icon

Čo by ste robili v takejto situácii?

6. mar 2022

Ahojte.. potrebujem sa asi len vyrozpravat a nestranny nazor na situaciu, co by ste robili vy. Mam 25 rokov, tri deti a s priatelom zijeme v dome ktory patri mojim starym rodicom takze nemame este ani nic vlastne. Priatel pracuje v zahranici a uz sedem rokov slubuje ze nasetrime a pojdeme do svojho, lenze nemame nasetrene nic, peniaze, ktore by sme mohli usetrit vzdy preflaka. Ja zatial nepracujem som sama doma s detmi. Uz teraz viem ze zivot nemame najlepsie zariadeny a velmi ma to stve, mrzi… ale co ma v poslednej dobe najviac mrzi je to, ako sa nam rodina zacala otacat chrbtom. Stane sa ze nam nevyjde do vyplaty a potrebujeme si poziciat na zakladne veci.. stravu.. Ked som naposledy volala tete automaticky ma odmietla a zlozila mi. Ja neviem.. viem ze kazdy ma vela svojho ale necakala som toto od rodiny.. je mi z toho dost smutno a neviem najst taku silu nieco zmenit ist do prace a nieco zarobit, ked aj vidim aky je priatel.. a potom musim niektore veci tahat sama, zobrat peniaze a uz fakt nevladzem.. Priatel sa mi casom odcudzil. Uz to nie je ta zalubenost, niekedy mi aj vynada.. Ale sama s tromi detmi… ja neviem co robit😞

Strana
z3
elizabet173
6. mar 2022

@zoro9836 ale nevieme, ako to je u autorky témy. Tak či tak, spoliehať sa na to nemôže ani náhodou

mirro
6. mar 2022

Už len ...mám 25rokov, tri deti a priateľ.....grcám už z tohto. Geroj. A všetci sa majú posr.ť ,že vám to finančne nevychádza. Budíček. Došla im trpezlivosť a večne vás dotovať nebudú.

Strana
z3