Čo je to za chlapa?
Prosím nás poraďte mi je normálne ze po desiatich rokoch som ostala z partnera prekvapená a nepoznám ho mame spolu syna ma 8 rokov a a ťažko znáš že nás tatik opustila prežili sme si toho veľa veľa vecí som mu odpustila ale teraz sa správa ako keby som bola nejaká handra začalo to tým ze vysadil lieky na na druhý deň druhpsychiku len tak z jedného dňa na druhý druhý
@zuzanita312 spoj sa s jeho psychiatrom a opis mu čo sa deje . Mohol byt doteraz len depresívny a ma manicku fázu prvý krát.
@zuzanita312 isla by som k jeho psychiatrovi, ale neviem co vyhras, ak chlap nebude chciet brat lieky, tak ich nebude brat...v tejto situacii iba chranit majetok, peniaze a nechat ho v jeho iluziach.Tiez mi to pride ako manicka faza, ked pises, ze nemusi jest, spat....maleho do toho zatahovat a rozpravat s otcom co najmenej.Take lieky sa nevysadzaju zo dna na den a je to vobec pravda, ze lekar mu ich kazal vysadit?
@viellik myslim, ze ak by vystrajal mozu ho zobrat sanitkou a odporucit pobyt na psychiatrii minule tu bol podobny prispevok a su tam klauzuly kedy nemoze podpisat ani reverz, ak je nebezpecny pre seba ci okolie.....psychiater by jej poradil co robit.Vysadit vsetky lieky naraz co bral je nonsens.
Niekto tu pisal, ze hospitalizuju aj, ked sa zaklame, ze sa vyhrazal samovrazdou a pod..., hoc to nie je pravda a potrebuju ho dat pod dozor

@zuzanita312 pochop už raz že tie lieky nema od obvodnej, a keď je psychicky chorí tak je mimo.Furt sa len dokola opakuješ, začni s tym niečo robiť ono je koniec koncov jedno čo robi on dvôležite je čo robiš ty? Čakáš na zázrak ? Alebo nejaky zazrak ? Podstatné veci neriešiš iba dokola opakuješ to isté.