icon

Cítim sa osamelá a neviem ako ďalej

6. júl 2025

Všetko je ťažké nič ma nebaví. Máme malé deti, muž je nezodpovedný. Mali sme nasetrenych 7000e na leto. Deti si ešte malé dovolenku sme povedali, že tento rok nie. Ide o to, že muž všetko pominal na blbosti, každý deň jedlo v reštike a proste rozhadzoval na blbosti. Prišlo leto s zas nemáme ani zaklad, kde ešte na kúpaliska. Zasa budeme celé leto doma alebo sedieť na ihrisku, keďže ani na kúpalisko nebud. Musím pozerať čo máme doma zásoby a z toho variť. Keď dojdu tak neviem čo robiť. Muž je často doma na PN vždy vymyslí, že malej niečo je a nechce sa mu chodiť do roboty. Aj keď ma len trochu soplik hneď sa nechá vypísať. Už neviem čo robiť. Peniaze mi nechce dať aby som ja držala kasu. Ako sa dá takto žiť nechcem už. Som strašne osamelá rodina z oboch strán na nás kašle. Max ich snaha čo napíšu na vnučky naše zlatíčka a tam to končí. Kamarátku mám len jednu ale tá žije úplne inak a nechápe ma. Tá samota má ničí len deti a nič iné. Mala má len 7 mesiacov takže práca ešte nehrozi. A ešte mám doma aj 2 ročného chlapca toho tiež ešte nevzali do škôlky. Čo ďalej ?

pribinak
6. júl 2025

Nerozumiem keď jw tvoj muž taký pako prečo s ním máš vôbec deti? Rodinu? Mi Nehovor že dovtedy bol dokonalý …. ak chceš dovcu, začni odkladať sama na účet o ktoré on nebude vedieť

zmrzlinka2021
6. júl 2025

Prosím ťa, kým si si ho vzala, bol úplným opakom?

zmrzlinka2021
6. júl 2025

A s manželom nehospodárite spoločne?

lizatko1009
6. júl 2025

preco si si takeho vybrala a este do toho deti?

januska12323
6. júl 2025

Ďalšia (prepáč) hlúpa. Odkladaj peniaze bez jeho vedomia a neotehotni kým nezačneš chodiť do práce a jeho nepošleš do riti.

sidicek
6. júl 2025

A to kde rozflakal 7000 ze si o tom ani nevedela?ako to ze nepracuje? Na aky paragraf je doma keď ty si na RD?kokos a co čakáš od nás, ze ho dáme do laty?

newman1705
6. júl 2025

No je to sebec čo hľadí len na seba v podstate, ťažko ho zmenis...Ale rozbiť 7000 na blbostiach behom chvíle je masaker teda... Keď ty nemôžeš držať kasu tak budeš trpieť celý život...

alicazazracna
7. júl 2025

@anonym_autor mrzi ma, ze sa tak citis, ja mam sice zodpovedneho chlapa ale je casto v zahranici a som casto s detmi sama, tu osamelost chapem ja sa tak citim aj ked je muz prec ale aj ked je doma....moje druhe dieta uz ide do skolky a ja do roboty....uz to bude ine, orajem ti len vydrzat lebo to zbehne velmi rychlo ... muzovi by som sa skusila dako povyhrazat, zahrat na city alebo dako prefikane ho ovplyvnit aby bol zodpovednejsi a peniaze by som strazila....alebo by som odisla ale drzim palce nech to dako zvladnes....si silna zena tak daco vymyslis!

eva8
9. júl 2025

Kde byvaju tvoji rodicia? Opytala by som sa, cibich mozem cez leto navstivit. Pokusila by som sa s nimi nadviazat blizsi kontakt. Stretnutie s vnucatami by mozno spravilo divy a vztahy by boli blizsie.. Tak by som zacala kvoli osamelosti. Si velmi unavena, bez penazi, uz ta to nebavi. Ak sa da, odkladaj aj ked po eure, centoch, aby si aspon na to kupaisko nasetrila. A skuste chodit na vylety do okolia (ked nebude horuco) vyveziete sa MHD, prejdete sa trochu. Pokocikujes a druhe dieta bude "objavovat".

iv007
9. júl 2025

Pozri, otca pre svoje deti si si vybrala sama takze lutovat ta nebudem. Neopustaj sa, venuj sa detom, vies im spravit pekne zazitky aj za malo penazi. Zacni hospodarit s peniazmi sama a muza okamzite posli do roboty. Nechapem ktory doktor ho len tak vypise na PN ked ma jeho dieta sopel a doma zenu na rodicovskej dovolenke, teda doma..

kkatkka07
20. júl 2025

Ak by sa vám nedarilo vo vašich ťažkostiach posunúť môžete skúsiť aj online poradňu, ak by ste potrebovali. Síce je to platené avšak cena je prijateľná. Union poisťovňa dáva aj zľavu. Aktuálne som úplne novou členkou mojra online psychologickej poradne a v oblasti psychológie pracujem už viac ako 10 rokov. Termíny sú dostupné aj vo večerných hodinách. Nezabúdajte, že aj náročná cesta k cieľu môže byť jednoduchšia, keď ju môžete s niekým zdieľať, kto vás nebude súdiť, či situáciu zľahčovať. Pridávam linky:
https://mojra.sk/psychologicka-poradna/psycholo...

https://www.union.sk/zlava-na-online-konzultaci...