icon

Čo by ste robili?

12. okt 2022

Dobrý večer. Začala som sa stretávať s mužom, ktorý má dieťa s bývalou priateľkou (8 ročného). Ja mám 5 ročnú dcéru, čiže s tým ani jeden z nás nemal problém. S expartnerom vychádzame dobre, obaja už majú svoje rodiny. Stretávame sa niečo vyše 2 mesiacov dennodenne, pred pár dňami sa mu ozvala priateľka, ktorú mal predomnou. Rozišli sa pred rokom a pol, lebo ho podvádzala. Od rozchodu sa mu neozvala, údajne o nej nič nevedel. Pred pár dňami mu napísala sms, že sa uvidia na súde, lebo ona už nevládze vychovávať ich syna sama. On si je istý, že to nie je jeho dieťa, chce ísť aj na testy a nemá s tým problém. Zároveň mi povedal, že mu na mne záleží až príliš na to, aby som sa kvôli tomu teraz trápila a že by si mal doriešiť minulosť, aby nás netrápil. Zranilo ma to, ale aj ja som to videla ako logické ... Dnes mi ale volal, bolo cítiť, že mu chybám...zároveň ale...kolegyňa v práci, ktorá si so mnou od začiatku nesadla a od začiatku ma na všetko zásadne iný názor ako ja..spomenula zhodou okolností meno tej dotyčnej ženy...vysvitlo, že sú veľmi dobré kamarátky ..celý čas sa pozerala na mňa a dávala dotazy na vety, ktoré má vnútorné zozierali....chvíľku som mala pocit, že je to celé na fungovanie....možno som paranoid a...každopádne, čo mám robiť? Na Tom mužovi mi začalo veľmi záležať, neskutočne mi chýba....

pribinak
12. okt 2022

Nerozumiem…..s kolegyňou si nerozumieš a ona vie tvoje sukromne záležitosti? Veď keď si s niekym nerozumiem tak s ním debatujem maximálne o počasí

autor
12. okt 2022

@pribinak nie, sme v malom meste. S tým mužom sa stretávam dennodenne, je možné, že nás videla. Jeho ex nás videla určite (vieme to). Robím v inštitúcii, kde sa denne prehrnie veľa ľudí, veľa ľudí má v našom meste aj pozná (väčšia dedina). Ona nič nevie o mojom súkromí, len to, čo sa šušká a klebetí....a klebetí sa veľa (žensky kolektív)...

pribinak
12. okt 2022

Tak keď začne tuto tému, prerus ju a razne jej povedz že svoje súkromie si riešiš sama

bluka2
12. okt 2022

Že otázky...možno tak jednu by dala a ďalšiu by sa už radšej nepýtala. Mala si jej ukázať, že ju do toho absolutne nič a má sa starať o svoje záležitosti.
Nechapem ale, ten 8 ročný je teda jeho syn? Či tam je v hre nejaké tehotenstvo/ďalšie dieťa?

miadi
12. okt 2022

Trosku chaoticky napisane. Cize mas znamost 2m on mà 8r syna s nejakou ex a este teraz zrazu zistil od druhej ex ze mà este ine dieta. A ta ex je kamoska tvojej kolegyne. A chlapik sa stebou teraz rozisiel ci ako ? Ze ta mà moc rad bla bla a ide robit dna 🧬 test ty sa zatial nemas trapit a on sa k tebe vrati ked to bude mat doriesene na sude? Cele divne. Ak som spravne pochopila si stebou “ pauzu “. Co vobec nedava zmysel ak si je isty ze to dieta je jeho .. a celkovo by si stebou nemal davat pauzu ked ta mà tak rad. Skor si Myslim ze teraz chce riesit tu ex . Poznas ho velmi kratko Aj ked ste sa videli kazdy den. . Mam pocit ze si tak nenapadne dostala kopaćky..

