icon

Chodí váš manžel rád na kúpalisko?

martinna181
30. jún 2024

Ahojte, ako to máte so svojou polovičkou, rada chodí na kúpaliská a podobné miesta ? Môj nemá rád kúpaliska a aquaparky 😁

Strana
z2
medda_beda
30. jún 2024

Môj muž vodu miluje, ale rád pláve takže nechodí medzi ľudí ktorí sa len kúpu.

medda_beda
30. jún 2024

Ja sa spolieham na to, že naše dieťa budú baviť tobogány 😂 aby som mala s kým chodiť.
Takto dvaja s mužom by to bola nuda asi.To obaja pláveme.

A vodné nádrže si vyberáme s čistou vodou.Je tam viac čisto ako v bazénoch.

tiezjedna
30. jún 2024

@martinna181 neznáša to rovnako ako ja😉

kofa77
30. jún 2024

Nechodime nikto, teda tie kupaliska srandy vonku, dnu, chodia di bazena celiricne odplavat a prec

lavender94
30. jún 2024

Môj muž nenávidí kúpanie, takte všetky vodné aktivity absolvujeme bez neho buď samé alebo s rodičmi, kamoškami… dosť dlho mi to vadilo, ale už som to prijala a zariadila sa

nikushka8
30. jún 2024

My vodu milujeme rovnako, len ja na rozdiel od neho do jazera nevleziem. Plus sa nam narodila mala ryba, cize ich na dofci pri mori tych 2 ani poriadne nevidím 😁.

nelili1978
Autor odpoveď zmazal
jaskolka
30. jún 2024

Áno, chodí rad, aj ja. Máme aj bazén, ale veľmi radi chodíme aj do wellness kúpeľov, termálnych bazénov a podobne. Nikdy nijaké problémy sme nemali

rorino
30. jún 2024

@martinna181 všetko kde môže plavat

belllinka
1. júl 2024

Milujem plavanie jazera, bazeny, more, partner nie az tak ako ja, ale k moru ide rad a aj do bazena na dovolenke. Mne by asi nestacil nejaky maly bazen pri dome na dve tempa, kde sa ani neda plavat. To tam len tak stojite, ci?

hatsepset
1. júl 2024

Neznáša všetky aktivity zahŕňajúce kúpanie a slnko. Deti kúpalisko milujú ja milujem slnko, takže chodím s nimi sama. Asi 2x bol s nami - raz presedel celý deň v bare s knižkou druhýkrát ležal na slnku, spálil sa lebo nemá rád krémy takže sa nenatrel a počúvam o Tom dodnes ako som ho donútila ( tak 4r dozadu to bolo)

cevricek40
1. júl 2024

My ideme kvôli synovi na kúpaliská u starých rodičov má bazény.

kikuska1416
2. júl 2024

My sa chodíme kúpať, všetci milujeme vodu ale takým veľkým aquaparkom za vyhýbame. Ja mhsim mať čistú vodu, proste nič pod sebou. Ja by som sa do jazera, rieky, mora kúpať nešla proste mam fóbiu aj s ventilácie na spodu bazéna😃 takže my len bazény, sauny tiež nie 😃 môj muž nepláva ale rád sa bublinkuje takže hľadáme takéto niečo aj pre neho

nataliaba
3. júl 2024

My máme strašne radi kúpanie a chodíme stále celú zimu termál park ,kúpaliska Šírava no radšej mám vodu kde viem ,že nie su ryby ani nič iné hoci je možno spinavsia keďže je tam veľa ľudí.A cez leto väčšinou doma vo vírivke trávime čas.

bubka7
3. júl 2024

Chodime do aquaparkov,ale len do Madarska.Neporovnatelne lepsie ceny a sluzby,ako na Slovensku.Muz sa moci v teplych bazenoch a ja plavam.Mame to podelene a obidvaja si uzijeme,to co mame radi😀

Strana
z2