icon

Chodíte/chodili ste ako slobodné na dovolenky a víkendové pobyty s matkami?

21. feb 2026

Chodíte / chodili ste ako slobodné(30+) na dovolenky a víkendové pobyty s matkami? Vzťah nie je bohviečo, jej názory väčšinou nemôžem počúvať. Ide o to, že buď s ňou alebo vôbec. Samej sa mi do zahraničia nechce, s kamoškami sa možnosť ist objaví len zriedka.

Strana
z2
anonym_e0084c
21. feb 2026
@anonym_autor

@simona20201309 Ono to je tak, že ja rada polezim na pláži, opalim sa, dýcham prímorský vzduch, ochutnam miestne jedlo…no len mama hneď začne nadávať na otca-tyrana( s ktorým žije vyše 30 rokov a nič na tom nemieni zmeniť, ešte zle znášala keď som sa ja odpútala) a ďalej svoje hlúpe názory na politiku, stravu, švagrinu, tetu a pod

@anonym_autor Nemá to význam.Mama to má v živote ťažké,ale to neznamená, že to má sťažovať aj tebe.Ty jej môžeš pomôcť s niečím,ALE NIE JU ZACHRAŇOVAŤ.Ty si práve potrebuješ od nej oddýchnuť.Miluj mamu,ako seba samu,NIE VIAC. A úplne bez výčitiek.

autor
Včera o 00:06
@anonym_e0084c

@anonym_autor Nemá to význam.Mama to má v živote ťažké,ale to neznamená, že to má sťažovať aj tebe.Ty jej môžeš pomôcť s niečím,ALE NIE JU ZACHRAŇOVAŤ.Ty si práve potrebuješ od nej oddýchnuť.Miluj mamu,ako seba samu,NIE VIAC. A úplne bez výčitiek.

@anonym_e0084c Ja mám presne pocit, že ju mám zachraňovať… hoci ona mňa a súrodencov od tyrana nezachránila. Ona si zo mňa urobila čiastočne náhradu partnera

autor
Včera o 00:09
@anonym_e0084c

@anonym_e0084c ak som sa ohradila, nech ma s tým neobťažuje…hneď že, komu to ma povedať , ak nie mne… pri svojich sestrách a matke pretvárka a ja jej dôverník celý život

anonym_38f7da
Včera o 08:17

@anonym_autor ja som chodila s obomi rodičmi na dovolenky na týždeň a viac až do 33, vtedy sme šli vo štvorici už aj s mojím manželom. Teraz už aj s dieťaťom sme boli zase so svokrovcami. Dúfam že s naskytne príležitosť ísť ešte s rodičmi na dovolenku, lebo naše názory na let lietadlom 1,5 ročného dieťaťa sa rozchádzajú. Ale ja by som s nimi chcela ísť. Tiež sa nezhodneme vo všetkom, ale snažím sa témam na ktoré nemáme rovnaký názor vyhýbať, prípadne nerozvijať debatu, alebo nepovedať svoj názor ak oni povedia iný s ktorým nesúhlasím aby som nevyvolávala hádku, lebo väčšinou to tak skončilo.

sidicek
Včera o 20:56
@anonym_autor

@anonym_e0084c ak som sa ohradila, nech ma s tým neobťažuje…hneď že, komu to ma povedať , ak nie mne… pri svojich sestrách a matke pretvárka a ja jej dôverník celý život

@anonym_autor v takejto situacii by som nesla,ale ani nepocuvala jej staznosti ,lebo pri tyranovi zostava, ja by som jej to asi aj vycitala, a politiku nech si riesi s ludmi zo svojej bubliny ,a urcite nie na dovolenke. Odporuc jej terapeutku ,tam nech sa vyrozprava.

Strana
z2