yasmeena
13. okt 2022

prilis vela zien,prilis vela deti,prilis vela zatajenych vztahov na strane toho muza na to,aby si si nechala nicit psychicku pohodu a dalsi zivot...pockaj si radsej na ineho...tento sa s tebou rozisiel,lebo sam nevie ako je to s tym dietatom-inak by si ta drzal...a mozno mu ani nechybas,je to len tvoja tuzba co si pocula v jeho hlase-v skutocnosti bol mozno len unaveny a unudeny...a kolegyni nevesaj na nos svoje sukromne veci,ale sa usmievaj...ja sice chapem,ze tieto telenovelacke vztahy su dobrodruzne,ale mas dieta,treba sa spravat zodpovedne...

miadi
13. okt 2022

Oprava chcela som napisat ze Keby si bol isty ze to dieta nie je jeho .. tak by ta urcite nechcel “ ušetrit.” Aj ked ho podvadzala nemoze si byt isty ze to dieta nie je jeho. Rozisli sa pred rokom a pol tak to babo mà nieco okolo 6+m Cize uz moze mat vyriesene dna testy stym s kym ho podvadzala. A kto vie ci ozaj ho podvadzala ? Nakecat ti mohol co chcel on kto vie aka by bola jej verzia ze preco sa rozisli .. Strasne ti chyba lebo si nanho naviazana stetavali ste sa denne. Teraz mas abstak. Je mozne ze zachvilku ho niekde uvidis s kocikom a ex ako happy rodinku.

nurielka
13. okt 2022

Prečo by sa po roku a pol ozývala jeho ex ohľadom dieťaťa, keby naozaj nebolo jeho. Samozrejme chce v tvojich očiach vyzerať dobre tak ťa radšej "ušetrí". Veď sama seba sa spýtaj, či ďalšie dieťa s ďalšou ženou je pre vás vztah v pohode, alebo sa posunieš ďalej. Či chceš byť pri tom ako chodí po súdoch a rieši otcovstvo. To je všetko. A to, že je kolegyňa naj kamoška ďalšej ženy a? Očividne už bude mať v tej "dedine" 2 ženy, 2 deti a ty si ďalšia. To je už taký údel, ak si nájdeš rozvedeného, šarmantného chlapa s deťmi, a keď každý každého pozná, tak ste zaujímavá kauza pre mnohých.. je to len ich pohľad na vás. To ako to vnímaš ty je o uplne inom. Pozri sa na to triezvo, zloz ružové okuliare, máš už dieťa, a nezabúdaj že to ty si vyberáš chlapa. Či ho vo svojom živote chceš je len na tebe.

0kristina0
13. okt 2022

Na mna moc komplikovany chlap, nechcela by som s nim buducnost.

javorinska
13. okt 2022

Ak ti na nom zalezi, tak ako neviem, isto by som si nedavala pauzu ak vam to funguje. Ak si je isty, ze nie je otcom, tak nech si da spravit testy a potom uvidis. Ono nemusi to byt vobec take komplikovane, ako sa teraz zda

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jjanulienka
13. okt 2022

Na začiatku píšeš, že ma dieťa a ďalej tvrdíš, že to asi nie je jeho... nechápem 🤔

elistek13
13. okt 2022

Uf je to dost zamotane na moj vkus. Neries nejaku kolegynu, s ktorou ani nie si v pohode, neriesila by som a poslala by som ju kade lahsie. Ked chces aby vztah fungoval, tak si vyrieste to medzi sebou, nech si on doriesi co treba a bude dobre.

janickacrazy
13. okt 2022

No asi by som počkala, ako sa to vyvinie s tým dieťaťom. Ono možné je všetko a ja som osobne zažila ženu, ktorá nevedela, s kým má dieťa na na DNA testy išli 4 muži. Je zvláštne, že to tá žena neriešila skor.

autor
13. okt 2022

@elizabet173 on o tom dieťati nevedel. Rozišli sa, ona žila v inom meste. Teraz prišla s tým, že je to jeho dieťa....

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
janickacrazy
13. okt 2022

@jabadabadu ved ani on sám to nevie asi 😉

zorkahorka
17. okt 2022

Mne by si takto komplikovat zivot niekym nechcelo...