icon

Chodíte/chodili ste ako slobodné na dovolenky a víkendové pobyty s matkami?

Včera o 13:39

Chodíte / chodili ste ako slobodné(30+) na dovolenky a víkendové pobyty s matkami? Vzťah nie je bohviečo, jej názory väčšinou nemôžem počúvať. Ide o to, že buď s ňou alebo vôbec. Samej sa mi do zahraničia nechce, s kamoškami sa možnosť ist objaví len zriedka.

Strana
z2
ivanaks
Včera o 13:40

Nie, chodila som sama.

crazy_cat_lady
Včera o 13:41

Ano, chodievam, raz za cas, ked je prilezitost 🙂

anonym_2ef725
Včera o 13:42

V takom veku nie. Už dávno s dieťaťom.

janinah
Včera o 13:45

Kto to plati?

majlo1234
Včera o 13:45

V tom veku uz som mala deti, ale chodili sme spolu. Tento rok planujeme ist len same dve. Mame normalny vztah, taky standardny, ze si po par dnoch lezieme na nervy doma. Ale dovolenka, kde nie su povinnosti, to je o inom

ivik4
Včera o 13:46

Keby nemam rodinu a kamosky by nemohli, v pohode by som s maminou sla. Vlastne aj sme s nou na dovolenke pri mori boli. Tak zalezi aku ma kto mamu a ako vychadzate. Môj muz je s mojou maminou tiez v pohodicke

simona20201309
Včera o 13:51

@anonym_autor urcite by som nešla na dovolenku s nikým, koho názory nemôžem počúvať. To by som išla radšej sama, alebo sedela doma na zadku
Načo ti je taka dovolenka?

januska12323
Včera o 13:54

Nešla by som na dovolenku s nikým koho nemám rada a jeho názory nezvládam. Čo je to za dovolenka?

autor
Včera o 13:56
@janinah

Kto to plati?

@janinah Každá svoje

13uzivatelka11
Včera o 13:59

Nie, kým som nemala deti tak by mi to nenapadlo s ňou niekde ísť. Máme taky nijaký vzťah. Resp. Niekde do vnútri to cítime že sa máme radi, ale navonok to nedávame najavo. 😀 Ale keďže je oveľa lepšia starká ako bola mama, so synom majú krásny vzťah, tak sme už boli spolu na menšej dovolenke a určite ešte niekde pôjdeme všetci spolu.

natalka13
Včera o 14:05

Nie

pribinak
Včera o 14:11

Keď som urobila štátnice tak sme šli s maminou spolu na dovolenku k moru. Bol to darček k štátniciam

minesasubu
Včera o 14:26

moja kolegyňa z práce je slobodná a chodi s mamou
kamoška má priateľa a tiež chodi s mamou
ja tiež idem ale beriem aj syna odkedy sa narodil

veselo_neveselo
Včera o 14:56

@anonym_autor Jasne. Hlavne ked oco nechce nikam ist, tak sa vyberieme s mamkou same, nech si aj ona uzije more a teplo. Zaplavame si v bazene, posedime pri drinku, ideme do mesta na kratky vylet, pozriet suveniry, dat si zmrzku. Ja si idem aj zacvicit, alebo na masaz, aj ked ona nechce.
Ja teda chodim aj sama, to ale vzdy len na par dni. S mamou dam aj tyzden 🙂

katkazatka
Včera o 15:10

Nešla by som na dovolenku s niekým, s kým sa necítim dobre. Na dovolenku si idem oddýchnuť, užiť si a zabaviť sa.

mirage
Včera o 15:18
@janinah

Kto to plati?

@janinah aj by ta roztrhlo, keby napisala, ze mama

anonym_c1c913
Včera o 15:20

Bola som s mamou na pár výjazdoch keď ma o to požiadala lebo nechcela platiť za zájazd a zbytočné služby.... Zobrala som ju na Maldivy, Turecko, Škandinávia, Kanáre, Kolumbia a pod ale preferujem solo cestovanie a do väčšej divočiny než klasické turistické blbiny.

anonym_ae408b
Včera o 15:21

@anonym_autor Nie nikdy dom.na dovolenke s mamou nebola. Max.vylet.

michaela329
Včera o 15:24

@anonym_autor chodila som, dokonca aj na dovolenku s našimi a kamoškou, s mužom a našimi (a ďalšími ľuďmi, chodia veľké partie). No my máme naozaj dobré vzťahy a moji rodičia sú veľmi pohodoví a akční ľudia.

demodun
Včera o 15:28

Išla by som, ale ja mám s mamou super vzťah.
Vy ak si nerozumiete, tak to bude trápenie pre vás obe

katkazatka
Včera o 15:39

Ešte som chcela poznamenať, že niektoré cestovné kancelária majú na svojich stránkach ponuku na spolucestovanie. Skús si to pozrieť a budeš mat s kym isť. Alebo oslov tu na koníku nejaké baby, ktoré sa z tvojho mesta napríklad. Ved tu opakovane hladaju kamosky na cestovanie. Alebo chod sama. V dnesnej dobe nic neobvykle.

sulavikova
Včera o 15:44

@anonym_autor robím mame (67) garde, syn už mám iné záujmy. Každá si platíme svoje.

o__o
Včera o 15:52

Chodim, ale my mame super vztahy a vychadzame vyborne

barbie79
Včera o 16:00

@anonym_autor nesla by som s nou, ak nemate bohvieaky vztah ako pisete, to radsej sama , a lepsie si oddychnete.... lebo na dovolenke ste s tou osobou 24 hod ...

janinah
Včera o 16:43
@mirage

@janinah aj by ta roztrhlo, keby napisala, ze mama

@mirage maš zly den? Predstav si,ze nie,len ma zaujimalo ci je niektora z nich pozyvana a ci sa v ich rodine take pozvanie odmieta

biba_18
Včera o 17:47

ja mám s mamou dobrý vzťah ale s ňou ísť na dovolenku, to by bola smrť …

anonym_1512fe
Včera o 18:36

@anonym_autor nie, moja mama nemá veľmi záujem tráviť s nami, deťmi čas…

bg92
Včera o 20:05

Ja som bola raz a nikdy viac. 24/7 spolu a este aj na jednej izbe. Moja mama nie je typ co si urobi program sama. Proste som ju stale musela pocuvat a nic sa jej nepacilo :D konecna :D

vilma7
Včera o 20:26

Chodila som aj s kamaratmi a aj s rodinou.

autor
Včera o 20:49
@simona20201309

@anonym_autor urcite by som nešla na dovolenku s nikým, koho názory nemôžem počúvať. To by som išla radšej sama, alebo sedela doma na zadku
Načo ti je taka dovolenka?

@simona20201309 Ono to je tak, že ja rada polezim na pláži, opalim sa, dýcham prímorský vzduch, ochutnam miestne jedlo…no len mama hneď začne nadávať na otca-tyrana( s ktorým žije vyše 30 rokov a nič na tom nemieni zmeniť, ešte zle znášala keď som sa ja odpútala) a ďalej svoje hlúpe názory na politiku, stravu, švagrinu, tetu a pod

Strana
z2