Cítite sa vo vzťahu nešťastne a bez lásky?
Prepacte za vylev. Som nestastna. Z mojho vztahu sa vytratila vasen, laska, proste vsetko pekne. Muz spi na gauci, ja s dietatom v spalni. Nelubim ho uz dlhu dobu, sex sme nemali rok a pár mesiacov. Sme spolu kvoli malickej dcerke. Ale strasne ma to ubija, no ak by som aj ukoncila vztah na dieta zostanem uplne sama, je to ešte babatko. Rodicov nemam a ani nikoho kto by mi pomohol. Co mam robit? Okrem babatka nemam ziadnu radost v zivote, citim sa mizerne a zavidim kazdej zene ktora si povie že je s laskou jej zivota. 😟
Muža vrátiť do spálne, povinne sa hladkať pri telke, robiť si vzájomne masáže, dieťa nechať niekomu postrážiť a ísť spolu na wellness, do kina, na rande ... pokiaľ nemáš na sex chuť daj si vyšetriť hormóny, poraď sa s gynekológom, alebo sexuológom. Alebo skús aspoň španielske mušky - dajú sa kúpiť online. Povinne prísť na nejakú spoločnú rodinnú aktivitu: aquapark, zoo, opekačka, výlet, atď. ktorú budete robiť aspoň raz mesačne (ak by sa z finančných dôvodov nedalo častejšie). Ak sa nechceš rozvádzať, tak preto musíš aj niečo urobiť, aby sa váš vzťah vrátil do normálu. Samé to nepôjde...

Zavolaj muza dnes na prechadzku spolu s dcerou. Musite cas travit spolu, aby ste sa znova na seba naviazali. Popros mamu/svokru/sestru, aby vam dceru postrazila a vybehnite si vecer do kina/na pivo.
Prednedavnom si tohoto muza lubila, malo to nejaky dovod. Tak to skus znova najst...