icon

Čo mám urobiť?

swwan
30. okt 2022

Ahojte,chcela by som Vám opísať situáciu,ktorá sa mi stala. Zobrali sme sa v koncom júla tohto roku a o pár dní nato sa nám narodilo bábätko. Všetko bolo super,ja som bola doma s malinkou,manžel chodil do práce,po práci domov za nami. Večer,keď ja som uspávala malú alebo len tak,keď dme boli pri telke,manžel bol na mobile. Vedela som,že sem tam píše s mojou sestrou,pár krát som mu povedala,aby jej niečo napísal,keďže ja som nemala čas písať alebo sa mi už večer nechcelo. No stalo sa to,že som sa nečakane vrátila zo spálne späť do obývačky,kde manžel veselo písal. Hneď mi povedal,že píše so segrou,no vzápetí to ihneď aj rýchlo ukončil. To bol inoulz,kedy som vedela,že tam niečo bude. Tak pri prvej príležitosti som si prečítala ich konverzáciu. Bol to pre mňa šok. Písali si pravidelne,vždy na manželov podnet,ona odpisovala. Najskôr to bolo normálne,začali písať,keď ja som bola v pôrodnici. No postupne sa to začalo stupňovať a konverzácia bola so sexuálnymi narážkami vždy s manželovej strany. Jej reakcia boli vždy vysmiaty smajlíci a do konverzácie takéhoto typu sa pridala. Písali ako že škoda že je ženatý,že príde na koláčik a keď nemá,že mu stačí aj “buchta”. Napísala mu že ona je jeho najobľúbenejšia švagrinka a on jej nato,
“že to nevie,lebo by ju musel najskôr okoštovať alebo aspoň olízať aby mohol povedať,či je niečo zlé alebo dobré. Myslím keď pečieš😂”
Ona sem tam pečie torty,tak to písali akože o torte ale s inou myšlienkou.
Manžela som sa hneď pýtala,čo to má znamenať,povedal mi,že o nič nešlo,že to bola len sranda. A nakoniec je ešte on urazený,že ho obviňujem z ničoho.
Takže namiesto toho,aby som bola zamilovaná a šťastná,riešim otázku,čo spraviť

Strana
z2
nhispvm
30. okt 2022

A čo tak sa opýtať aj sestry, že čo to má znamenať ?

drake122
30. okt 2022

No nič, on má evidentne rád dvojzmyselné debaty a sestra sa lepšie chytá na dvojzmysel ako ty.🤷‍♂️ Nabudúce sa ho spýtaj, či ten ich recept na buchtu obsahoval aj klobásku.👌

pribinak
30. okt 2022

Keď cirkus tak poriadny. Celu ich “veselú konverzáciu” by som rozposlala po celej rodine
Však nech je sranda

Pán manžel by mal takú tichu domácnosť, že by ho do smrti prešla chuť na takúto srandu

Koniec servisu.

swwan
autor
30. okt 2022

@nhispvm pytala som sa aj jej,povedala,že to jej on vždy písal také narazky a ze mu uz viac neodpise

sandria
30. okt 2022

@swwan keď to nebude tvoje sestra bude to niekto iný. Tvoj muž nema zábrany takto vypisovať. Ma doma novú rodinu a on takto sa sprava. Ja by som chcela vidieť jeho keby tebe našiel takéto správy, čo by na to povedal, či je to ok podľa neho.

thereisabear
30. okt 2022

Ťažko radiť. Písal sestre, nabudúce môže napísať inej, zjavne ho to baví. Asi má aj veľa voľného času, tak možno ho viac zapojiť...

yvanielka
30. okt 2022

Akože tak ja by som sa starala o novorodenca a on by si písal o nechutnostiach so sestrou a ešte by bol urazený? Pánko potrebuje viac zaúkolovať, aby nemal čas myslieť na hovadiny. Pekne ho zapoj do starostlivosti o bábätko.

