Švagriná klamala

25. jún 2023

Baby , moja dcéra bude mať narodeninovu oslavu , 6rokov, oslava bola ohlásená mesiac dopredu,s priebežným opakovaním,aby nikto nezabudol..švagriná každému povedala ,že ich sme nepozvali , čo nie je pravda , pozvany sú ,aj boli..tak som jej ešte písala , že teda aby prišli ,že bude oslava , že sú pozvaný ,že veď už som ich volala .. odpísala že neprídu ...
Mňa ani nestve ,že neprídu ale že z nás zase spravili debilov , nie je to prvý krát ..už mám toho dosť ..dcéra tam bude mať aj bratrancov aj sesternice, kašľať na to , ale to , že celá rodina ,teraz že ich sme nepozvali , lebo to tak každému prezentovali ..vzťah spolu máme ako na hojdacke...a oni sú u svokrovcov varený ,pečený , my máme skôr svoj život , tak svokrovci skôr veria im, ..čo s tým ? Či kašľať na to?

qwert87
25. jún 2023

Kašľať na to/na ňu. Čo si o mne myslia ostatní by ma trápilo najmenej

sense
25. jún 2023

Ak ta trápi ze budeš za debila a ze ona klame. Napíš jej pozvanie do správy a keď ta bude ohovárať tak bud mrcha a každému to ukaz

autor
25. jún 2023

@sense ale veď som ju pozvala do správy ..aj slovné aj v správe

autor
25. jún 2023

@sense akoze je to najmenej že nedojdu, ale to že prečo si vymýšľala ,taký príbeh okolo ? Nechapem, veď stačilo napísať mne ,neprídeme ,hotovo ,ja by som to neskúmala ďalej ..

h2
25. jún 2023

Ach, tieto diskusie o pozvaní/nepozvaní, tuším sa s nimi vrece roztrhlo.
Ak si ich pozvala v správe, môžeš všetkým ukázať, že pozvaní boli. Čo ti na tú správu odpísala?

rakywanda
25. jún 2023

Chápem to tak, že nevadí, že nepríde, vadí ti, čo si pomyslia svokrovcov. Ak na tom tak veľmi záleží, nabudúce ju pozvi osobne pred svedkami - svokrovcami. Ja by som to mala v paži.

autor
25. jún 2023

@h2 že neprídu , že majú iné plány

autor
25. jún 2023

@rakywanda no mne ide o to , že oni povedali svokrovcom , poza nás chrbát , že sme ich nepozvali , pričom pozvaný boli, svokra nevedela prežiť , že pozvaný neboli ..a nedala si to vyhovoriť , že určite to tak je ako hovorili svagrovci

katkaba1
25. jún 2023

U nás je to čo sa týka vzťahov úplne rovnaké - práve preto by som kašlala na to. Zbytočne budeš niečo dokazovať. Zlá budeš aj tak Ty/Vy. Uži si oslavu, zameraj sa na to pozitívne - na dcéru.
My sme mali so švagrinou a svokrou dosť ostrý konflikt pred cca mesiacom a úplne som sa odstrihla, cítim sa ovela lepšie, vyrovnanejšie.
Mrzí ma to jedine z hľadiska muža a detí ale teda verim, že budú natoľko dospelé, že deti do nášho konfliktu (ktorý začali ony dve) ťahať nebudú.

lindous
25. jún 2023

Zhodnotila by som to slovami, že ma mrzí, že teda zrejme došlo k nedorozumeniu a viac by som neriešila..

h2
25. jún 2023

Tak potom máš dôkaz, že ty si ju pozval a ona odmietla. Ďalej to nerieš, bude to jej hanba pred celou rodinou, nie tvoja.

autor
25. jún 2023

@katkaba1 aj ja rozmýšľam že sa odstrihnem..nie od svokrovcov , s tými nemám ako žiadny zásadný problém ..ale od svagrovcov ..o naše deti sa nezaujímajú, keby sa im niečo aj stalo , majú v riti..
O ich deti , a návštevy sa zaujímam len ja..a potom som sklamaná , keď nemajú ani snahu k niečomu ..

mikadooo
25. jún 2023

"švagriná každému povedala, že som ich nepozvala" . Stačí každému odpovedať, že pravdaže som ju pozvala. A hotovo, už by som to nerozvádzala. Ak to máš niekde v sms/wa a podobne, tak by som vytasila mobil a ukázala "pozvanie". Viac by som sa tým nezaťažovala. Nech si ten "každý" spraví názor sám.

sense
25. jún 2023

Tak keď majú une plány tak je to v poriadku, ved predsa prijatie pozvania nie je povinnosť

autor
25. jún 2023

@sense je to v poriadku samozrejme,ja ich nenútim prísť, ale načo okolo toho rozprávka ,že som ich nepozvala

danica2711
25. jún 2023

čo sa nad tým toľko zamýšľaš, šíri o tebe klebety, pretože a) ťa nemá rada b) je to krava. Vytlač si vašu sms-korešpondenciu a porozvešiavaj to po dome, nech všetci vidia a máš ešte aj o zábavu na oslave postarané

