icon

Čo by ste robili na mojom mieste?

sara1789
14. máj 2020

Ahojte, mám 22 rokov, a 8 mesačnú dcéru.
S Ex priateľom sme boli 6 rokov , rozišla som sa s ním v Januári
Keď mala malá 3 mesiace, ten vzah už nebol asi nič moc ..
Pred tým ešte tam boli často hádky a raz som stretla takého chalana dali sne si kontakt a začali sme si písať, potom sme išli von prechádzka a zavolal ma k sebe na kávu, a mali sme pomer
A ja som s ním otehotnela on ma nechal tak samozrejme bol doktor a kurevnik a ešte k tomu som sa dozvedela ze aj fetuje tak som rada ze to tak skončilo že sme neostali spolu.Ex
Priateľovi než sa toto sa zomrela babka s ktorou mal veľmi dobrý vzah , týždeň po pohrebe ked ma najviac potreboval som mu urobila toto.. on sa to dozvedel a potom som zistila že som tehotná tak som povedala ze to je jeho dcéra , všetko vychádzalo..
Tak sa to unormalnilo, odpustil mi kvôli malej tak som si myslela že všetko bude v poriadku hádky prestali a unormalnilo sa to všetko. Mala som rizikový pôrod bola som mesiac v nemocnici on každý deň chodil za mnou podporoval ma staral sa o mna a všetko..nosil mi čo potrebujem , unavený po robote chodil za mnou.
Keď sa narodila malá ex priateľ mi navrhol že pôjdeme spolu bývať , rodičia že mám zatiaľ ostať u nich že mi pomôžu a tak ..
S ex priateľom sme prvé súhlasili že teda aspoň na mesiac dva a potom pôjdeme do vlastného.
Potom začali nezhody , ex priateľ unavený z roboty čo končil o večer chodil za mnou a malou , bývali sme od seba 40 KM a tak musel cestovat aby nas aspoň na hodinu videl niekedy chodil aj. V noci domov alebo ostal u nás prespať a ráno išiel do roboty s tým že maku noci prebalil nakrmil aby som mohla sa vyspať aj rodičia.
Už bol neskôr z toho nervózny že musí cestovat unavený a potom zas domov ..Tak on že nech sa prestahujeme už aby nemusel cestovať a mohol byť s nami viac.
Samozrejme rodičom sa to nepáčilo že chceme odísť, tak sa začali hádať a raz ked priateľ odchádzal tak mu otec povedal že zajtra nech ostane doma že chcú mať svoje súkromie, priateľa to nahnevalo a už neprišiel tak sa to začalo zhoršovať, malú o už videl iba na prechádzkach a keď som mu poslala fotky alebo video.
Keď to otec povedal tak ho bolel zub ,priateľ povedalže mal to povedať normálne že ho boli zub a chce sa vyspať a nie že chcú mať súkromie mal mu to iba povedať normálne to ho nahnevalo že to tak blbo povedal.
Tak on bol nahnevaný že nemôže vídať malú potom,a v marci som si na internete začala písať so starým známym, išli sme von
A neviem ako ale dalo sme sa prvý deň dokopy , znova som sa zamilovala a všetko bolo super..on je síce mladší o 2 roky a o rok bude maturovať..sme spolu už 2mesiace a všetko zatiaľ funguje super, malu ešte nevidel ale povedal že ju berie ako svoju a vie o tom že som ex priateľa podviedla a že mala neni jeho..Ale neviem co mám robiť hovorí sa o terajšom priateľovi že mal samé mladšie baby a že je to kurevnik a klamár ,no na mňa je zatiaľ v pohode ..iba sa mi zdalo čudné že sme boli druhý krát vonku a on ma obchytkával..no neviem ked je tak mladý či sa chce usadiť ako mi hovorí a že budeme mať rodinu s neviem čo, každý mi hovorí skoro že nam to dlho nevydrží že on je mladý chce si užívať a nie mať ešte dieťa cudzie k tomu..ešte nevie ake je to byť pri malej papať hej dať venovať sa jej to nebude už len ja a on ale aj dieťa a neviem ako sa k tomu neskôr postavi, nechcem sa sklamať..
A este pred tým ako som sa dala do kopy s týmto tak s bývalým sme to skúšali urovnať kvôli malej..teraz sa dozvedel nedávno že mala neni jeho , síce bol z toho smutný ale povedal že on ju miluje ako svoju a že nedovoli aby nam ublížil niekto.. neviem čo mam robit terajšieho milujem, ale ak vidím že ako ho to ničí bývalého a že malu už ani nevida nič ale pýta sa na nu píše mi aj keď som mu povedala aby ma nekontakt9val tak raz či dva krst mi napíše alebo zavolá a opýta sa či ma všetko ako sa má a tak.
Prosím, poraďte mi čo by ste robili vy ?
A rodičia nevedia čo sa stalo že som mala pomer s iným..

Strana
z3
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
15. máj 2020

@perdulka7 tak ale to úplne vystihuje taky príspevok 😃😃jasne a stručne

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
puklica13
15. máj 2020

@ruzasipova moja, som si cvrkla normalne🤣🤣🤣🤣

kitycat
15. máj 2020

@sara1789 prisaham toto tu uz bolo!

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
kitycat
15. máj 2020

@perdulka7 ano potom som to nasla...docitala som to tam kde pise ze "maturant" este dieta nevidel ale uz ho miluje a bolo mi vsetko jasne :D

nenne9
19. máj 2020

Tvoj priateľ bude o rok maturovať, dieta nevidel ale tvrdi ze je ako jeho???ja sa pocuram😂😂😂😂ved to ma 18 rokov či?ja mam totiz takeho doma,masti GTA ,bali baby a ked si dovedie rovnako starych kamošov tak ani jedneho z nich si neviem predstaviť v takomto "vzťahu"🤔asi som z inej planéty

mirro
19. máj 2020

@nenne9 aj ja😂

sofia1
19. máj 2020

@sara1789 tak toto ako keby pisalo 12 r.dievca🤣🤣🤣

ivanka12311
19. máj 2020

Och joj ani som to nedočítala💆 si vlastne ešte zrejme v pubertálnom veku keď nevydržis pri jednom a utekas za druhým 😁ver mi že prídu oveľa horšie chvíle ktoré budeš musieť ustáť vo vzťahu ako meniť chlapov podľa nálady. Keď piča svrbí čo už🤷 ľúto mi je toho dieťaťa a bývalého že ho jedna taká piča dokázala takto klamať

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
ivanka12311
19. máj 2020

@perdulka7 oni sú obidvaja nejaký divný... len stým že ona si zrobi dieťa s iným

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
judar
19. máj 2020

Jaaaaj tak ten chlap je kurevník...a ty si potom čo za výkvet otehotniet s kurevníkom a pichnut otcovstvo na druheho....👌mater roka so svrbiacou ancou

majka4555
21. máj 2020

@ruzasipova uz dlho som sa takto z chuti nezasmiala 😂😂

ives77
4. dec 2021

Ty kokos,silné....hlavne sa.začni v prvom rade starať o to čo je v živote najdôležitejšie a to sú deti a neotrč každému chlspovi kt.sa ku tebe priblíži o za chvílku budeš mať škôlku😉

Strana
z3