icon

Cítite sa vo vzťahu nešťastne a bez lásky?

23. aug 2024

Prepacte za vylev. Som nestastna. Z mojho vztahu sa vytratila vasen, laska, proste vsetko pekne. Muz spi na gauci, ja s dietatom v spalni. Nelubim ho uz dlhu dobu, sex sme nemali rok a pár mesiacov. Sme spolu kvoli malickej dcerke. Ale strasne ma to ubija, no ak by som aj ukoncila vztah na dieta zostanem uplne sama, je to ešte babatko. Rodicov nemam a ani nikoho kto by mi pomohol. Co mam robit? Okrem babatka nemam ziadnu radost v zivote, citim sa mizerne a zavidim kazdej zene ktora si povie že je s laskou jej zivota. 😟

Strana
z2
0silvia0
24. aug 2024

Zavolaj muza dnes na prechadzku spolu s dcerou. Musite cas travit spolu, aby ste sa znova na seba naviazali. Popros mamu/svokru/sestru, aby vam dceru postrazila a vybehnite si vecer do kina/na pivo.
Prednedavnom si tohoto muza lubila, malo to nejaky dovod. Tak to skus znova najst...

zuzanapjat
24. aug 2024

Muža vrátiť do spálne, povinne sa hladkať pri telke, robiť si vzájomne masáže, dieťa nechať niekomu postrážiť a ísť spolu na wellness, do kina, na rande ... pokiaľ nemáš na sex chuť daj si vyšetriť hormóny, poraď sa s gynekológom, alebo sexuológom. Alebo skús aspoň španielske mušky - dajú sa kúpiť online. Povinne prísť na nejakú spoločnú rodinnú aktivitu: aquapark, zoo, opekačka, výlet, atď. ktorú budete robiť aspoň raz mesačne (ak by sa z finančných dôvodov nedalo častejšie). Ak sa nechceš rozvádzať, tak preto musíš aj niečo urobiť, aby sa váš vzťah vrátil do normálu. Samé to nepôjde...

Strana
z2