnenie anonymného dotazníka, ktorý sa týka problematiky týrania, a bude použitý výhradne na účely diplomovej práce https://docs.google.com/forms/d/1p_9aBLpIqXK89o...

@khika no tak si to vymeňte, chod zarábať a muž nech ostane na rodičovskej...a možno obaja zistíte že ani jeden z vás to nemá také ľahké ako si navzájom myslíte a prestanete sa OBAJA správať ako pubertaci 😎