icon

Čím priťahujem sebcov?

7. nov 2021

Dievcata, trosku diskusia k poobednej kave. Moj problem je ze pritahujem na moj vkus az moc sebeckych muzov. A neviem cim? Nemusi sa jednat len o muzov s ktorymi som mala vazne vztahy, ale aj kamarati, partaci na turistiku sa mi tak javia.
Mala som dvoch takych kamaratov, s ktorymi iskra ani chemia neprebehla ale ze budeme ako kamarati vybehneme na turu, na kavu raz za cas, pokecat a pod. No casom to nejako upadlo. Ten prvy sa prestal ozyvat, reku dobre, kaslem na teba, no vzdy mi raz za pol roka napise spravu a podakuje ake krasne priatelstvo mame a ze je rad ze sme kamarati. pritom sa ozve malokedy a ak tak vacsinou sa stazuje a potrebuje radu. No ak potrebujem ja radu, bud neodpise, alebo da len like, proste mam pocit, ze ho obtazujem. Aj som ho volala na kavu ci nepokecame ale furt sa z toho vykrutil, pritom ja sa mu ozyvam tiez zriedka ( raz za mesiac) a aj to mam pocit ze ho obtazujem. Pritom naco mi pise ze dakuje za nase kraasne priatelstvo ked ziadne nie je 🙂. Ako by ste reagovali? Odpisali zo slusnosti,alebo sli do konfrontacie ze ved ani kamarati nie sme..
Druhy kamos je partak na turistiku a tiez sa mi javi dost sebecky, ideme len kde chce on, neberie moje turisticke plany do uvahy ani nic...Proste bud idem alebo pojde sam kedze jeho bavia len vyskove metre a nie vychadzky po dolinach. Tento mi zacal aj nadbiehat, no ja neviem staci mu vidiet sa 1x za 2 tyzdne, inak napise max 2 spravy denne. Ja mu nevypisujem ani nic, len konstatujem ze na to, ze by aj chcel vztah so mnou ma dost biedny zaujem. Ja mu vzdy odpisem zo slusnosti, aj sa pytam aby videl zaujem no potom bud neodpise ..proste mi vadi komunikacia ze pisem, pisem a potom ani dobru noc, ani prepac musim koncit len sekne v polke debaty. Pride mi to zvlastne, nevychovane a to obaja muzi su nezadani.

Tak som sa zamyslela, ze aj partneri predtym boli sebecki a neriesili moje potreby. Bud sa prisposobim alebo mozem ist prec. Ze cim ich pritahujem? Sama nad tym rozmyslam a neviem na nic prist. Rada by som stretla muza, co by javil normalny zaujem o mna a nie taky len chaby. Este rozmyslam ci som dobre vyhodnotila tych dvoch ci ozaj su sebci. Ved urcite su aj horsie problemy na svete a neberiem to tragicky mam kamaratky, kde je to kamaratstvo obojstranne, len tak sa zamyslam nad muzmi okolo mna, co pritahuje sebcov na zenach? 😕

Strana
z5
jsbb
12. nov 2022

Ano, aj ja sa s tým stretávam, že muži okolo 40ky sú takí

modrykonik33
12. nov 2022

Bože toto ako dobre poznám 🤣 chlap strašne sexi, vzdelaný s dobrou prácou....len tá povaha, navrhnem 4 možnosti ako tráviť spoločný čas okrem turistiky a telky a ani na to neodpíše...potom zas napíše ako by nič...asi schizofrénia alebo čo

Strana
z5