Čo mám robiť?
Ahojte,
V prvom rade zelam pekne sviatky.
V druhom rade sa chcem spytat na nazor. Po vysokej skole som pracovala, vydala sa. Nechceli sme hned deti, chceli sme trochu pocestovat a uzit si zivota, vybudovat si karieru a zabezpecit sa. V priebehu tohto roka som otehotnela, tesili sme sa. Ja som sa uz nastavila aj na rolu mamicky. Babatko nam vsak zomrelo. Obaja mame 34 rokov, tak ja verim, ze sa nam este rodinu podari mat. Doktori odporucaju sa aj cim skor do toho pustit.
Ja som vsak stale nestastna, ubolena a nechcem sa vratit do prace. Na druhej strane, co mam robit? Cakat kym otehotniem a porodim? Chcem sa niecim zamestnat, ale neviem ci chcem zase zazivat to, ze robim 10-12 hodin, nahanam sa a lietam. (Bola som veduca financneho oddelenia a mala pod sebou 20 ludi). Nehovorim, ze popri dietati by som sa nenahanala ale bolo by to ine a ja som sa na to popravde aj tesila.
Dakujem za kazdu rozumnu radu a odpoved.
Poznam taku situaciu...tazko radit druhemu. Pocuvaj svoju intuiciu a svoje telo, co ti hovori.
Nam ked sa v urcitom obdobi po dvoch stratach deti nedarilo,bola som aj doma dlhsie, tak som paradoxne otehotnela az ked som sa naplno vrhla do viru prace a to aj na smeny, aj nocne 😃
Zrazu bolo tu, male odvazne urputne klbko ktore vydrzalo a aj ked prislo na svet predcasne, nic mu nebolo a doteraz je to zdrave a stastne dieta 💕
Drzim palce.
Ak nie ste odkazani na tvoj plat, ostan doma, docasne potiahni PN a uvidis, mozno za par mesiacov sa ti to v hlave rozlezi.
@senta_sofia nie sme odkazani, ja som bola vsak predtym strasne aktivna a teraz byt doma len tak mi neprospieva
To chapem, tiez si myslim, ze by ti to liezlo na mozog len doma. Ale mozno by stacilo najst si nejaky konicek, nieco tvorive, kreativne, na co ti v tom beznom pracovnom chaose neostaval cas a vykryt si tym tu pracovnu aktivitu.

Možno si skús nájsť nejakú menej náročnú prácu, aby si bola viac psychicky v pohode. Ja som odišla z práce, keď sa nám nedarilo otehotnieť. Necítila som sa tam dobre. Keď som odišla, do 2 mesiacov som bola tehu, lebo som bola v kľude. Držím palce.