icon

Čo mám urobiť?

swwan
30. okt 2022

Ahojte,chcela by som Vám opísať situáciu,ktorá sa mi stala. Zobrali sme sa v koncom júla tohto roku a o pár dní nato sa nám narodilo bábätko. Všetko bolo super,ja som bola doma s malinkou,manžel chodil do práce,po práci domov za nami. Večer,keď ja som uspávala malú alebo len tak,keď dme boli pri telke,manžel bol na mobile. Vedela som,že sem tam píše s mojou sestrou,pár krát som mu povedala,aby jej niečo napísal,keďže ja som nemala čas písať alebo sa mi už večer nechcelo. No stalo sa to,že som sa nečakane vrátila zo spálne späť do obývačky,kde manžel veselo písal. Hneď mi povedal,že píše so segrou,no vzápetí to ihneď aj rýchlo ukončil. To bol inoulz,kedy som vedela,že tam niečo bude. Tak pri prvej príležitosti som si prečítala ich konverzáciu. Bol to pre mňa šok. Písali si pravidelne,vždy na manželov podnet,ona odpisovala. Najskôr to bolo normálne,začali písať,keď ja som bola v pôrodnici. No postupne sa to začalo stupňovať a konverzácia bola so sexuálnymi narážkami vždy s manželovej strany. Jej reakcia boli vždy vysmiaty smajlíci a do konverzácie takéhoto typu sa pridala. Písali ako že škoda že je ženatý,že príde na koláčik a keď nemá,že mu stačí aj “buchta”. Napísala mu že ona je jeho najobľúbenejšia švagrinka a on jej nato,
“že to nevie,lebo by ju musel najskôr okoštovať alebo aspoň olízať aby mohol povedať,či je niečo zlé alebo dobré. Myslím keď pečieš😂”
Ona sem tam pečie torty,tak to písali akože o torte ale s inou myšlienkou.
Manžela som sa hneď pýtala,čo to má znamenať,povedal mi,že o nič nešlo,že to bola len sranda. A nakoniec je ešte on urazený,že ho obviňujem z ničoho.
Takže namiesto toho,aby som bola zamilovaná a šťastná,riešim otázku,čo spraviť

Strana
z2
joesvk
30. okt 2022

Muž to bral asi len ako spôsob žartovania.Možno s cudzou ženou by tak až "nevtipkoval",ale sestru bral ako blízku osobu. Tak preto stratil zábrany Ale asi ťažko povedať, či keby bola príležitosť, či by išiel do "nejakého vzťahu" so segrou. Myslím,že asi nie.
Skôr mi pripadá ako ten typ:"čo šteká a nehryzie".Poznám pár takých chlapov,čo majú pocit,že sa od nich očakáva dvojzmyselné žartovanie.

sasa1310
30. okt 2022

@swwan u mňa by toto bol začiatok rýchleho konca

maminkadeticiek
30. okt 2022

@loliki To tak ty doma mas zariadene, ze si myslis ze doma ma zena muza pod kontrolou,bude mu brat a kontrolovat mobila bude ho drzat za gule tym ze bude on doma makat?Sa smejem,lebo toto je riadne sci fi co pises.Co je jej muz soplave decko aby si to nechal?

panelacikova
30. okt 2022

@swwan pravdepodobne je taký, len si si to až doteraz nevšimla. máš už iné starosti a priority a zrejme viac vnímaš isté okolnosti. mne osobne by až takáto forma dvojzmyselnej komunikácie vadila. sama mám manžela, čo má rád dvojzmysly a aj ich špliecha kade-tade, ale nikdy nie v takom rozmere, aby tým narušoval akúkoľvek intímnu zónu druhého človeka, či už ide o ženu alebo muža. to si dovolí len pri mne. inak premýšľa, čo kedy a komu v akom rozmedzí povie. toto, čo píšeš ty, je u mňa (a aj môjho muža) už "cez" dané hranice. ospevovať nejaké buchty a podobne, je dosť silná narážka.
mne by to prekážalo a neviem, či by som si vedela predstaviť život s takým človekom, pretože faktom ostáva, že ak to nebude robiť sestre, nájde si inú "obeť", ktorú bude takýmto spôsobom komunikácie obšťastňovať. a asi ti nemusím písať, že je to až také prekročenie hraníc, že časom to nemusí mať ďaleko aj od osobného zblíženia. no bohužiaľ, asi si mala ružové okuliare v minulosti, keď si naňho hľadela, nechce sa mi veriť, žeby sa zmenil akurát v čase, keď si bola v pôrodnici. on taký bol, len ty si to nevidela. ako s tým naložíš, je na tebe. no na základe svojich skúseností si dovolím napísať, že on sa v tomto nezmení, bude taký celý život.... baví ho to, má to rád a ktohovie, asi si tým niečo dokazuje?

hederamonstera
30. okt 2022

Ja by som sa rozviedla, uz by som mu nikdy nevedela doverovat. A sestra by u mna skoncila

cacianka
30. okt 2022

Rodičom by som to teraz na nos nevešala, načo by sa mali trápiť, len to rozdúchať vášne.
Ale so sestrou vy bol mega vážny rozhovor, a riadne ostrý, či jej nej.e.be a toto podporuje. Sem tam srandičky ok, ale skôr pri osobnom stretnutí rodiny , nebyť za sucharov, ale takéto oplzle narážky ani tak nie
Muž by mal veru riadne ohucanu hlavu a nastaveny tvrdý režim, aby nemal čas vypisovať, 3x denne okakanu riťku by umýval, plienky menil, a servis okolo jeho riti by veru prestal

hederamonstera
30. okt 2022

@cacianka vazne by si chcela takto zit s partnerom? Byt mu bacharom?

