icon

Čím vás priviedli do "vývrtky" vaši manželia/priatelia?

6. jan 2023

Ahojte,

minule tu bola diskusia o svokrách, napadlo ma že čím vás priviedli vaše polovičky do vývrtky.

Môj je veľký držgroš, keď mi kúpil na MDŽ bonbonieru doniesol 2 ks tak zahlásil, tú väčšiu a drahšiu nechaj pre moju / jeho / mamu.
Alebo chodil na turnusy do zahraničia, dlhé 2-3 mesiace, ja v novom prostredí s 2 malými deťmi, keď som sa niečo posťažovala, čo sa sťažuješ moja sestra / domased, po 30 , mamka ju obskakuje / to má horšie.

Teraz sa na tom už len smejem , ale v tom momente ....

Berte to , ako tému na odľahčenie 🙂

Pekný deň

barbora18
6. jan 2023

@solange7 presne tak, to je vsade, to su muzi, to uz ani neries, pre oci nevidi:D

whatever1
6. jan 2023

@0silvia0 Odpadnem😂” ze teraz sa nepozeraj”, aky ohladuplny😅.

teenushka
6. jan 2023

@basullinka Tak toto nenavidim aj ja....tiez to ma z domu, mamicka skontrolovala vrecka....aaale zenicka nebude.....celkom dlho mu trvalo, kym ten papierovy neporiadok vyzbieral.....ale, mali sme aj take vreckovky, ktore drzali formu aj po vyprati😁

babulkomale
6. jan 2023

@adeladulova fuuuu tak ja pijem zrnkovu odrodovu cca 40 eur kilo co sypem do automatickeho kavovaru, asi styri kavy denne, keby mi na to niekto siahol tak som asi rozvedena. Nechlastam, nepijem pivo po terasach, nefajcim, nedrogujem, nekupujem sperky a kraviny, este dobru kavu si nedam? No taku nehrali.

tani777
6. jan 2023

@whatever1 to mam bezne,ale on chce cerstve,aby nemusel rozmrazovat 🙄😁

katkaseiner
6. jan 2023

@roja01 ako ja mu nezakazujem, resp keď viem že sú už 2 kúsky koláča na raňajky, a deti ich chcú, ponúknem iné a poviem preco...ale proste to nevidí čo je v chladničke...

tatjab001
6. jan 2023

Mňa vytáčalo,že vždy,keď sme sadli do auta,počúval zvuky- napr. pukanie plastov v aute,alebo keď sa nejaká fľaša alebo slnečné okuliare o niečo treli a vydávali zvuk. Furt ma otravoval s tým,aby som spolu s ním zisťovala,odkiaľ ide ten zvuk,kúpili sme nové auto- ja som bola celá šťastná,že sme skoncovali s identifikáciou zvukov...😂 ,ale nie,zase niečo zaprašťalo,zapukalo a zase "sme" začali hľadať zdroj až som vybuchla,povedala mu,nech si pustí naplno hudbu a nič nebude počuť...zabralo, už ma s tým neotravuje.

petronellla87
6. jan 2023

@basullinka mozno raz vo vrecku necha nejake eura namiesto sopelnikov, ja by som ich pre istotu kukala😅

petamich
6. jan 2023

@kakawah toto je aj u nas, maly je cely vikend s muzom, ked ja som napr. prec a normalne funguju a akonahle som doma - co mu mam obliect, co bude jest, tak sa ho pytam, ze a minuly vikend ste tu behali nahi a drzali ste post? lebo ani raz si mi nezavolal a nepytal sa tak nerozumiem 😂

0silvia0
6. jan 2023

@whatever1 no lebo by som mu frflala a pripominala chut vrazdit. Kedysi ked boli deti male, som ich uspavala, jedno na cecku, druhe vedla seba a on si zacal vyskrabovat hrniec, kuchyna otvorena, decka sa na ten zvuk budili a ja som ho v duchu vrazdila a nechapala, co tolko v tom hrnci moze vyskrabovat🤦‍♀️

babulkomale
6. jan 2023

@petronellla87 ja periem aj eura aj sroby aj USB kluc a balzamy na pery sme uz mali. Sme styria, furt periem 9 kilovu pracku, isto nebudem pozerat v spinavom pradle vrecka.

