icon

Chodí ,,iba" piť do bordelu a je gambler

5. aug 2023

Dobrý deň, máte niekto skúsenosti? Čo by ste robili po takomto zistení? Partner má 35 rokov, pracuje v zahraniči od ukončenia strednej školy. Domov chodí po cca 3-4 týždňoch na týždeň, v lete cca na 2 týždne. Sme spolu skoro 5 rokov, zasnúbení sme skoro 4 roky a máme dieťa, ktoré bude mať 2 roky. Žijeme v byte, ktorý je jeho a poberám rodičovský príspevok.

micusa2222
•
5. aug 2023

a predtým bol v pohode,,alebo to dlho vieš a až teraz riešiš ? Keď si u neho v byte, máte dieťa a žiješ z rodičovského, treba sa s ním opatrne pozhovárať...držím palce

gabika0825
•
5. aug 2023

Naco si s takým človekom keď s tebou a dieťaťom ani netrávi čas? Prečo nežijete v zahraničí spolu? Veď tam pracuje skoro cely život to tam za tých x rokov nevedel vybudovať zázemie? Prepac ale s takým chlapom by som vzťah ukončila už len preto lebo s ním netravim čas a vidím ho raz do mesiaca. Absurdný vzťah

sheila121
•
Odpoveď bola odstránená
•
deti95060810
•
5. aug 2023

skončiť vzťah - pre mňa neperspektívny

liz_lemon
•
5. aug 2023

no co ti na to povedat? ideal

zuzinka888
•
5. aug 2023

Toto nema buducnost.

tenerifka
•
5. aug 2023

to je chlap snov, po takom tuzime vsetky

viestta
•
5. aug 2023

A co chces pocut? Ze niektora v takejto konstelacii skoncila ako stastne vydata pani, ktoru jej princ len obletoval? Nie, to sa nestane. Takze zacni rozmyslat ako sa z toho marazmu dostanes ty aj dieta.

tosomja
•
5. aug 2023

@gabika0825 nie každý má možnosť ísť bývať tam, kde muž robí. Môj robí na kamióne, je preč 3 týždne a týždeň je doma. Predtým robil montážne práce, mal ubytovanie firemné, nebýval sám. Akože predstava super, ale nereálna. Keby som mala ísť vtedy k nemu aj s deťmi, tak polku platu dá na ubytovanie a zvyšok ja stravu. Lebo mňa a deti by už jeho zamestnávateľ neživil.
My takto žijeme už 7 rokov, nehovorím, že je to ideálne, ale vážim si ho za to, že pracuje, aby sme sa mali dobre.

tosomja
•
5. aug 2023

A keby môj partner, hoci aj po 30rocnom vzťahu keby začal hrať automaty, končím s ním, a keď z toho vyjde, môžeme sa baviť o druhej šanci, ale to by musel veeeelmi naozaj sa liečiť z toho. Žiadne také, že sľuby, plač, kľačanie a odprosovanie na kolenách a vyhrážky, ako si niečo urobí, či má zničí a vezme deti. V tú chvíľu odchádzam a nech prehraje aj seba pre mňa za mňa. Takému človeku sa nedá pomôcť.

h2
•
5. aug 2023

Tak do bordelu chodí IBA piť len úplný debil. Veď tam je ten alkohol brutálne predražený.
Ostatné škoda komentovať... 😒

sissy27
•
5. aug 2023

Rozisla by som sa s nim 🤷‍♀️

petronellla87
•
5. aug 2023

@h2 tiez ma to napadlo ze to nebude lacny spas

sissy27
•
5. aug 2023

@h2 ale ked mas k tomu “dymku miru, cestu kolem sveta a zlaty dest” tak to uz sa predsa oplati 😂

h2
•
5. aug 2023

@sissy27 😁 Čiže nechodí tam iba kvôli pitiu, ale aj kvôli fajčeniu.

sissy27
•
5. aug 2023

@h2 nie nie, chodi tam kvoli alkoholu, lebo tam je akcia “zazitok ku kazdemu drinku zdarma” 😂
Ja viem, autorke do smiechu nie je, ale takto nejak by to on vedel zdovodnit s tym, ze za nic nemoze, ako to uz pri takychto idiotoch byva…

petronelag
•
5. aug 2023

Jedna známa hovorila, že v bordeli sú aj také spoločníčky, ktoré si prisadnú k návštevníkovi a nejako ho bavia, niečo si dajú s ním, aby získal podnik čím najviac peňazí, to by mohol chodiť radšej do normálnej reštaurácie.

viestta
•
5. aug 2023

@petronelag joj ale s kym by tam pokecal? Kto by ho polutoval? Kto by ho potesil? Zamestnankyne bordelu maju v pracovnej naplni vypocut, polutovat, potesit...

cacianka
•
5. aug 2023

@liz_lemon aspoň sa netrápi iná dobrá žena 🤦🙈

mikadooo
•
5. aug 2023

Nuž, závisí od toho, aké máš vyhliadky uživiť sa sama🤷. Ja by som sa hrabala čím skôr kade ľahšie (čiže - buď to ešte rok pretrpím, alebo dieťa do jaslí, ja do roboty, plus žiadosť o výživné od "ex").

0kristina0
•
6. aug 2023

A ty mu to snad chudakovi netolerujes? Jaj pardon tolerujes, inak by uz nebol snubenec. Skoda drat klavesnicu.