icon

Chodíte doma pred manželom nahé?

istria
11. mar 2015

Chodíte doma pred manželom nahé?

jabadaba
13. mar 2015

@velkacica 😀 sak to staci, ci na dolnom konci alebo na hornom, to uz nehra rolu. 😀

h2
26. mar 2015

@0silvia0 Ahoj, tiež prichádzam v mieri a nechcem Ťa mojou poznámkou podráždiť, som rada, že opravuješ pravopis, to "haMbiť" je fakt strašné. Ale ak niekto chce druhých opravovať, potom by sám mal byť bezchybný, takže namiesto "kľudne" by tam mohlo byť "pokojne". (Aj keď uznávam, že "kľudne" nie je až taký prehrešok, ako "hambiť"). 😉

ukulela
26. mar 2015

a ja pisem "hamba" zamerne - paci sa mi to viac 🙂
a k otazke - nie sme ziadni nudisti, ci naturisti, no cestou z kupelne a podobne neriesime ... ale pred detmi teda hola behat nebudem. nepotrebujem, aby sa strhavali zo sna 🙂

stellamaris
26. mar 2015

nechapem,preco zakladatelka hodila tuto temu do rodinnych problemov 😖 A k teme,chodim naha pred manzelom kazdy den.Sprchujeme sa totiz spolocne 😀

timea7
26. mar 2015

@h2 umrem z teba - prichádzam v mieri.... 😎 😎 😎 😎 , ja som tam tiež fúkla "M" a viem, že tam má byť "N", stačí si povedať hanebný, ale som vysvetlila, že sú na klávesnici vedľa seba, ale kludne sa priznám aj k iným hrúbkam a to som robila prijímačky na pedagogickú fakultu - slovenčina- výtvarná výchova 😀 😀 😀 😀 Inak v B-lave sa normálne hovorí hamba, ale nie som z BA. Vnímam tu v príspevkoch samozrejme aj hrúbky, niekedy je ich toľko, že by bolo asi rozumnejšie písať len tvrdé, alebo len mäkké I, aby sa dotyčná aspoň sem- tam trafila, ale neriešim to, zaujíma ma obsah tých príspevkov.

ninda25
26. mar 2015

Riesit gramatiku je rovnako primitivne ako nazov temy.....nie kazdy je Einstein

trdielko007
26. mar 2015

@ninda25 zaklady by tam mali byt...ved sme gramotni,no nie?

0silvia0
26. mar 2015

@h2 dakujem za upozornenie, mas pravdu, slovo "kludne" je narecove, nespisovne, ale je pravopisne spravne napisane na rozdiel od spominaneho slova hanba. Keby sme mali zacat riesit narecove a nespisovne slova, asi by nas mali viacere v teme v zuboch. Takze sa ospravedlnujem za rypanie sa v slovencine a v pokoji odchadzam 🙂

monyka92
26. mar 2015

Nie 😀 😀 ani v spodnom spradle a ani manžel predomnou nechodi nahy.možno je to vadne ale nejaku tu imtimnost treba

timea7
26. mar 2015

@monyka92 to fakt, alebo si robíš srandu?

monyka92
26. mar 2015

@timea7 nie nerobim si srandu,preco by som mala 😀 nechodime pred sebou nahy.pride mi to smiešne,že vybehnem s holou tepšou a zvesenymi cickami po 2 ročnom kojeni ako po mole 😀 ani pred tehotentsvom som tak nechodila.a urcite by mi nebolo prijemne keby mi manžel behal s vysiacim vadžadžakom po obyvačke 😀 proste mne to stači pri milovani.

timea7
26. mar 2015

@monyka92 prepáč, písala si, že ani v spodnom prádle nie....jasné, že postava matky je vo väčšine prípadov iná ako pred pôrodom, ale muži to vidia inak, samozrejme, je to vaše rozhodnutie, keď vám to vyhovuje, tak je to OK.

ukulela
26. mar 2015

@monyka92 vadžadžak 🙂 dnes si mi rozsirila opat obzory 🙂

sayurinka
26. mar 2015

Samozrejme že áno 🙂 Pozná moju dušu, pozná moje telo. Ľúbi ma aj strapatú, so striami dokonca aj s neoholenými nohami, čo sa pri mojej lenivosti občas stáva 😀 A ja jeho tak isto 🙂 Myslím si, že v partnerstve/manželstve je to celkom prirodzené 🙂 Aj keď poznám aj výnimky...napr. moja mamina...tá sa hanbí prejsť pred kýmkoľvek čo i len v pančuškách...a nahú som ju videla len raz aj to náhodou 😀 Takže sme všeliaké...