katkaseiner
6. jan 2023

Musím rýchlo dopísať lebo zabudnem .. muž sa vždy čuduje prečo riešim všetky krúžky ja, veď stačí povedať a vezme deti...tak som mu povedala že v podstate všetko aj s časom je v kalendári. Mal málo roboty tak že pomôže. Došla som z izby po telefonáte so šéfkou a hľadám dcéru...a on víťazoslávne že už ju zobral na gitaru lebo vonku prší.. reku gitara začína o hodinu...kedy si ju tam zobral? Že pred chvíľou 💪
A to bolo presne v ten deň ako som mu o kalendári povedala...a že dcéra tá tiež nič na to...(ďalší salamista). Na šťastie v budove kde má gitaru je wifi takže počkala do svojej hodiny 🙈

viestta
6. jan 2023

@basullinka a prečo mu nepovieš, však ak je to chvíľočka ani tebe to neublíži ak skontrolujes.

thoughtfulweirdo
6. jan 2023

Ja keď môjmu poviem, že musíme odísť najneskôr o 10:00, tak o 10:00 vyskočí zo stoličky, na ktorej sedí posledných 20 minút a beží sa obliekať 🤬 keď ho upozorňujem 10 minút predom, tak je odutý, čo ho kontrolujem ako decko, veď on si len oblečie bundu a môže ísť. Akurát že po oblečení bundy 3 minúty hľadá čiapku, 4 minúty kľúče od auta, 5 minút hľadá vreckovky, ďalších 5 minút smrká a potom mu ešte treba cikať a potom v aute nervózne podupkáva nohou, že zas meškáme 🤣🤦🏼‍♀️

0silvia0
6. jan 2023

@thoughtfulweirdo toto ma moja sestra. Ona to riesi tak, ze o 10:00 uz sedi v aute. Pan manzel aj tak meska, aj tak sa suchce, cize ona si sedka a caka.

kubkovamama
6. jan 2023

A presne,rada mam aj frázu "kde máme?" Podotýkam,že ja som sa prisťahovala do jeho domu.A naj,keď sa to pýta ohľadom čisto svojich vecí ako náradie,káble do auta,lopaty apod.

petamich
6. jan 2023

@thoughtfulweirdo presne si opisala nas odchod kazdy jeden napr. naposledy na sviatky svokrovcom (chodime na spanok, maly nervozny, tak to fakt planujem) a potom este to zaklincuje v aute zbalili SME vsetko, nezabudli SME malemu nic 😂 a potom este klincek, zabudol som si telefon, idem pon

thoughtfulweirdo
6. jan 2023

@0silvia0 Ja to riešim tak, že hlásim o 15 minút skorší čas odchodu. Keď poviem, že musíme vyrážať 9:45, väčšinou to do 10:00 stíhame a sme obaja spokojní 😄

thoughtfulweirdo
6. jan 2023

@petamich Bože, presne, ešte sa z toho auta vždy po niečo vracia domov 🤣

dzejn80
6. jan 2023

Boze baby, ja sa taaak bavim … a moj len kuka, ze co sa deje 😂😂😂.
Na druhu stranu, treba ich aj pochvalit, teraz mi vravi “objednam ti este aperol a s detmi pojdem do bazena ja” milujem ho!

maminkasisa
6. jan 2023

Ja neznasam, ked mu napr. poviem, ze o 15.00 ma syn kruzok a treba ho zaviezt, este mu volam o 14.50, nech zabudne. Vtedy mi povie, ze co pripominam, ved on vie. Keby nezavolam, urcite zabudne a potom je zase zle, ze som mu nepripomenula, ze on ma toho vela, nemoze na vsetko mysliet...

