icon

Chlap v dámskych nohavičkách

77nelinka
27. mar 2015

Chcela by som spýtať, či ste sa stretli s tým, že by Váš partner nosil dámske nohavičky. Mne sa s tým manžel včera priznal, ale len kvôli tomu, že som už ďalej nevládala a podala návrh na rozvod. Pár rokov dozadu som našla doma nohavičky, neboli moje, manžel mi vtedy tvrdil, že nikoho nemá a kúpil ich len preto, aby som žiarlila. Dva týždne som sa s ním nebavila, ale aj tak to nepomohlo, tvrdil si svoje. Čo sa týka sexu vždy mu stačilo málo, tak raz mesiac alebo aj menej, aj keď sme spolu chodili. A naposledy sme mali sex pred štyrmi rokmi. Myslím, že skôr ho vzrušovalo nosenie dámskych nohavičiek ako ja. Ja vlastne ani neviem čo chcem počuť, asi som to potrebovala zo seba dostať...

Strana
z11
ena70
7. apr 2015

ja vidieť chlapa v nejakých nohavičkách, tak sa doštím 😀 😀 😀

majka01_74
18. apr 2015

...aj moj najprv len nosil nohavicky, potom pancusky a potom z neho vyliezlo ze sa citi byt zenou a ze je transsexual.. a chce zmenu pohlavia a vsetky tie veci okolo toho....

gabriel122
1. sep 2022

@romana19 prečo myslíš

artepartep
23. nov 2022

@77nelinka ahoj Nelinka chcem sa opýtať či sem ešte chodievaš, potrebujem tvoju pomoc momentálne totiž prežívam to čo ty roky do zadu

katka164
23. nov 2022

@artepartep keď na ňu klikneš,tak je neaktívna...skús jej napísať správu.

artepartep
23. nov 2022

@katka164 dakujem Ti veľmi pekne za pomoc...skúsim to, či tu vôbec ešte chodieva. Si milá.

nikola2015
7. jan 2025

@romana19 ahoj

Strana
z11