20iffka
30. okt 2022

@swwan ja som mala tiez takeho priatela, FB plny cudzich zien a vypisovacky a komentare s erotickym podtonom, najskor som to narovinu riesila, bez kriku, chvilu klud a znovu … do toho prisli jeho zname, ktore, ked ma spoznali mi narovinu povedali, ze im daval navrhy atd. (Velmi dlhy pribeh) pointa- nezmenilo sa u neho nic a ja som sa zbalila a odisla, o lasku zobrat nebudem a dovera je zaklad a bez toho vztah nefunguje. Nech sa akokolvek rozhodnes, rozhodni sa podla samej seba a prajem vela sil 🍀

littlefiona
30. okt 2022

@swwan ja by som s ním také poriadky za toto urobila, že by bol pánko nielen urazený, ale aj minimálne dočasne odsťahovaný, kým nedostane rozum. A sestre by som tiež vyčistila žalúdok, že či by sa jej páčilo keby si vypisujem dvojzmysly s jej mužom, alebo frajerom. Prepáč, to čo je za sestru? Som zhrozená, čo to za ľudí existujú na tomto svete.

doriiis
30. okt 2022

Tvoj muž chcie pretiahnuť tvoju sestru.Ak keď dokáže chcieť pretiahnuť tvoju sestru,tak to dokáže aj s akoukoľvek inou.Tak si odpovedz,čo je toto za manžela.Sestre by som taku vylepila,že by si to zapamätala do konca života.

swwan
autor
30. okt 2022

@littlefiona ja ničomu nechápem,mňa by niečo také ani nenapadlo,aby som niekomu vypisovala a to už nie švagrovi. Veď to je choré už len z tohto hľadiska. Neviem sa nato povzniesť,stále mám to písanie pred očami a hlavne jeho aký musel byť vysmiaty a šťastný,keď to písal

simona20201309
30. okt 2022

@swwan tvoja sestra je riadna ...........
A manzel detto. Teraz už len trpieť každú rodimmu oslavu, návštevu, kde sa ti dvaja zasiju, ako sa tvária, či na seba zmurkaju....
Mrzí ma to. To co prežívaš musí byť veľmi nepríjemné. Skrz toho, že nie len manžel, ale aj sestra!
Určite by som si to nenechala pre seba. Oboznámila by som s tým minimálne rodičov, muža by som poslala kade ľahšie a zavala odznova. Nema zmysel žiť z pocitom neistoty. Muž keď nemal problém zvádzať tvoju sestru, nwbude mat problém s ničím a nikdy. Sestra by pre mňa už nikdy nebola sestrou, aj keď som vždy za to, aby rodina držala po kope. Tvoja sestra vám totiž rozbíja manželstvo.
Nad čím rozmýšľaš ty? Co plánuješ urobiť?

lujza123
30. okt 2022

Akože dosť nechutne. Keby to aspoň vypisuje nejakej neznámej ochechuli ale tvojej sestre? A ta je tiež poriadne mimo keď mu na to vôbec odpisovala a dávala smajlíky.
Keby mi švagor napise ze by ma musel olizat keď pečiem tak v tej sekunde volám segre a uchylaka normálne zablokujem.
Nechápem ako ti to mohli urobiť, je to hrozne.

simona20201309
30. okt 2022

@doriiis suhlasim
A je to v rodine... milión príležitosti... kedykolvek im príde opraviť batériu, keď bude sestra sama doma. Ak ešte nič medzi nimi nebolo (o com pochybujem) , tak je to otázka času....po takých sms napätie medzi nimi spolu s chuťou len rastie.

loliki
30. okt 2022

@swwan Možno budete v správach, ako žena dotĺka svojho muža panvicou, či tĺčikom. Ale kým ťukáš do mobilu, tak je chlapík v bezpečí. No a tá tvoja sestra, detto. Viem si predstaviť, že keď sa stretnete teraz na cintorínoch, ďaleko do hrobu mať nebude. 🙂

littlefiona
30. okt 2022

@simona20201309 presne si mi napísala zo srdca, že mi to je normálne ľúto za to, čo autorka musí prežívať, ale naozaj neviem ako by som to spracovala ja. Ja by som zrejme podala o rozvod, pre mňa by toto bolo také sklamanie, že by som to neprekusla a tomu chlapovi, by som už v živote nedôverovala.

