icon

Chodíte do mobilu svojich polovičiek?

4. mar 2023

Zaujíma ma otázka? Chodíte do mobilu svojich poloviciek?
Zo zvedavosti ?
Len tak?
Ci si s niekym píše?
Alebo je to jeho súkromie ..nezaujíma vás jeho mobil a co si stým píše?aj keby je to žena. ....naozaj dokáže byť zrada aj čítanie jeho /jej správ?

Strana
z2
katkazocele
4. mar 2023

My si, že medzi partnermi je úplne normálne ak nechytajú infarkt ak si ich mobilu dotkne ich polovička. On môže sa hrať na mojom, ja na jeho. Ja mám čisté svedomie, nič neskrývam pred ním. Nerobím, nič za čo by som sa mala báť dať mu môj mobil 😇 samozrejme keď si niekto píše pikantné správy s ,, kamarátmi (muž, žena), tak je jasné , že prechádzajú od útoku s rečami o súkromí😉 Keď sa dvaja ľúbia, tak mi mali byť karty na stole, žiadne ,, tajomstvá,, ktoré by mohli narušiť vzťah. To či si pozeral Rihanin zadok na instagrame, tak to samozrejme tajiť môže 😂

marca12
4. mar 2023

Nemam dovod snorit mu v mobile. No ak by som si vsimla,ze si s niekym pise asi by som sa pozrela. Alebo ak by som si vsimla naznaky,ze chodi prec z domu,upravuje sa,viac sa o seba stara a podobne. Ale len tak bezdovodne narusat jeho sukromie a pozerat historiu stranok,to teda nerobim.

vroni
4. mar 2023

Nelezieme si do mobilov. A skosil by ma infarkt, keby sa mi dotkol mobilu. Potrpim si na svoje súkromie a pre mňa by bol muz sliediaci v mojom mobile bodkou za vzťahom. Nakoľko ma podobne nastavenie aj on, partnerov mobil je pre nás tabu. Ja neleziem do jeho mobilu, on do môjho. Už takmer 20 rokov.

larisa
4. mar 2023

Nie nechodím mu do mobilu ani sa mi nechce chodiť mu snorit v mobile. Poznám jeho heslo on moje nepozna. 😄😄😄

selest
4. mar 2023

Nie. Ak si s niekym dlhsie suvisle pise opytam sa s kym a o com lebo som zvedava. Ostatne ma nezaujima

sisaka
4. mar 2023

@katkazocele bože tieto reči o tom, ako sa dvaja straaaašne ľuuuuuubia a preto si lezú do telefónov.
To je úplne jedno, či tam muž/žena niečo “robia”/“nerobia” Čo takto rešpekt voči tomu druhému a právo na súkromie? Ahá, to sú len reči, partneri nemajú pravo na súkromie 🤦‍♀️
My sme s mužom spolu “len” 30 rokov. Asi sa neľúbime, keď si nelezieme do telefónov, všakže 🙄

lb1984
4. mar 2023

Priznám sa možno keď som bola mladšia raz, dvakrát nepamätám presne kedy alebo prečo, teraz nie. Riadim sa heslom ze nebudem dráždiť kobru nohou t.j. ak nechcem niečo vedieť co by sa mi nemuselo páčiť alebo by som nemusela správne pochopiť nebudem tam "liezt"

zaphyra
4. mar 2023

Bezne pouzivame telefon toho druhého, vieme svoje heslá, avšak do správ si nechodíme, nie je dôvod.

alienkami
4. mar 2023

Mohli by sme, telefóny nemáme ani blokované ani ich neskrývame... ale nejak nemáme potrebu. Ak náhodou nemám svoj telefón pri sebe (alebo sa mi ho nechce vyťahovať z kabelky), tak si požičiam. Ale to je len občas.

sense
4. mar 2023

Nechodím hoci prístup mam, popravde ani na to nikdy nenapadlo. Keď sa mi zdá ze moc ruka sa spýtam s kým toľko vypisuje a bud je to mama alebo skupina fanatikov vláčikom a všetkého čo má čo dočinenia s vlakmi
Ja heslo ani nemám.

konikkon
4. mar 2023

Áno, chodíme si do mobilov a neberieme to ako narúšanie súkromia. Naše mobily slúžia na komunikáciu s rodinou, známymi a sú plné našich fotiek. S manželom mobilom narabam ako so svojim.
Ja ale netuším, čo také by sme v tom mobile mohli jeden pred druhým skrývať.

