Cítim sa prázdna

tomaskovamamka
21. apr 2022

Ahojte dievčatá. Idem sa len vypísať z mojich pocitov.S mojim synom som ostala sama, keď som mala 23 rokov. Teraz mám 30. Počas tých rokov som mala pár vzťahov, no každý z nich skončil fiaskom. Jeden to ťahal so mnou a ešte s ďalšími dvoma, ďalší šiel za prácou na 8 týždňov a keď sa vrátil, oznámil mi, že bude otcom, ďalší pracoval v zahraničí sľuboval, že sa to zmení, no nestalo sa a chodil domov raz za pol roka na týždeň a posledný bol môj doteraz najdlhší vzťah no sko čili sa to pre jeho správanie. Neviem, ale už si pripadám hrozne, že z toľkých vzťahov sa nevydaril ani jeden. Občas sa cítim taka prázdna taka osamelá, mam syna mam prácu, venujem sa synovi ako sa len dá, no viete laska mi veľmi chýba. Hanbím sa pred ľuďmi, že som už mala niekoľko vzťahov a žiaden nevyšiel. Mojou najväčšou láskou bol môj posledný partner, na ktorého neviem zabudnúť, no už sa k nemu nemôžem vrátiť a popravde ani nechcem, lebo viem, že on sa už nezmení. Snažím sa mať veľa aktivít, no viete, že keď vám niekto veľmi chýba a chcete byť milovaná, že mi to vsetko príde veľmi ľúto, prečo to tak všetko je. Tak veľmi túžim po kompletnej rodine. No popravde ostanem už radšej sama, nechcem už v živote sklamanie. sklamanie.

katkati
21. apr 2022

@tomaskovamamka Nechaj tomu cas. Si veľmi rozumná žena, keď si sa dokázala rozísť s problémovým človekom, aj keď si ho ľúbila, lebo tým si urobila veľkú službu aj svojmu synovi. Že nemusí byť s človekom, ktorý ubližuje mame. Buďte zatiaľ dvojka, nikoho bližšieho ako syna nestretneš a keď to nevzdaš, tak je veľká šanca, že stretneš muža, s ktorým budeš spokojná a šťastná.

loliki
21. apr 2022

@tomaskovamamka Keď tu čítam na MK tie rôzne príbehy..., láska často chýba aj tam, kde sú dvaja partneri, manželia. Na jednu muž kričí, inú bije, ďalšia sa ho chce zbaviť, málokto je spokojný. Najčastejšia rada: rozíď sa s ním. Mať to šťastie byť s niekym šťastný asi nemá každý.

7miriam77
22. apr 2022

Mas len 30...ta prava laska este moze prist, najcastejsie sa to stava, ked to clovek najmenej caka. Drzim palce

alexnina777
22. apr 2022

@tomaskovamamka chcela by som Ťa uistiť že naplnenie nikdy nenájdeš v inom človeku ale len sama v sebe..až keď sa budeš cítiť spokojná a naplnená sama so sebou až vtedy možeš stretnúť človeka s ktorým budeš šťastná a ktorý si Ťa bude vážiť..a toho stretneš až vtedy keď ho vobec nebudeš hladať a uvolníš ten kŕč že niekoho potrebuješ mať aby si bola šťastná..

ketrint
22. apr 2022

@tomaskovamamka áno, ako je tu už písané nado mnou, nauč sa byt šťastná, viesť svoj život sama, necakat na “externe šťastie” ktoré Ti naplní život…
Viem o com hovorím, ja som ostala s dcérkou sama, tiež od 23 a tiež mám teraz 30. 😊 Najprv som sa dlho zbierala zo sklamania (hoci som vzťah s jej otcom ukončila ja), potom som mala 2 prace a dosť čo robiť aby sme prežili (úplne sama som bola na všetko, casovo aj finančne, takze platiť nájom, súkromne jasle, a všetko…), až potom po tých rokoch som si začala pripúšťať, že ten priestor pre moj súkromný život by sa už dal najst… Nehľadala som aktívne, len som proste ostala tomu otvorená a nebránila sa tomu (ako celé tie roky). Ale naozaj nič zúfalé, bola som spokojna so zivotom aký som mala. A stretla som (po 7r) zrazu jedného skvelého chlapa. Ale naozaj som presvedcena, že sme si padli len preto, že som bola samostatná, spokojna a vyrovnaná. Drz sa. Nájdi v sebe silu sama fungovať a naplnenie z bežných dni. Potom aj budeš iné energie vyžarovať a skôr to vyjde ako ma 😉