doriiis
30. okt 2022

@simona20201309 ...ako keď už niekto dokáže pretiahnuť vlastnú švagrinú.To nie je iba kurevn.k ale aj morálna nula.

andrea78
30. okt 2022

@swwan idiot. Davala by som odteraz pozor a bola v strehu. Ked si toto dovoli bez mihnutia oka s najblizsou tvojou pribuznou ( to uz je iny hnus, ze sa aj ona nehanbi, alebo nemala reagovat, mala to v zarodku zarazit alebo ti o tom povedat, tiez by som na sestru uz inak pozerala), tak co pan manzel s kludom moze vypisovat inym, cudzim zenam? Toto by mi vrtalo v hlave. Sranda - nesranda, toto je dobre cez ciaru. Cisty hnus. Moralne dno.

maminkadeticiek
30. okt 2022

Sla by som za svojou mamou a otcom,ukazala im ich konverzaciu a spytala sa co by robili na mojom mieste?Sestra bude mat hanbu na sto rokov.A povedat jej,ze to vies, a ze najblizsie to rozposles po sirokej rodine nech vsetci vidia aka je zradna stetka.A pobalila by som dieta a odisla od muza k rodicom.To by som urobila.S tym zmakom by som nebola v jednej domacnosti uz abi jedinu noc.

pribinak
30. okt 2022

@doriiis obaja. On je hajzel, ale ona v ničom nezaostáva.
Normálna sestra by ho tak poslala do riti že by mu zle z toho bolo

deti95060810
30. okt 2022

určite by som to oznámila rodičom a ostatným súrodencom. možno by som nevynechala ani svokrovcov...
Sestre by som navrhla že sa môžeme vymeniť. Môže kľudne si nasťahovať tvojho manžela k sebe domov. Aj tak by už ďalšie spolužitie s týmto blbcom pre mňa nemalo žiadny význam...

littlefiona
30. okt 2022

@swwan vieš, ja som zažila v podstate niečo podobné. Priateľ si tiež poza môj chrbát vypisoval s kamarátkami dvojzmysly, potom aj dohadoval stretká. Najprv som odpustila, hovorila som si, je mladý (bol o 12r. mladší) nevybúrený, je to ok. Dala som tomu čas a šancu, avšak nič sa nezmenilo. Teraz je to už ex a ja som šťastná v novom vzťahu(o 5 rokov starší) so zrelým a vyrovnaným mužom, čo si nepotrebuje honiť ego pízdovinami cez správy.

loliki
Autor odpoveď zmazal
ankare
30. okt 2022

Somár sprostý. Ako dlho ste spolu?
@swwan

pribinak
30. okt 2022

@loliki mat muža pod kontrolou? Brat mobil ako malému decku?
To je vtip, že?

Buď je medzi partnermi dôvera a normálny funkčný vzťah, alebo nie
To sa kontrolou dospelého človeka dosiahnuť nedá

Ak ju nepodvedie s jej sestrou tak určite s inou. Čo mu strčí GPS do riti aby kontrolovala každý jeho krok?
Alebo pribije kameru na čelo?

littlefiona
30. okt 2022

@pribinak s týmto súhlasím, kontrola nič nevyrieši, každý človek má mať hranice za ktoré nepôjde, lebo vie, že tomu druhému by to ublížilo.

swwan
autor
30. okt 2022

@ankare tri mesiace po svadbe
Pozname sa od detstva,rok sme pred tym spolu zili,vsetko bolo ok,aj do teraz

pribinak
30. okt 2022

@littlefiona presne tak

doriiis
30. okt 2022

@pribinak ..však to bez debaty.

littlefiona
30. okt 2022

@swwan ja viem, že máte bábo a je to o to všetko pre teba ťažšie. Treba mu narovinu povedať, že ešte jedno zlyhanie a môže si pobaliť švestky. Sestru tiež posadiť a vysvetliť, že pokiaľ chce byť ešte tvojou sestrou a priateľkou tak sa nemôže takto chovať, že je to neprípustné.

Strana
z2