icon

Čo by ste si mysleli o takomto type chlapa?

25. jún 2022

Baby zaujímalo by ma čo si myslíte o takomto type muža/chlapa
Zaheslovany telefón a berie ho zo sebou na wc,sprchy proste ho nedá z dohľadu
Našiel si novú prácu a je v nej cca 2 týždeň a tvrdí že nemá kto robiť a preto robí 16h denne a do toho napríklad odíde ráno okolo 9:30 a príde večer o 10+-
Na internete si mení profilovky a tvrdí že s akú niekto nabúral ja účet
Deťom sa prestal venovať a zhadzuje to na robotu
Schová si peniaze a míňa nehorázne veľa antiperspirantov atď....
Večer mi volal že cez víkend robí ..potom prišiel domov o pol 11 stým že sa ide oholiť a ostrihať
Uvažujem nad tým že kým je preč že ho zbalim a vyhodím alebo máte pre mňa inú možnosť? A zabudla som na to najhlavnejšie ja FB nepoužívam ale sestra áno a druhým babám dáva ❤️ na fotky a obzvlášť jednej a aj keď jej písala tak si ju Max tak zablokovala... Čo mi radíte.. fakt začínam uvažovať že tým mužom preplo
alebo máte inú možno

Strana
z2
patus_2
25. jún 2022

Sama si si odpovedala. Len ešte pred zbalenim jeho kufrov, by som mu vysvetlila, že niesom sprostá a nemám klapky na očiach. A keď je chlap, nech sa prizná aj sám....

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
25. jún 2022

@patus_2 lenže tam je ten problém že jeho nezujima čo ja poviem ja som pre neho max pica prijebaná keď ti to mám pekne povedať... 😏

autor
25. jún 2022

@elizabet173 v podstate z mesiaca na mesiac sa zmenil

januska12323
25. jún 2022

Vykašli sa naňho. Takého somára ti k životu netreba.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
25. jún 2022

@elizabet173 tak ako džentlmen zrovna nebol ale nebol ani takýto preto som nepochopila že čo sa deje.. a najhoršie je na Tom že to dáva za vinu mne aj keď poviem že si myslím že má inú tak hneď začne byť výbušný a podobné veci a brániť sa kvázi

dadis
25. jún 2022

A naco ti je chlap, co ti nadava, nepomaha s rodinou, nedava peniaze...este chces o takeho debila bojovat, vypisovat jej? 🤦‍♀️

deti95060810
25. jún 2022

ja by som bola troška opatrnejšia...
načo hneď teraz hneď už aj , baliť kufre ...
Ja by som ešte chvíľku počkala, uistila sa, že ma ozaj klame , hodila rozhovor o tom všetkom s manželom , potom po čase ak sa nič zásadného nezmení - rozhovor o rozvode, deťoch, alimentoch, delení majetku a pod.
a samozrejme mu povedz že tie škaredé výrazy nech si nechá pre niekoho iného...

autor
25. jún 2022

@dadis ja som už o neho prestala bojovať a už si to začal aj všímať a preto začal aj byť výbušný kôli tomu všetkému

autor
25. jún 2022

@deti95060810 lenže ako sa snim mám rozprávať keď on príde neskoro večer a ráno prvé čo urobí berie telefón už som mu to vravela že sa mi to nepáči ale nezabrali ani to.. 😏

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
danieli
25. jún 2022

🏡🧳👋

syslik81
25. jún 2022

tak zacni aj ty chodit kadernicke kozmeticke nechty etc.. akmozes daj deti svokre alebo mame .. ozvi sa kamoskam zajdite si na kavu na spa alebo zacni sportovat ... zmen vyzor takaby si sa citila dobre a zacni odkladat peniaze ak by sa stal ze pride rozvod-nech mas na zaciatok daco

matabb73
25. jún 2022

Môj bývalý sa takto podobne správal ked ma podvádzal. Krátko na to sme sa rozviedli. Keď sa chlap začne o seba zrazu starať a furt je niekde preč alebo na mobile, je za tým iná žena. Odporúčam vyriešiť to čím skôr, len ti to zbytočne berie energiu. Mne sa po rozvode neskutočne uľavilo. A to som sa toho bála, že ako to zvládnem.

barborachors
25. jún 2022

Co by som si myslela? Ze to podvadzanie je mozno este mensie zlo. Ale to, aky je to chrapun a primitiv je vec druha. Nadavky na matku dietata 5. cenovej. Inteligent. Kde sa na toto čudo chodi?

larazivago
25. jún 2022

No myslela by som si to, čo už asi dávno vieš. Vyzerá to na podvádzanie. Treba priamo konfrontovať a ako dospelý ľudia si to vysvetliť.
Rady typu-zbal mu kufre, chod na spa, zmeň výzor sú nerealizovatelne a úplne scestné. To takto nefunguje.

martinka13
25. jún 2022

Sama si si príspevkom odpovedala. To chce konfrontáciu a úprimný rozhovor vo dvojici. Co si uviedla v druhom príspevku, že Ťa má za...... tak to mi až rozum zastavuje. Od takého debila len utekať. Načo Ti vlastne je?

thereisabear
25. jún 2022

Ono je asi vlastne jedno, či ťa podvádza alebo nie. Tak či tak je to *** (doplniť podľa svojho vkusu). Zjavne máte kopu iných dôvodov na rozchod, nie iba neveru.

kitycat
25. jún 2022

Mna vzdy zaujima, co je spustacom takehoto chovania.. Divne.. Takto obratit v podstate zo dna na den

sissy27
25. jún 2022

@kitycat nikdy to nie je zo dňa na deň, väčšinou je to už úplne od začiatku, len proste to žena nechce vidieť. A niekedy to príde po rokoch, ale tiež nie zo dňa na deň. Tiež ten proces zmeny trvá nejaký čas, akurát druhá strana si to tak rýchlo nevšimne.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
25. jún 2022

@elizabet173 ja som ho ale nezačala obhajovať ani nič podobné!!!!

kandelabra
25. jún 2022

neviem či ste zobratí, ale ak áno, nechaj mu na stole rozvodové papiere, ak ho to nenakopne riešiť situáciu, tak ty budeš aspoň na dobrej ceste posunúť sa so svojím životom vpred

autor
25. jún 2022

@kandelabra podľa mňa už ho nič nezmení a jediné ako dokáže niečo riešiť je cez sms... A už v tomto ani zmysel nevidím ani v ňom ani vôbec... Proste vymením zámok a počkám kým napíše že ide domov a dám mu veci pred dvere... Môže byť rád že mu ich tam nedám hneď keďže tam má elektroniku a tie jeho debiliny... Už som dneska dosť plakala už proste som unavená z neho poriadne nespím čo mi to behá po rozume

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
25. jún 2022

@elizabet173 chvála Bohu niesme 🙏 úprimne aj mi to poplakanie pomohlo... Aspoň som dostala energiu na to pobaliť jeho haraburdy

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
matabb73
25. jún 2022

Ja sa tiež vždy potrebujem vyplakat keď ma niečo ťaží. Prajem veľa sily na vyriešenie. Určite sa bude brániť a vyhovárať, že to nie je pravda. To zbabelci robia. Keby za niečo stál, povedal by dávno pravdu a mohli ste sa rozísť v kľude. Moj bývalý zatĺkal ešte aj po rozvode, len aby som ho nechala bývať v byte, ktorý bol už len môj.

Strana
z2