icon

Čo mám robiť, aby som nestratil lásku a dieťa?

mirininja
27. sep 2015

ahoj vsetkym co citaju volam sa MIRO som tu prvy krat vopred sa ospravldnijem za gramatyku nieje to snou ruzove . s mojo partnerkou som uz 5 rokou spoznal som ju jeden krasny novembrovy den som motorkar a zil som a zijem takym zivotom samozrejme par veci sa muselo zmenit ked som ju spoznal bola cerstvo rozvedena a mala krasneho rocneho chlapsa co nam stale robi radost. pracoval som v nemecku a stae aj pracujem vtej dobe nebolo nic dvolezitejsie ako ony motorka zrazi a podobne a ja som ju sklamal inymy zenamy pokecom proste hlupa hlava co si nic nevazila a pritomby my dali aj posledne so svokrovcamy su to uzastna rodina po 3rokoch som ich opustil kvoly babe ano som vynny priznavam zeny ,damy , baby .uz po 2tznoch som zistil ze som spravil obrovsku chybu ze som ich opustil ani nevie co som hladal ked to co som miloval je prec dozvedel som sa ze caka babo hej aj knizka uz bola no ja som jej neveril moja laska potratila ☹ .no po roku my dala sancu sa knim vratit siel som za svokrovcamy so slzamy v ociach a poprosil ich oboch oodpustenie teraz snimy vichdzam super aj s partnerkou to bolo do isteho casu ok ,no nedavno som mal pracovny uraz v nemecku kde ma aj operovali ja som jej slubil ze nebudem fajcit a aj som prestal no znova zacal sice nie tak ako volakedy obcas rano kavicka a cigaretka ju to trapi ze som jej dal slub a znova porusil ako som dosiel domou na marodku prve dni bolo ok vse no raz dosla zamnou do postele a viete zenska sa nahodi do sexi pradelka a chce bit vynimocna ja som akurat behal na sietach a pisal s kolegovcami a tak nie zadnevyhladavanie zien to nadobro skoncilo a ona stala pri posteli zapalene sviecky ja som to necakal ze nieco take chysta a ked som ju zbadal bolo neskoro to ako ked vypnete svetlo proste jej tuzbu pomne som zahodil tym ze som behal na nete a nevsimal si ju a odvtedy je to horsie a horsie jasne ze ja som k tomu este pridal u kamarada na opekacke sme popijali a povedal som veci kore nik nema vedet co su len za zavretymi dverami partnerou a bum to bola bodka ospravldnovanie ani kazdodenn upratovanie ci vysavanie umyvanie dlasok nepomahalo ani kitice nic stale to bolo horsie a horsie a vzdy my vravela sprav nieco pre to aby to vomne nevihaslo damy, zeny ,baby som chlap CO MAM SPRAVIT chcem pocut vas nazor tyka sa to preca vasho pokolenia co mam spravit aby som nestratil moju lasku aj s krpcom? ktoreho milujem vecere ,vylety kytice ani nic podobne nezabera som v koncoch a fakt ze vazne onu nechcel ani maleho dojst ps.som zly zato ze fajcim? dakujem ze ste si to precitali

skoupilka1
27. sep 2015

no, to fajčenie je len malý detail, to asi moc nerieš a zameraj sa na horšie skutky, ktoré si vykonal. Museli to byť dosť nepríjemné veci, ktoré si porozprával kamošovi o Vašich intímnych veciach. Hmmmm toto neviem, či niekedy polovička prekusne. Ja by som to asi už teda nedala. Nič iné Ti nepomôže iba dať tomu čas a stále jej dokazovať, že ju veľmi ĺúbiš. Možno Ti raz odpustí a dá Ti ďalšiu šancu ( teraz som sa stratila, že vlastne koľká to už bude).....Dúfam, že tvoja milá je veľmi dobrosrdečná s veľkou ale naozaj veľkou vôľou odpúštať blížnemu svojmu.....Prajem veľa štastia. 😉

