Čo ďalej som v koncoch.Obťažuje mňa aj moju rodinu
Zdravim, mám 22rokov som homosexual. No mam problem jeden gay mi robí problémy vidiera má vyvoláva domov mojim rodičom vypisuje sms obťažuje mňa a moju rodinu tým čo robí rozdáva na zoznamky čísla mojich rodičov vydávajúci sa za mna. Čo mám robiť som zúfalý trvá to už pol roka ďakujem za rady
@dudos máš pravdu no horšie je to že ja tým gayom ani nechcem byť. Zrušil som všetky účty na sociálnych sieťach a chcem pokojný život no žiaľ ja som homosexuál a už šťastný nikdy nebudem. Nechodím ani von na disco ani nefajčím nepijem alkohol nedrogujem no bol som tucnejsi od mala tak som si našiel cestu odporu k chlapcom. Nevedomky je to vo mne predstava o živote bola vždy rodina žena deti no to sa rozplynulo žijem len pre rodičov no nemám to ľahké majú má radi no majú ustipacne poznámky ktoré rania. Moja psychika utrpela k.o. môj najlepší kamarát zo školy pretrhol somnou väzby bol jediné čo som mal teraz som sám a uzatvárame sa pred svetom porozprávam sa so psychológom psychiatrom a to je všetko nikam nechodím a keď tak sám. Od pondelka chcem makať na svojej postave vo fitku no neviem či to dám ďakujem za rady.
Potom taka podotázka, ako vieš, že si gay, keď máš odpor ku chlapcom?
@tomnr jaj a si si isty ze si gej? Ked si mal predstavu peknej rodiny klasickej? Mal si uz zenu? kamaratku? Mam osobnu skusenost, ze ked som bola teen, tak o mna nejaky zaujem chlapci nemali,a le mala som blizku kamaratku, do ktorej som sa akoze zalubila. Ale bol to len dojem a myslela som si, ze budeme spolu a bla bla bla, ale chlapci sa mi vzdy pacili. O nielkolko rokov som stretla svojho muza a mam deti s nim a som spokojna, rola matky, manzelky ma uspokojuje, podla mna je vela takych homosexualoch co sa este hladaju, alebo maju zle skusenosti s opacnm pohlavim...
@danielahamar už mám s nimi skúsenosti v intímnom živote
@tomnr Iba jednu vec chcem podotknúť k tomu, že rodičov si svojou orientáciou nesklamal, rodiča sklame dieťa jedine tým, že sa z neho stane grázel.
sorry mlady, ale ty nie si gej, chlapci ta nepritahuju, mas realnu predstavu o rodine normalnej, nemal si este zenu, si len preto gej, ze si myslis, ze zeny nemaju o teba zaujem, radim ti prestat s takym experimentom, radsej rob nieco zmysluplnejsie, nejake zaujmy si najdi, chod niekde tam, kde je viacej bab a menej chlapov a sam uvids, buduj si sebavedomie, vela stastia
@tomnr zmeňte si všetci cisla

@tomnr zasa povedzme si pravdu,do konca 80 rokov 20 storočia bola homosexualita považovaná za psychickú chorobu, proste diagnóza. Pritom z hľadiska histórie ako je ľudstvo ľudstvom tu bola vždy. Myslím si, že keby si sa zdôveril aspoň mamine uľavilo by sa ti. Nesieš na sebe veľké bremeno, proste tajíš sám seba, aj tam kde sa máš cítiť chránený a máš mať svoj svet - myslím tým domov - si vytváraš inú identitu. Musí to byť veľmi ťažké. Maminy znesú veľa. Ver mi. Nezavrhnú svoje dieťa len tak bez rozmyslu, milujeme svoje deti až tak, že by sme horu preniesli ak by bolo nutné. Si mladý muž, celý život máš pred sebou. Môžeš ho žiť v harmónii, porozumení, aj v partnerskej láske, no treba začať byť úprimný k ľuďom ktorých miluješ a na ktorých ti záleží. Všetko podľa mňa pramení z toho, že sa nikde necítiš sám sebou. Naozaj veľmi ťažké, fakt až na depresie.