Čo je toto za povahu chlapa?
Zeny co je toto za povahu chlapa?
Zopar situacii napisem
Nieco mu poviem (aj ked dolezite) o 2 dni to zabudne
Vie ze mam rada Orchidee.Jeho hlaska: oh videl som taku peknu ale som si myslel -nekupim ti (kua na co mi to vravis?)
Bola som u kadernicky- za tie peniaze mala zmena (vsetci chvalili a zmenu videli)a nechodim tam casto
Nema sex -urazi sa (nezacne ale on kdezeee)
Ked nieco kupim ,co sa jemu nepaci mam divadlo doma,ked si on mysli ze je to ok rad to zaplati
Za malickosti zdrb lebo ON to robi tak alebo onak
Mala (4) sklada napr puzzle a stale do nej huci ako ma postupovat (okraj ,rohy)pritom to dieta to same posklada bez akejkolvek pomoci🙈
A empatia unho 0 bodov.vazne.
Len tak medzi recou spomeniem ze musim daco na urade vybavit- uz kaze co mam povedat🫣
Pise napr skolka dieta zakaslalo jeho reakcia -ich problem
Je to sebec ?psychopat?😂
Co si o tom myslite ?
Vdaka za nazor zienky
A má aj dobré stránky? Aký je inak partner, otec? Úprimný rozhovor si skúšala? Ak je takéto správanie často asi by som na to nemala nervy.
Len k tomu ako malú komanduje pri puzzle a káže ti čo máš povedať na úrade. Toto robí moja svokra. Niekto sa niečo opýtať môjho syna a ona hneď že povedz .... Malý sa hrá a ona mu začne dávať iné hračky, čo má za následok, že ho to akurát tak nazlosti. Aj manžel to robil ale keď som mu vysvetlila ako sa cítime ja a deti tak sa to snaží krotiť. Svokre nevysvetlí nikto ani manžel. Ťažko je s takou povahou ale najťažšie je keď nemá empatiu.
@matullienka rozhovor bol , slabota, vydrzi kratko vtedy sa aj rozplace .ako otec kedy ako je tam zopar veci co su mi velmi proti srsti ale zas myslim si ze nikto dokonaly neni .ale aj malu vela x nepocuva , vo vychove velmi dominantne chovanie ,resp zakrici na nu tak ze sa chuda rozplace(ja nekricim ) z druhej strany aspon 2x tyzdenne idu spolu von .
Ako partner fuu… dam jedlo na stol vyberie len sebe pribor , ale ked treba nabytok skladat neotala, alebo treba nieco ist kupit- ja neviem tie hlasky velmi zranuju mam pocit ze ma vobec nepocuva ,ze ma komanduje ,ze si mysli ze som male decko (mam 40),je to tazke a rozmyslam nad rozchodom.
Možno by mu otvorilo oči ak by si na nejaký čas aj s malou odišla a buď sa spamätá a zmení alebo...
Mna dorazilo to ,ze vysa tyzdna bol ofucany lebo nemal sex. Ale nepride on.
Tyzden sa somnou nebavil a vcera mas chut?
No nemam ked si bezdovodne urazeny.ked ma milujes chces ma tak prides…..a vsetko vyslo zomna ako sa chova v niektorych situaciach vsetko som mu povedala.
Po par min mi vravi.mas chut na sex?
Som myslela ze ma usi klamu…ved to je chore
Mna by už asi ani povaha nezaujímala ale pýtala by som sa sama seba či mi takého treba. Ale možno ma aj svetle chvíľky, len už ich nevnímaš. Co ja viem
@viestta umna zacinaju tie negativa prevazovat
Necitim sa pri nom ako zena (a nevyzeram zle)ale ako rohozka a jeho podriadena v praci
Tak keď sama vidíš, že to nikam nevedie asi nemá cenu sa trápiť ale treba urobiť rázny krok
Tyzden mi to beha po rozume ta jeho povaha blba , chcem byt aj ja stastna do kelu.
nebudem s nim koli dietatu mam narok byt aj ja stastna. Uzivim nas obe ,len uz s toho mojho analyzovania mi asi prepina preto sem pisem😒
Mala som takeho kolegu. Nieco sme robili,povedala som riesenie. Povedal mi nie,tak to nebude a o par sekund to predostrel ako svoj napad. Toto bolo denne. Alebo som nieco robila,do toho mi hovoril ako to mam robit. Neznasala som to,lebo som pred klientmi vyzerala ako amater. Empatie nula bodov,myslel len na seba. A veruze sa s nim zena rozviedla a dalsia priatelka mu presne tieto chyby vzdy vycitala. Ani neviem,ci su este spolu,som rada,ze o nom nic nepocujem. Ale nemyslim si,ze to bol psychopat,on ani vedome nerobil tieto veci,len mal proste taku povahu trvdsiu a na seba zameranu.
@marca12 no pekne… ja som dnes tolko Googlila na aku povahu to pasuje ,vraj sebec 😅
Ano sebec nanho sedi. Ale niektori sa daju prevychovat,len to trva par rokov a na ostatne neduhy si len zvyknut. Naor.s ttm priborom,take veci ho musis naucit a zapojit do chodu domacnosti,ked to sam od seba nevie. A hlavne chlapi si inak naprogramovany ako my zeny. Nazorny priklad ako sa ta spytal po hadke,ci mas chut na sex. Dolezite je necakat od chlapa,ze bude zmyslat ako zena. Oni su naozaj z marsu a my z venuse 🤣
@marca12 to viem , len on ma nazor/chlap chce vzdy zena rozhoduje… to sa ma ako clovek citit milovany a chceny ked ja musim zacat?
Neni to moj prvy vztah ale toto som nikdy nezazila. Pri nom sa necitim milovana a chcena lebo ked nezacnem ja on sa naozaj urazi .ale nezacne.
Ten pribor by som este chapala aj ked nechapem🙈😂😂
Povaha:chrobak Truhlik. Vsade bol, vsetko vie, vsetko videl a kde nebol tam pojde.... Toto by som ja nedala, vyslovene takéto povahy mňa odpudzuju a nerozumiem si s takymito ludmi...povaha sa tazko mení. Zrejme sa fakt nehodite, ty si pohodacka, on je ten chrobak Truhlik.. Tazko sa prenesies cez to, aby ste spolu zili krasny zivot.
@zojazoja aano presne si to napisala , on ma vlastnu firmu je sef a sprava sa podla toho…moje kamosky ho radi nemaju ,je velmi „mudry“🙄
No pre niečo si si ho vybrala, na začiatku taký nebol? Povaha sa zvyčajne nemení. Napr. ten príbor je úplne nepodstatná somarina za mňa, to by som ani neriešila. Ten sex ste mali takto asi od začiatku nastavený, tak on to berie ako normálne? Doteraz ti to nevadilo? Zase je to lepšie ako keby sa ti stále vnucoval, že chce a ty by si nechcela. Tak to nechal na teba. Mne príde, že tebe na ňom vadí už všetko asi.
Podľa mňa je to budúci ex 😅
Sorry, toto by som nedala. 2x do týždňa môže ísť s deckom von aj ked bude bývať na inej adrese a skriňu mi prinajhoršom poskladá zaplatený hodinový manžel (zas ako často potrebuješ skladať skriňu, že?). A bude to bez nervov.
@janickacrazy No praveze ten sex nebol predtym taky on zacal vela x a teraz caka kym ja to je cudne .kebyze nechce neriesim je to uplne ine..on chce ale nezacne

Ze to bude byk. 😃