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lintu
25. jún 2023

Ako súrodenci si to neviete medzi sebou odkomunikovať? Či tam sú tie vzťahy tiež o ničom?

sense
25. jún 2023

Tak sa jej na to spýtaj. Najlepšia je vždy priama konfrontácia

dominikakoll
25. jún 2023

Ak to máš v správe, že si ich pozvala tak by som urobila screenshot a poslala aspoň svokrovcom. A viac na nich kašli

tykat
25. jún 2023

To ti napisala na to prve pozvanie ci az na tu druhu spravu ked si jej pisala potom ako si sa dozvedela ze vsade hovori ze nie je pozvana?

Na uplne prve pozvanie odpisala co?

Uplne najlepsie je take veci neriesit cez SMSky ale osobne.

autor
25. jún 2023

@tykat ja som ich všetkých pozvala osobné , na oslave, komplet celá rodina tam sedela..aj oni , všetci hovorili jasné prídeme , ona sa má dokonca ešte aj na tortu sa pýtala že akú ideme dať robiť..
Potom svokra keď sme tam boli začala ,že oni hovorili že ich sme nezavolali, že oni tvrdia že pozvaný nie sú ,hovorím že veď som ich volala všetkych , a ona že asi teda oni zabudli ,že nech ich pozveme ešte raz..tam som jej písala sms a odpísala že neprídu ..

autor
25. jún 2023

@tykat a svokrovi sú v Tom že ich sme teda nepozvali , a keď sme ich pozvali tak už majú iné plány

katkaba1
25. jún 2023

Niekedy je odstrihnutie sa skutočne to najlepšie riešenie. A ukáže čas ako to bude smerovať.
Ja som mala sama so sebou veľmi vážnu debatu vtedy a zhodnotila som, že áno, s partnerom si do istej miery beriem aj jeho rodinu avšak vybrala som si partnera, jeho rodina je už bola daná a teda sedieť si nemusíme, dôležité je aby to fungovalo medzi nami s mužom.
A je to úplne v poriadku pokiaľ sa obe strany vedia s rešpektom a bez intríg k sebe správať. Akonáhle toto možné nie je je z môjho pohľadu zbytočne udržiavať falošné vzťahy, ktoré mne škodia (akokoľvek).
Som už dosť stará si myslím aby som si vedela v živote upratať a nestrácať čas tam kde to nemá zmysel😉
Prajem Ti aby sa vzťahy zlepšili, ak aj nie, nech sa rozhodneš najlepšie pre seba a svoju rodinu.

autor
25. jún 2023

@katkaba1 vieš ono toto nie je prvý krát, minule povedali ,že som nechcela aby ich deti prišli na sviatky ...svokrovcom to povedali , že ja to povedala...
V ŽIVOTE som také niečo nepovedala ...absolútne..pozerala som jak puk..proste za všetkých okolností ,sa snažia kravu spraviť zo mňa /nás..

kristinka92
25. jún 2023

vždy keď budeš niečo plánovať, napis im to aj do správy, nie len slovne… a jednoducho to vytiahni pred každým komu nakecali opak a máš potrebu im dokázať že klamala… normálne by som vytiahla mobil že tu pozri, napísané pozvanie že ich pozyvas, dátum čas správy je taký a taký, rovno dotyčným pred oči
hotovo, názor si spravia sami

katkaba1
25. jún 2023

Chápem Ťa, u nás detto, vždy som tá zlá ja alebo my. Preto som to "vzdala", ja ale s oboma, lebo to nemalo význam.
Jednak nech by som povedala čokoľvek, nemalo by to zmysel ani žiaden efekt. A neustále sa brániť a obhajovať lebo niekto má potrebu škodiť..toto naozaj nie. Podľa všetkého u Teba to bude rovnaké, len teda Ty aspoň so svokrou vychádzaš. U nás je to mama s dcérou takže sú rovnaké.
Ak si myslíš, že to má cenu tak sa obhajuj. Ak je to ale hádzanie hrachu o stenu tak sa vykašli na ňu a svoj čas a energiu investuj zmysluplnejšie 🙂

tykat
25. jún 2023

A svokra to nepocula ze ste ich pozvali?

autor
25. jún 2023

@tykat počula aj celá ostatná rodina, ibaže oni svokru presvedčili že som ich nepozvala..🤦 ešte aj muzova sestra hovorila že boli pozvaný všetci ,že všetci tam sedeli, že všetci vedeli

mk1111111111
25. jún 2023

Ved mas SMS, ze si ich pozvala a odpisali, ze nepridu, tak o com tocis. Preposli svokre a je po probleme