icon

Cítim sa trápne

17. jan 2023

Caute, cca 2 mesiace ma bolia krize, a nemam cas ist k dr. Viem, moja chyba, ale neviem to nejak usporiadat, kedze sme sami, maleho neviem kam dat, a manzel nevelmi vie chybat z roboty. Ano, nasa chyba, ale uz to budem riesit uz mam aj termin k neuro. Dospela som do takeho stadia, ze mi trpnutie vyzaruje do pravej nohy. 🤦🏻‍♀️ Minuly tyzden mi manzel robil od 9 do 20:00. Ja sama na maleho, pomoc nikde, lebo byvame faleko od rodiny, ja som uz bola v koncoch a na zaciatku nervoveho zrutenia sa, ale este som to este dala. V piatok vecer som dala 24h naplast na driek, vymenila som ju v sobotu a na nedelu ranu som dostala na lepidlo alergiu. Vsetko ma svrbelo, usi, hlava, cely chrbat, dala som si dithiaden a nastal v mojej hlave CHAOS. Ja som mala NEOPISATELNE nervy, kricala som na kazdeho, za vsetko, ze je bordel, ze mam bolesti, ze ma vsetko svrbi a do toho som este aj ospala kvoli dithianedu. Proste bola som neprijemna, hnusna, ale.... nevedela som to inak dat. Tak manzel sa so mnou ani nerozpraval, ani vcera. Kedze sme nesex.vali MESIAC asi, kvoli mojim bolestiam, tak som vcera navrhla, ci nebudeme nieco mat spolu vecer 🙂, nejak s tou nohou a krizami vydrzim (s cielom udobrit sa). A on ze, no nie. Nebudeme mat nic, kedze to tvoje spravanie zo vcera bolo otrasne....

Ja neviem, co som cakala, ale toto nie. Citim sa aj trapne, aj ponizene, ked uz zena prosika a dostane odmietnutie. Ale mozem za to ja. Viem....

Tak vcera som dala maleho spat a ja som isla s nim a muza som nechala dole pozerat tv....

Strana
z2
cacianka
17. jan 2023

@yoxinka presne, a k tomu sa mu ona vtiera sexom, len aby bola dobre JEMU , nebrat ohlad na jej bolesti...

vulka
17. jan 2023

A prečo Ťa nezobral na pohotovosť?

yoxinka
17. jan 2023

Tvoj muž mal toho dosť v robote? Môj chlap mal toľko roboty, že nevedel ako sa volá a nie len že sa postaral o naše TRI deti, ešte si aj všetky termíny prehádzal, kolegom povedal, že mám obrovské zdravotné problémy … časť práce zobrali zaňho, časť doháňal po večeroch. Pokiaľ máš niečo s platničkami, podľa opisu to tak vyzerá, to je rehabka na mesiace!!! Nájde si tvoj úžasný manžel čas, aby si tam láskavo mohla chodiť? Ja som rehabilitovala rok a pol intenzívne, popri tom každodenné cvičenie. Cvičiť musím už navždy. Keď sa na to vyprdnem, chrbát sa mi rozsype.

yoxinka
17. jan 2023

@alison11
Ty si mala niekedy vážnejšie problém s chrbtom? Ja som zažila cca stav, aký opisuje autorka. Muž ma NOSIL na WC. Po dome som sa presúvala po ŠTYROCH. To nie je stav, že si vezmem 2ročné dieťa a idem s ním k doktorovi. Muž mi raz musel zavolať sanitku, kde ma dvaja záchranári mali problém vytrepať na nosidlá.

kaktusik007
17. jan 2023

no dievca zlate, ak ti to vystreluje uz do nohy a mas neskutocne bolesti ----- presne viem ako sa citis.

ja som ku koncu uz nechodila, skoncila som s implantatom platnicky a stabilizatorom a mam v chrbtici aj originalne titanove skrutky v cene 1000 eur za kus z verejneho zdravotneho poistenia...

Aj ty si take prosis???

a este perlicka - operacia /aj takehoto rozsahu ako som mala ja / je DOCASNA. teda raz to este rupne a vtedy to uz bude neoperovatelne. Vyberaj si dopredu farbu invalidneho vozika, nech ta nezaskocia a nemas fadny cierny.

alison11
18. jan 2023

@yoxinka Nie nemala som tkaý ale slabšie kde som sa nemohla ohnúť lebo som bola sama doma z dieťaťom a bála som sa že ma sekne.A 2ročné dieťa chodiť vie.ja som mala ešte menšie kde som prebaľovala na posteli po kľačiačky vtedy som sa bála zodvihnúť na prebaľovací pult. Ja viem,že to myslíte v dobrom,ale ak si chlap postaví hlavu tak sním nehnete darmo budete autorke písať.Aj autorka vie určite že si spravít ak ako jej to bude najlepšie.Ja jej len radím,aby čím skôr navštívila lekára a ak nemá inúmožnosť tak aj z dieťaťom.

Strana
z2