Čo by ste robili?

7. dec 2023

Čo by ste baby robili, a nechcem z toho robiť rodinnú drámu..asi pred dvomi mesiacmi švagriná oznámila , že bude robiť oslavu malému, povedala to aj mne..ale už s každým preberala čas kedy majú prísť, volala ,písala im a nám nič..šli by ste na tú oslavu? Alebo znamená že nie sme pozvaný? Ďakujem

deti95060810
7. dec 2023

ak by mi neprišiel presný čas a miesto oslavy tak by som nešla...

colsami
7. dec 2023

Nehovorila nahodou muzovi len sa zabudol zmienit?
A nie nerobila by som ziadnu dramu, nevidim dovod, a ano isla by som, dvihla by som telefon a zavolala "Ahoj Majka v sobotu ta oslava co si nas pozyvala plati? Kedy mame prist?"
Obycajna komunikacia. 🤔

jaass
7. dec 2023

Ak vám nenapisala tak asi vás tam nechce. Ja nerozumiem, prečo sa niekto vtiera silou mocou kde ho nevolaju🥶

autor
7. dec 2023

@jaass hovorila pred dvoma mesiacmi že kde bude, ale už každému napísala ,hovorila že kedy a nám nič

autor
7. dec 2023

@deti95060810 miesto vieme to už hovorila pred pár týždňami

autor
7. dec 2023

@colsami nie nehovorila ale opýtam sa

minka201
7. dec 2023

Prosím, zavolaj jej/ napíš alebo tvoj muž nech jej zavolá/ napíše, že čo tá oslava, aby ste sa vedeli nachystať. Ak ti už o nej hovorila, tak určite a vami na 99% ráta. Ibaže by si dopadla ako táto baba https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/zvlastna-situacia-v-rodine/

minka201
7. dec 2023

@jaass To je vtieranie sa silou mocou, keď jej švagriná oznámila, že robí oslavu? Keby sa autorka o oslave dozvedela len náhodou od niekoho iného a chystala sa, tak to by bolo vtieranie. Alebo keby všetci dostali oficiálnu pozvánku, len ona nie.

januska12323
7. dec 2023

O oslave viete a ste pozvaní len neviete čas. To je taký problém zavolať alebo napísať jeden z dvoch dospelých?

miadi
7. dec 2023

Tak hovorit ze budem robit oslavu nie je to iste ze tam pozvala aj vas. Kedze vam nepovedala o kolkej kde a vsetkym druhym ano. Nebrala by som to ako automaticky ze som pozvana. Nech sa jej muz opyta ci tam chce aj vas. Ze nie je problem ak poznani nie ste len neviete na com ste. Ja sa normalne zmienim o bday party pre deti aj ludom co tam nie su pozvani.

euka210
7. dec 2023

Ako kus blbe by bolo, aby brata s manzelkou nepozvala? Ved sa jej opytaj Ty.
My ked nepozyvame niekoho, tak ani mu oslavu nebudem predsa spominat nie? Robime len doma oslavy deti, ale stari rodicia a surodenci/svagrovci s detmi su samozrejmost...hoci nie kazdy moze prist.

koniarova
7. dec 2023

Tak brat a ty ste jej asi najbližší. Tam to asi pokladá za hotovú vec. Normálne by som zdvihla telefón a opýtala sa. Tak sa totiž správajú dospelí.

kandelabra
7. dec 2023

Alebo napisat, ze kedze vam este nedala vediet, ci ta oslava bude a ak ano kedy, ze si to potrebujete overit, lebo by sa vam crtalo na ten den este nieco ine, tak aby ste sa vedeli zariadit.

h2
7. dec 2023

Je to švagriná, čiže sú dve možnosti: buď je to manželka tvojho brata, v tom prípade volaj bratovi. Alebo je to sestra tvojho muža, v tom prípade nech jej zavolá on. Ja nechápem, prečo vždy ženy všetko riešia. Aj teraz je tu zopár príspevkov, kde žena rieši, čo má kúpiť mužovej rodine, ako darček, pričom to má byť spoločný dar od nich oboch, ale kupuje a vybavuje to za oboch ona, hoci je to jeho rodina. Prečo??? Nechajte aj chlapov niečo riešiť.

veselo_neveselo
7. dec 2023

Vies co, keby som tam chcela ist, tak sa spytam, ze teda ci bude, a ci mame prist na tu oslavu, ako sa planovala.
A keby som tam ist nechcela, tak by som cusala a trochu dufala, ze sama nenapise 🙂
Tak si vyber, podla toho do ktorej kategorie patris.

jaass
8. dec 2023

Veď som napísala, že keď vám nenapisala tak asi vás tam nechce. Ja tiež keď robím oslavu tak nevolám 50 ľudí. Oslava je o najbližších. Oslávenec, rodičia, babky, dedkovia a ešte krstní rodičia. Keby som mala volať švagrine a švagrov tak by nás tam bolo už moc. 🙂