Cítim sa nedocenená partnerom, čo mám robiť?
Ahojte,
S priateľom mám dcéru, mame teraz zle obdobie a vykrical mi, že nie som o nič lepsia ako hociktorá jeho byvala. A to doma robim všetko, som na dietatko okrem neho sama uplne bez pomoci alebo nejakého stráženia. Starám sa o domácnosť, varim, dorábam si VŠ. Ale on ma porovnáva s babami predtym, ktoré s ním samozrejme, dieta nemali. Hovorí, že to že sa starám o dieta a domácnosť je nič, že to robí kazda a aj kazda jeho byvala sa starala o domácnosť atd atd. Povedal mi to kvôli tomu, že nepracujem - dcéra ma 4 mesiace. Pred ním som to nedala najavo, ale trápia ma jeho slová. Ani sme spolu od vtedy nemali sex ani nič, pretože mi to stále znie v hlave. Čo si o tom myslite ? Kks fakt mám ísť pracovať a dat dieta do jaslí?
Posli ho za byvalou, ked je lepsia.
Bože, ďalší debil. Len teraz som dočítal inú diskusiu ako iný dement odmieta svojej žene, ktorá sa mu stará o dieťa a domácnosť 20evri... Dievčatá, kde vy takých blbov beriete? To sa fakt nedá rozoznať predtým ako máte dieťa, že tento nie je normálny? Teraz ti nezostáva nič iné ako sa mu postaviť a povedať mu, že keď si myslí, že si rovnaká ako jeho bývalé, tak nech si trhne nohou a ide za tými bývalými. Alebo nech sa nad sebou zamyslí. Tých 1000 eur platí za čo? Kúpil si fasa auto? Tak nech ho predá a nastaví si normálne priority. Nenechaj si ušlapať svoju hrdosť takým blbom.
@mojemenonikto niekedy asi nestačí ani pár rokov na to aby si cloveka poriadne spoznal
Áno, tomu rozumiem. Prepáč, fakt ma to vytočilo, že sa jeden muž takto dokáže správať k žene. Platí však čo som napísal v druhej polovici. Nenechaj sa ušlapať. On nemá právo sa takto k tebe správať a ty ho požiadaj aby si prehodnotil, čo je pre neho dôležité. Je normálne, že sa partneri občas v živote pohádajú, je však dôležité aby sa z každej hádky poučili a naučili sa ako sa jej v budúcnosti vyhnúť. A je normálne, že keď je niekto slobodný a bezdetný, asi pre neho dôležitejšie niečo iné ako keď má dieťa a partnerku. Teraz by si mala byť pre neho najdôležitejšia ty a dieťa a všetko ostatné musí ísť bokom. Tiež som mal zlé obdobie a tiež som sa musel vzdať niektorých vecí, ktoré som mal rád len kvôli tomu aby som uživil rodinu. Aj keď to bolo ťažké, nikdy som to neoľutoval a urobil by som to zas.
@kitycat asi tak. Vždy tu všetky hejtujú chlapov. Akože hej, sú to chudáci, mentálny úbožiaci. Ale vždy vždy vždy si je potrebné uvedomiť, že takto sa správajú chlapi iba k ženám, ktoré to dovolia. Kým budú ženy, ktoré zo seba nechajú robiť handry, budú aj takýto chlapi. Lebo odkiaľ pochádzajú takýto chlapi? Z rodín ako má autorka. Pretože ak neodíde, tak zo syna vychová takého istého mrzáka.
Tak debilko má 1000 eur na leasing, ale tebe bude vykrikovať, že máš ísť makať a ešte aj peniaze od teba beriete Ja som neplatila ani cent počas materskej a rodičaku, všetko ťahal manžel. Pekne ho doma zaúkoluj, nech doma tiež maká, alebo budeš robiť všetko ty, ale platiť účty nebudeš. Práca v domácnosti a starostlivosť o dieťa je tiež práca. Rozdiel je len v tom, že nemáš voľný víkend ani dovolenku.
Choď na víkend k rodičom, dcérku nechaj jemu, povedz mu, že nech teda navarí, operie, postará sa o malú, nakúpi. Nech frajer sa ukáže, ako to všetko hravo zvládne.
Urcite 4 mesacne babo do kolektivu nepatri, nam dcerka nosila choroby zo skolky a s 8 mesacnym sme kvoli tomu skončili 3x v nemocnici a spolu s nami tam boli presne take iste deti do 1 roka, co schytali zapal pluc, kvoli roznym respiracnym virusom, 3 rocnym nie je nic ale deti do 1 roka mozu skoncit zle, ale ja osobne by som do 1 roka bola doma s dietom, aby ste si vybudovali aj vztah, proste to dieta ta fakt do 1 roka potrebuje.
jakoze seriously, preco si vy zeny vyberate takychto tupcov? Co na nich vidite? Aj ked vas zmanipuloval na zaciatku ked vidite jak sa chova, preco s takym tupcom vymletym narcistickym ostavate? Mozete mi to nektora tu vysvetlit? Podla mna ziadna normalna co ma zdravu sebauctu si toto nenecha lubit.

despota...