apb
27. sep 2015

@anastacia321 Aha, aj tvoj manzel uz tu je 😀

mawka
27. sep 2015

@apb 😀 😀 😀 a to som si myslela, ze sa budem dnes nudit

mirininja
autor
27. sep 2015

kazdyvas nazor my otvara oci 😨

svadlena
27. sep 2015

moj nazor je že nedodržanie slubu akeho kolvek či je to jedenie čokolady fajčenie vernosť je vždy nedodržanie slubu a ak si jej to slubil mal si to dodržať nie ju opetovne sklamať ..... ak ti už odpustila to že si ju opustil ked čakala dieťa a prišla oň čo ju muselo teda zlomiť ☹ ..... tak by si jej kvety mal nosiť každy den a z domu do prace ju nosiť na rukach aby si to odčinil a nie sa s kamaratom opijať a pušťat si "hubu na spacir" a potom nosiť kvety ...to je už dosť neskoro važiť si ked posereš ale ty si sa asi nepoučil a teda ja by som sa na teba vykašlala ...nepiešeš ako dlho toto obdobie trva ale zaslužil by si si dobru po hube ked si to posral a ona ti musi vravieť že máš niečo spraviť dufam že aspon ten slub s fajčenim si už splnil aby si jej dokazal že si chlap a nie decko čo si kaka na hlavu ......inak možeš upratovať a robiť čokolvek ked je to už naprt iste by ju to tešilo keby to bolo len tak a nie zato že je to posrane a to teda podla tvojho opisu riadne .....ja neveru neodpušťam nikdy 😠 a čo mas spraviť ???? aby si to napravil no nič zapaliť si a naliať si s kamaratom ...ach škoda reči

dominika6
27. sep 2015

@mirininja
Ak mas priotity take, aka je tvoja gramatika tak riesenie na tvoj problem nieje

mimi1237
27. sep 2015

No ublížil si jej natolko,že je uplne normalne že aj keby chcela,má obavy ti znova veriť,musíš jej ukázať že si ju Vážiš + je rozvedená,neviem dovod prečo,nepoznám ju,ale myslím že tá už musí vedieť č o vo vztahu chce a čo nie,ty si jej ukázal len to čo podla mna určite nechce.Váž si ju,daj jej čas,to nejde predsa zo dna na den napraviť takéto niečo....hlavne už nerob hlúposťi...a nikdy nerob tomu druhému to,čo nechceš aby robili tebe...to fajčenie,čo ja viem...taká maličkosť ,ale spomínaš operaciu,ked to tvoj zdrav.stav vyslovene "zakazuje ",tak s tým sekni pre svoje dobro.Možno takto to myslela aj ona.Ináč,nie niesi určite zlý ,pretože fajčíš.Otazné je čo,tabak či marišku? 😀

malabiba
27. sep 2015

@mirininja keď vieš, kde si urobil chyby, vieš čo nemáš robiť - no je možné, aby sa človek zmenil a zrazu ich nerobil?...asi ťa má rada, keď ti už raz odpustila odchod.....nie je to o fajčení, ale o dôvere...ak ich naozaj chceš, musíš si získať znova jej dôveru - to je tá najťažšia vec - pomaly, trpezlivo, bez nátlaku - neklamať, nepodvádzať, netárať o hlúpostiach s kamarátmi, žiadne internetové blbosti, byť pozorný, milý, trpezlivý a hlavne sa upokojiť - ak ťa ľúbi tak to bude dobré....ak ti stojí za to, tak to zvládneš

slavicita
27. sep 2015

@mawka
@apb som prešla na inú tému nech trocha pookrejem a tu toto...naozaj plodný večer...🙂

hlubkamary
27. sep 2015

Zmier sa s tym ze je koniec a daruj jej zivot bez teba....nech to neni len o tom co chces ty, pretoze to co chce ona jej ty nikdy nedas,pretoze si taky skratka neni a ani nikdy nebudes....proste k sebe nepatrite....a tym ze na nu budes tlacit budes UBLIZOVAT jej....zabudni na seba....mysli na nu a jej dieta....

tito1300
27. sep 2015

Ty dostanes druhu sancu a za odmenu toto.Ziadna druha sanca kopanec do guliciek a papa.Moj nazor

saskia24
27. sep 2015

@dominika6 za to, že nevie gramatiku ešte nemusí mať zlé priority...!!!

dominika6
27. sep 2015

@saskia24
Je to vymyslena tema...neries...

saskia24
27. sep 2015

@dominika6 ako vieš?

dominika6
27. sep 2015
svadlena
27. sep 2015

@dominika6 aj mna zaujima ako to vieš ????

saskia24
27. sep 2015

@dominika6 jááj tak mňa by strašne zaujímalo ako si na to prišla...

svadlena
27. sep 2015

@saskia24 asi vie všetko 😀 😀

saskia24
27. sep 2015

@svadlena noo neviem či vie všetko, ale mohla by aj nám ostatným prezradiť ktorá téma je skutočná a ktorá vymyslená

svadlena
27. sep 2015

a aj ako nato prišla aj v škole v rovnici netreba len výsledok ale aj postup 😀 😝

saskia24
27. sep 2015

@svadlena asi tak...

svadlena
27. sep 2015

@dominika6 čakame na ozejmenie ....a isto niesme samé

mirininja
autor
27. sep 2015

@dominika6 ked myslis ze by som tu tolko vypysoval si na omyle

0silvia0
27. sep 2015