icon

Čo je toto za povahu chlapa?

22. máj 2022

Zeny co je toto za povahu chlapa?
Zopar situacii napisem

Nieco mu poviem (aj ked dolezite) o 2 dni to zabudne

Vie ze mam rada Orchidee.Jeho hlaska: oh videl som taku peknu ale som si myslel -nekupim ti (kua na co mi to vravis?)

Bola som u kadernicky- za tie peniaze mala zmena (vsetci chvalili a zmenu videli)a nechodim tam casto

Nema sex -urazi sa (nezacne ale on kdezeee)

Ked nieco kupim ,co sa jemu nepaci mam divadlo doma,ked si on mysli ze je to ok rad to zaplati

Za malickosti zdrb lebo ON to robi tak alebo onak

Mala (4) sklada napr puzzle a stale do nej huci ako ma postupovat (okraj ,rohy)pritom to dieta to same posklada bez akejkolvek pomoci🙈

A empatia unho 0 bodov.vazne.

Len tak medzi recou spomeniem ze musim daco na urade vybavit- uz kaze co mam povedat🫣

Pise napr skolka dieta zakaslalo jeho reakcia -ich problem

Je to sebec ?psychopat?😂

Co si o tom myslite ?

Vdaka za nazor zienky

Strana
z2
autor
23. máj 2022

@vilma7 precitam si o tom

autor
23. máj 2022

@sissy27 mas pravdu veru

ivangeline
23. máj 2022

Sebec. Vsade vidi seba. ;) Dava seba.

danica2711
23. máj 2022

ale toto sa nezačalo včera, že? Čo ťa viedlo k tomu, že si s takým čudákom (mierne povedané) mala dieťa? Píšeš, že si ho už od čohosi odučila, tak skús pokračovať - akurát že z tvojich príspevkov akosi cítim, že sa ti už ani nechce (nečudujem sa, ani mne by sa nechcelo), vždy som bola toho názoru, že na výchovu mám dieťa, nie dospelého chlapa)

autor
23. máj 2022

@danica2711 vies co sme spolu 6r,nejake veci som ho oducila ale to spravanie ,hlavne neempaticke ,namyslene a sefovske ono sa to stale vrati ,zo zaciatku je clovek zalubeny nevidi vela veci ,ale sama som zbadala ze toto nikam nevedie. Ja si myslim ze cloveka sa prevychovat neda ,da sa ist do Kompromissu ,skusala som , ale uz nechcem.

Sama s malou by som bola stastnejsia ,kludnejsia

autor
23. máj 2022

@danica2711 Skusala som 1 uchom dnu druhym von dlho som to nedala
Alebo priklad- ked niekto neda smerovku ide pomaly ,zle zaparkuje isto je to zena.toto pocuvam 6r aj ked nereagujem vre to normalne vomne

mladenca
23. máj 2022

Ale tak taketo spravanie sa neda donekonecna ospravedlnovat, ani ze jednym uchom dnu a druhy von ako si napisala ved jednemu by z toho preskocilo. Neviem co by mohlo pomoct, kedze ako si napisala velmi "mudry" aj podla tvojich kamosiek, mozno este nedostal taku facku aby sa spamatal po vztahovej stranke a zacal si vazit co ma.

puticka7
23. máj 2022

Neviem co je to za povahu, ale teda toto sa neda ignorovat, len tak prehliadat dlhodobo, vo mne to vrelo este len som citala tie riadky co si pisala.
Proste on vie najlepsie. To z takych ludi ma ide otocit.

danica2711
23. máj 2022

máš pravdu, sama s malou budeš šťastnejšia a kľudnejšia ty aj tvoje dieťa. Tak na tom pracuj, držím ti palce

autor
23. máj 2022

@danica2711 Dakujem si zlata🤗

kassandra25
24. máj 2022

Presne o tvoje temeno by som bicykel neoprela. Ist s takymto von na kavu a len jednu az dve veci z tohto by mi povedal, malo by zmysel s nim byt uz len do vypitia kavy a vyhovorky, rychlo prec...... myslim si, ze takato perzona urcite vobec nie je vhodna ani na vychovu dietata a byt s nim v pritomnosti inych ludi a ked zadre jeho urazacky a mudrosti, kde by som mala vystupovat ako jeho partnerka, by bolo na srdcervuci plač. Takze ani, ani, ani. Je to velka hanba byt s nim nielen pred ludmi, ale aj tebe samej. Ten ta iba uplne vykolaji a odrovna hocijakym svojim mudrym vypustacom z p.pule. ked uz takto si to sem napisala a zhrnula do bodov, inak raz som s podobnym bola raz vonku a to bolo aj poslednykrat. Strasne stastna som prisla domov a uz nikdy viac. Musis sa z toho dostat a travit cas s viac plnohodnotnymi cinnostami a ludmi.