vilma7
4. mar 2023

Nevidím, mám svoj telefón keď potrebujem niekam zavolať 🤪

daniela2202
4. mar 2023

Môj priateľ má iba tlačitkový telefón, nemá žiadne soc. siete, má ho viac vypnutý ako zapnutý a preto ho milujééém 😊👍

ckocka
4. mar 2023

Nechodím, pretože by som to sama nezniesla.

katkazocele
4. mar 2023

@sisaka pekne to vysvetlila , možno jednoduchšie pre teba mamička @ konikkon

katkazocele
4. mar 2023

@vroni možno by to nebolo ani 5 rokov, keby ste si vymenili vaše mobily 😂 sorry za čierny humor musela som😅

vroni
4. mar 2023

@katkazocele, život normálnych ľudí neovláda dostávaš túžba si vrznúť bokom. Mal by ti tvoj psychiater predpísať nieci silnejsie, tvoja obsesia neverou je otravná.

katkazocele
4. mar 2023

@vroni pekne to vysvetlila , možno jednoduchšie pre teba mamička @ konikkon

terry658
4. mar 2023

My si s mužom telefón požičiavame. Ona má heslo k môjmu, ja zas k jeho. Keď mi niekto píše tak mi to prečíta on, a keď jemu tak mu to prečítam ja ak máme v ruke telefón toho druhého.
Nemáme problém si pozrieť hocičo. Či už správy alebo internet. Človeku to dobre padne, keď vidí na vlastné oči, že jeho "bezpečie" nie je ohrozené. Ak si to niekto nazve, že nedôvera, tak pokojne. Ja to nazývam najvyšší stupeň dovery, kedy sa nebojím odhaliť všetko. Ak sa môžem odhaľovať v spálni tak na takejto komunikačnej úrovni mi to príde banálnejšie. Jediné chvíle kedy trpnem sú pred Vianocami a jeho narodkami. Ale vtedy vie, že telefón nepožičiavam, aby som mu spravila prekvápko.

vroni
4. mar 2023

@katkazocele, mne nič netreba vysvetlovat. Ja proste potrebu súkromia mam a je mi srdečne fuk, ze Janka od susedov ju nema. K mojej potrebe súkromia patrí, že sa o mobil nedelim. Ani s vlastným mužom. Takze ani o ten jeho. Co z toho komu vyplýva nastastie nie je môj problém.

bettie
5. mar 2023

@ada12345 presne tak

katkazocele
5. mar 2023

@terry658 Veľmi pekne napísané 😇

moonlight1210
5. mar 2023

Mame ich doma polozene tak, ze keby druhy chcel, pozrie sa do nich, lebo su volne pristupne a v pohode sa od mobilu vzdialime aj na dlhsie.

Na moj vedia heslo aj deti, kedze mladsie (kym nemaju svoj telefon) sa hraju na mojom.

Ale nerobime to.

petedea
7. mar 2023

Zo zvedavosti sa do mobilu svojej polovicky nechodi, ale zo ziarlivosti.
Takze, ked zacnes veci pomenovavat tymi pravymi menami, potom ich budes moct aj riesit.
Alebo mozes aj nadalej klamat samu seba.

zuzinka888
7. mar 2023

Nie nikdy, a to ho ani nema zaheslovany. A ani nedviham, ked nie je v dosahu aj je to zname cislo. Osobne to neznasam ked niekomu volam a dvihne mi to jeho/jej partner/ka. Ved keby som chcela hovorit s nim tak vilam jemu.

blondtana
7. mar 2023

Napišem to takto, keď je dôvera nejakým spôsobom narušená, tak tá potreba kontroly tam je, keď nie je, tak potreba kontroly nie je, aj keby hneď držíš jeho rozsvieteny telefón v ruke 😉

mrva
8. mar 2023

ano, chodim. Mame rovnake hesla. Aj nakuknem do messengera alebo kdekolvek. Aj on do mojho. Tieto keci o sukromi zas ja nechapem. My to mame inak.

27ivana
6. jún 2023

Nehladaj, ak nechces najst! Tym sa ja riadim.

1mina
6. jún 2023

S muzom mame mobily dostupne jeden druhemu, mame rovnake hesla aby sme sa jeden druhemu dostali, ale asi prave tim ze to neriesi tak ma to ani nelaka vobec lebo viem ze inak by si ho zahesloval 😂 dokonca ma aj na fb na pocitaci zapametat heslo, takze ak chcem ist ja na fb tak ked kliknem na ikonku ma automaticky hodi na jeho fb, ten musim odhlasit a prihlasit seba. A tiez ma belaka ani pozerat jeho spravy na fb led ho ma stejnak stale rozcapeny na pocitaci a neriesi 😂

Strana
z2