icon

Chodí ,,iba" piť do bordelu a je gambler

5. aug 2023

Dobrý deň, máte niekto skúsenosti? Čo by ste robili po takomto zistení? Partner má 35 rokov, pracuje v zahraniči od ukončenia strednej školy. Domov chodí po cca 3-4 týždňoch na týždeň, v lete cca na 2 týždne. Sme spolu skoro 5 rokov, zasnúbení sme skoro 4 roky a máme dieťa, ktoré bude mať 2 roky. Žijeme v byte, ktorý je jeho a poberám rodičovský príspevok.

micusa2222
5. aug 2023

a predtým bol v pohode,,alebo to dlho vieš a až teraz riešiš ? Keď si u neho v byte, máte dieťa a žiješ z rodičovského, treba sa s ním opatrne pozhovárať...držím palce

gabika0825
5. aug 2023

Naco si s takým človekom keď s tebou a dieťaťom ani netrávi čas? Prečo nežijete v zahraničí spolu? Veď tam pracuje skoro cely život to tam za tých x rokov nevedel vybudovať zázemie? Prepac ale s takým chlapom by som vzťah ukončila už len preto lebo s ním netravim čas a vidím ho raz do mesiaca. Absurdný vzťah

sheila121
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
5. aug 2023

skončiť vzťah - pre mňa neperspektívny

liz_lemon
5. aug 2023

no co ti na to povedat? ideal

zuzinka888
5. aug 2023

Toto nema buducnost.

tenerifka
5. aug 2023

to je chlap snov, po takom tuzime vsetky

viestta
5. aug 2023

A co chces pocut? Ze niektora v takejto konstelacii skoncila ako stastne vydata pani, ktoru jej princ len obletoval? Nie, to sa nestane. Takze zacni rozmyslat ako sa z toho marazmu dostanes ty aj dieta.

tosomja
5. aug 2023

@gabika0825 nie každý má možnosť ísť bývať tam, kde muž robí. Môj robí na kamióne, je preč 3 týždne a týždeň je doma. Predtým robil montážne práce, mal ubytovanie firemné, nebýval sám. Akože predstava super, ale nereálna. Keby som mala ísť vtedy k nemu aj s deťmi, tak polku platu dá na ubytovanie a zvyšok ja stravu. Lebo mňa a deti by už jeho zamestnávateľ neživil.
My takto žijeme už 7 rokov, nehovorím, že je to ideálne, ale vážim si ho za to, že pracuje, aby sme sa mali dobre.

tosomja
5. aug 2023

A keby môj partner, hoci aj po 30rocnom vzťahu keby začal hrať automaty, končím s ním, a keď z toho vyjde, môžeme sa baviť o druhej šanci, ale to by musel veeeelmi naozaj sa liečiť z toho. Žiadne také, že sľuby, plač, kľačanie a odprosovanie na kolenách a vyhrážky, ako si niečo urobí, či má zničí a vezme deti. V tú chvíľu odchádzam a nech prehraje aj seba pre mňa za mňa. Takému človeku sa nedá pomôcť.

h2
5. aug 2023

Tak do bordelu chodí IBA piť len úplný debil. Veď tam je ten alkohol brutálne predražený.
Ostatné škoda komentovať... 😒

sissy27
5. aug 2023

Rozisla by som sa s nim 🤷‍♀️

petronellla87
5. aug 2023

@h2 tiez ma to napadlo ze to nebude lacny spas

sissy27
5. aug 2023

@h2 ale ked mas k tomu “dymku miru, cestu kolem sveta a zlaty dest” tak to uz sa predsa oplati 😂

h2
5. aug 2023

@sissy27 😁 Čiže nechodí tam iba kvôli pitiu, ale aj kvôli fajčeniu.

sissy27
5. aug 2023

@h2 nie nie, chodi tam kvoli alkoholu, lebo tam je akcia “zazitok ku kazdemu drinku zdarma” 😂
Ja viem, autorke do smiechu nie je, ale takto nejak by to on vedel zdovodnit s tym, ze za nic nemoze, ako to uz pri takychto idiotoch byva…

petronelag
5. aug 2023

Jedna známa hovorila, že v bordeli sú aj také spoločníčky, ktoré si prisadnú k návštevníkovi a nejako ho bavia, niečo si dajú s ním, aby získal podnik čím najviac peňazí, to by mohol chodiť radšej do normálnej reštaurácie.

viestta
5. aug 2023

@petronelag joj ale s kym by tam pokecal? Kto by ho polutoval? Kto by ho potesil? Zamestnankyne bordelu maju v pracovnej naplni vypocut, polutovat, potesit...

cacianka
5. aug 2023

@liz_lemon aspoň sa netrápi iná dobrá žena 🤦🙈

mikadooo
5. aug 2023

Nuž, závisí od toho, aké máš vyhliadky uživiť sa sama🤷. Ja by som sa hrabala čím skôr kade ľahšie (čiže - buď to ešte rok pretrpím, alebo dieťa do jaslí, ja do roboty, plus žiadosť o výživné od "ex").

0kristina0
6. aug 2023

A ty mu to snad chudakovi netolerujes? Jaj pardon tolerujes, inak by uz nebol snubenec. Skoda drat klavesnicu.