maribell
6. jan 2023

Hľadanie je top 😅
Ale mňa dokáže najviac vytočiť (ale iba v mojom vnútri, nie som žiadna hysterka 🤣) dochucovanie jedla. Môžem uvariť kulinársky orgazmus za ktorý by som vyhrala masterchef ❤️🤌🏻.. môj muž? Pleskne si na to pol kila kečupu/tatarky/vegety/doplň čokoľvek 🤣

feeewa
Autor odpoveď zmazal
basullinka
6. jan 2023

@petronellla87 to nosí v rifliach v takom malom vrecku, do veľkých vreciek nedáva 🤣

basullinka
6. jan 2023

@viestta v mojom príspevku je napísaná posledná veta "ale skúsil to len raz okomentovať" práve kvôli tomu, čo nasledovalo potom 🤣počuli to všetci susedia, pochopil, snaží sa... Ale sem tam mu ešte "ujde" 🤣

luccija
6. jan 2023

@mimi3008 zase môj chce nakladať umývačku, lebo podľa neho tam dávam špinavé veci, ktoré sa potom zle umyjú.Takze on ich s hubkou predumyje minie litre vody a potom zapne umývačku, ktorá je poloprázdna.Vzdy naschvál zapnem umývačku, pokým príde z roboty🙂
A niekto písal ty vždy a ty nikdy tak to ma vnútorne vytáča strašne.A neznášam, keď vyberá a ukladá riad a trieska s ním, že nepočujem TV.Podobne s tým oblečením čo píšete pýta sa čo si má obuť, obliecť.

@veronicka88 môj má rád akcie v obchode to má po svojej mame.Ideme na nákup ja zoznam v ruke a on si pozerá veci do záhrady či blbosti, alebo keksíky, ktoré sú v akcii a musí ich kúpiť.Alebo mi zoberie košík a ja chodím s jogurtami medzi regálmi a hľadám ho.Kolko x príde domov, že kúpil som, lebo to bolo v akcii a úplne nepodstatná vec čo ani nejeme.

@kakawah niekedy to nie je na škodu byť spolu málo cez týždeň🙂môj muž vie veľa veci veď aj býval sám , ale akonahle som doma všetko sa ma pýta.Ked sme mali chrípku som chcela, aby uvaril polievku povedala som postup a do spálne mi priniesol ukázať hrniec či toľko vody stačí otras a iní chlapi deťom bežne varia.
A najviac neznášam, keď sa motá v záhrade má v ruke kliešte a všetko strihá.Roky som si nechávala nárast od suseda brečtan, aby zarastol plot a on ho ostrihal, lebo tam boli pavúky a popadané listy.To som sa nezdržala a strašne mu vynadala a išli sme kúpiť do záhradníctvo brečtan zaplatil ich a posadil.

mirka438
6. jan 2023

@maribell 😂 moj ani neochutna a drbne si tam za hrst soli. A tiez ma vykruca, ked vidim ako si k niektorym jedlam kyda majonezu alebo tatarsku. Hadam nebude jest suche 😁😁🤌

mooonika1975
6. jan 2023

@zdenka11081983 niekto povie, že je lakomý, niekto šetrivý, niekto je skromný, veľmi široký pojem. Mne tu tiež pridu lakomé niektoré, keď decku kupuju handry ala tedi a lidl, alebo jedia to čo na obed, aj večer a ešte tri dni.

srferreira
6. jan 2023

@mamatroch ani mi nehovor. A topka je, ked den pred dovolenkou vsetko operiem a pan manzel si pride domov s vecmi a hned mam plny kos. Vtedy ma ide utrhnut, ked viem, ze sa donesu veci z dovolenky a po nej mozem prat do aleluja . A neda si povedat. Nabuduce to poleti oknom na ulicu 😂

srferreira
6. jan 2023

@kubkovamama hej u nas to je which one? Napr. podaj mi noznice. A ktore?? No lebo ich mame milion v kuchyni 😂 Maly ma jedny zimne topanky, a vzdy ked mu hovorim nachystaj mu ich. Which one? Noooooo moje alebo tvoje asi nie 🙈🤷‍♀️🤦🏻‍♀️