autor
24. máj 2022

@kassandra25 Dakujem ti za prispevok

autor
26. máj 2022

Tak som mu pisala ze je koniec, ze ja uz nechcem ostat v tomto vztahu , ze nas ma na haku neopyta sa ako sa mame nic ,sex je unho na 1mieste….
Odpoved : myslis na to ako mne bude bez sexu?🤦🏼‍♀️
A ze musi dovolenku stornovat .
Som mu napisala zas tvoj sex
A on na to ja chlapom nikdy rozumiet nebudem samozrejme to zacalo vomne vriet ale odpisala som len aha ok

Zaujimave mala som par vztahov uz aj 7r s manzelstvom, a nikdy som nemala takeho neempatickeho sexom riadiaceho sa partnera.tak neviem no kto tu co nechape
Teraz uz len vydrzat a neustupit💪🏻

autor
29. máj 2022

@danica2711
@mladenca
@puticka7
@kassandra25

Zeny ja som v prdeli .ja ho nenavidim
Povedal ze ked nebude sex pride za malou 2x tyzdenne alebo VOBEC !!!
Ako moze byt niekto takyto hajzel??

Vcera som mu normal vravela ze moze hocikolko byt s malou,ked chce obcas mozme spolu niekam ist a on bol cely cas ticho.
Ziadny naznak rozhovoru nic. Trva to vyse 2t a on cusi.
Pytala som sa preco sa tak zmenil preco mu sex mozog ovlada.nic ticho.lebo nebol takyto.

My sme spolu nezili on bol starsi on chcel svoj klud mne to vyhovovalo mala to inak nepozna.chodil sem utorok, piatok ,sobota ,nedela(nespal tu) .My obcas k nemu.

Ale poradte lebo mi srdce pukne co povedat malej(utorok piatok chodil pre nu do skolky)

Vymyslat si je chory ? Alebo co ?😔😔

Do piatku ma cas si rozmysliet ci chce svoju dceru zo zivota vymazat😔😔

matullienka
29. máj 2022

Skús jej povedať, že táto má teraz veľa práce tak nebude za ňou mať čas toľko chodiť sama uvidíš ako sa to ďalej vyvrbi. Ale takéto vydieranie nech ide do riti celý aký je, to mu potom ani na dcére moc nezáleží keď kvôli nej nepríde a ja osobne by som mu ju potom ani nevnucovala. Dcéra časom pozabudne ešte je malá a vám bude babám lepšie bez neho

autor
29. máj 2022

@matullienka Dakujem pekne🤗ako to povedal najprv mi slo srdce puknut potom som si myslela /radsej ani nechod. No vyckam par dni a som zvedava ako sa panko rozhodne.
On ma uz dospelych synov a a svoju dceru miluje som si myslela.mozno to v navale zlosti povedal ,ktovie…..

zun
29. máj 2022

Weird. Ako chápem že na sexe stroskotá vzťah zo strany muža- je to najsilnejšia potreba mužská vo vzťahu a keď ste ani nebývali spolu ani čas extra nestrávili....asi jediná vo vašom vzťahu z jeho strany

autor
29. máj 2022

@zun ja to tiez Chapem ale on ho mal 1-2x tyzdenne ,ja som nepatrila k zenam co chlapa odsunu na druhu kolaj ked dieta pride. Snazila som sa ,naozaj , ale toto uz je premna naozaj chore…
2x rocne bola mala dokonca u kamosky My wellnes Romantika voll Programm…okrem toho 2x rocne stretko s jeho obchodnymi partnermi kde zase mala nebola doma.

peterfeher1975
29. máj 2022

Presne toto mam ja doma a otázka znie..... chcem tak veľa??? Aj ja sa viem cítiť ako žena a chcem byt šťastná.. a môj je váhy

autor
29. máj 2022

@peterfeher1975 toto sa neda takto Fakt…ja chodim do prace ,mam psov /teda uz len 1neho (bol rad ked druhy zomrel😒)staram sa o malu,mam upratane ,na 95%som vsetko sama zvladla a nebolo to stale jednoduche .
A chcela som len pochopenie, trochu respektu ale to nula bodov

Strana
z2