monyka92
26. mar 2015

@timea7 nie ani v spodnom 😀 ja som taká hanblivá a on to rešpektuje.on samozrejme prejde po byte v trenkach nehovorim,aj mne sa občas stane,že prebehnem v spodnom no maaalo maaalo čo 😀 mam to po mamine a ocovi sme dve dievčata a dvaja chlapci a naši rodičia nechceli,aby sme sa medzi sebou ukazovali a chránili sa vždy si mal vziat každý do kúpelne to,čo potreboval a skontrolovat.jasne ze to nemysleli v zlom a neboli chory len raz boli na navsteve a tam bezne brat vstúpil do kupelne sestre a sestra stymi lapajkami behala po dome naha.neviem ci sa.vyjadrim spravne aby som tu nerozohnala boj ako v rusku takze Mier 😀 😀 nehanbim sa preto,ze niesom ako za mladi ale proste neviem pride mi to take no

@ukulela oooj to ja by som ta naučila raz dva 😀

timea7
26. mar 2015

@monyka92 nemusíš tu obhajovať to, ako vám to vyhovuje, podstatné je, že to vyhovuje obom a že ste spolu šťastní, ja súhlasím so @sayurinka, ktorá to napísala úžasne - pozná moju dušu, moje telo,ľúbi ma ja strapatú, v nočnej košeli, keď mám teplotu, v teplákoch.....ty si mladá krásna, ja už len krásna 😀 😀 😀 😀 😀 , kecám, mám výhodu, že partner nosí okuliare a ráno, keď sa zobudí a zbadá ma, tak ma až tak detailne nevidí 😎

ninda25
26. mar 2015

@trdielko007 aha,takže gramotnost u třeba znamená,ze vsetci vedia respektive mali by vediet na 100percent slovencinu....pochopila by som ke by dotyčná riesila neaku mega hrubku,ale takato somarina mi přídě moooc smiesna

marca12
26. mar 2015

nemam problem,ked ma vidi nahu,ale nepromenadujem sa pred nim.nahodou sa mu zunujem a co potom? 😀 a navyse mne by vadilo,keby predomnou chodil v slipoch po dome

anina929
30. mar 2015

@timea7 inak aj milovanie v gumakoch moze byt zaujmave 😀 😀 😀 len sa treba odhodlat 😉 😉 😉

stanislavao
30. mar 2015

@ninda25 kazdy chodil do skoly a ucil sa slovencinu, takze gramatiku by mal vediet kazdy. a je hanba, ak niekto nevie ani vybrane slova a pod. to len tak okrajovo, mimo temy.

ali08
30. mar 2015

Ten vadzadzak a tepsa sa mi páči.ja tomu hovorím pipik A pipina ale asi to premenujem.dobre som sa zasmiala 😉 aj my sa snažíme pred deťmi moc neodhalovat ale keďže kojim vrch moc neschovam A pred manzelom ako kedy i keď sa mi to všade hompala a hanbim sa zato.možno keď schudnem tak vytrčiM to svoje sexi telo.
Inak som sa pobavila že prichádzam v mieri A v pokoji odchadzam to je jak zo scifi.

gabrielita1610
30. mar 2015

@natalym presne ,niekedy treba vzruso 😀 😀 😀

cartridge
2. apr 2015

@monyka92 to je dobréééé - toto.

monyka92
2. apr 2015

@cartridge 😀 😀

novell11
2. apr 2015

???to je co za temu?😀😀😀

timea7
2. apr 2015

@novell11 a všimni si, že je v sekcii rodinné problémy.....

charlie1980
2. apr 2015

Ja som chodila. A stala sa taka vec, ze manzel sa na to nevladal pozerat a ja sa teraz prehanam sama po byte naha.
Jezkove oci, to je otazka !

l3yla
2. apr 2015

😀 😀 prázdniny začali,niekto sa očividne nudí

timea7
2. apr 2015

@l3yla téma je tu už tri týždne 😎

l3yla
2. apr 2015

@timea7 A to neboli jarné? 😀 každopádne pobavila 🙂