sasa1310
30. okt 2022

@cacianka a ďalej? Ďalej čo v živote?

cacianka
30. okt 2022

@hederamonstera nie nechcela, ale rozvádzať sa po 3 mesiacoch po blbych rečiach v sms !?
Asi má ženích priveľa voľného času, tak nech maká doma, veď nebudem bachar, ale žena so zdravým rozumom sa vynasnažím zariadiť a zmenežovat domácnosť.
A po rozhovore s oboma účastníkmi smskovania sa uvidí, ako to bude fungovať, ako sa vyjadria. Už tu vidím vseeeetky ženy ako dnes píšu návrh na rozvod a zajtra utekajú na súd . To že ty si taká prchka, ok, tvoje rozhodnutie, ale v drvivej väčšine to musí u žien dozrieť . Veď máju už malinké dieťa .
@sasa1310

sasa1310
30. okt 2022

@cacianka neviem ako ty, ale ja bez dôvery v manželstve by som nevedela existovať.

nurielka
30. okt 2022

Prepáč, ale toto by som nerozdychala.. a ešte so sestrou. Väčšinou radím o záchranu všetkými možnými spôsobmi. Toto je buď vymyslené, alebo úplne stav cez čiaru. Obaja to majú v hlave pekne pomotane. A keby si to vybalila celej rodine to im nedošlo?

hederamonstera
30. okt 2022

@cacianka nie som prchka, ale proste to by bolo ako keby ma podviedol, proste uz by som mu nikdy neverila.
A este so segrou…vsak to uz su nalomene vztahy dozivotne

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
cacianka
30. okt 2022

@elizabet173 netvrdím že by som dôverovala, ale hopom písať rozvodové papiere, keď je teraz v šoku...no neviem.
A kde si vypátrala že už má rozvod tento rok za sebou

sasa1310
30. okt 2022

@elizabet173 no vypátrala som. Ďalšia, ktorá si hneď urobí dieťa a ani chlapa nepozná a potom takto dopadne pár mesiacov po svadbe. Svadba, ktorá bola len na základe toho, lebo otehotnela ešte počas prvého manželstva. Tipujem, že písanie so sestrou bude jedno z mnohých...

vilma7
30. okt 2022

No čo urobíš? Na rozvod je ešte ozaj skoro. Ja by som si ich asi posadila obidvoch, ale asi po určitej dobe, keď sa aspoň trošku ukludnia hormóny a pekne im vypucovala žalúdky.
Manželovi samozrejme poriadne naložila a hlavne mu dala vedieť, že celú tvoju dôveru zničil a posunul na bod mrazu a že keď ešte niekedy náhodou objaviš nejaké podobné konverzácie, že to bude už konečná. Myslím že jednu šancu si zaslúži no. Aj keď by si teda zaslúžil nakopať do .....

Len jedno nechápem, načo to hovoriť rodičom? Čo s tým majú rodičia spoločné? Je to len medzi tebou, mužom a sestrou.

loliki
30. okt 2022

@maminkadeticiek Ja doma toto nemusím riešiť. Záleží od ženy, akú má povahu a ako si to s mužom vyrieši. Ja by som sa nesťahovala. To, že kohút behá za sliepkami je bežné. Aby sa to nedialo v každej domácnosti, na to už sú dvaja, aby si to nejako vyriešili. Odsťahovaním sa k rodičom aj s dieťaťom, to je na čo dobré? Aby muž mal dovolenku? A jej rodičia majú mať vždy pripravenú izbu, keby neco?
@cacianka Súhlasím. Sú to smsky. Treba to vyriešiť doma a mať otvorené oči.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
loliki
30. okt 2022

@elizabet173 Máš prehľad. 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
loliki
30. okt 2022

@elizabet173 Keď sa darí, tak sa darí. 🙂 Iné čakajú 8 rokov a nič. Ja už ani neviem, čo je lepšie.

juliasb
30. okt 2022

@swwan by som sa opýtala (neurobila), že ak je to len sranda a veľmi vtipné, či by si to mohla ukázať aj vašim rodičom, nech sa tiež zabavia...
Debil

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
barborachors
30. okt 2022

@swwan Ja neviem. Chodim s niekym, spoznavame sa. Pocas randenia a vzathu si vsimam chlapa, ako sa sprava, reaguje, aky je typ chlapa obecne. Potom si s nim urobim dieta a zistim, ze je to jedno prasa. Moja otazka znie, som debil ja alebo kto, ze toto dopustim? Prepac, ale kde si mala oci?

nicegirl369
30. okt 2022

@swwan tak toto je smutné:( jednak tvoja sestra- nerozumiem, ako môže normálna žena toto riešiť s manželom svojej sestry:( Tvoj muž sklamal. Veľmi narušil dôveru medzi vami. Keby bol aspoň chlap, priznal chybu a ospravedlnil sa. Ak to len zľahčuje, svedčí to o tom, že si ani nechce priznať chybu a bude tieto veci robiť aj do budúcna. Drž sa.

zanka777
30. okt 2022

@swwan moja prvá reakcia dve po papuli mužovi (lebo je to dement ... Má riešiť teba dieťa tešiť sa z vás a nie riešiť tvoju úžasnú sestru) a dve aj tri po papuli tvojej sestre.... Za to že ti nenapíše že jej vypisuje tvoj muž také veci ale veselo pokračuje v konverzácii.... Ja ti to poviem tak ... U mňa by to bolo takto .... Muž by si dlho musel žehliť čo písal...a tie reči že sranda to by si mohol strčiť niekam..... A keď by sa snažil dosť dala by som mu šancu ... Otázka je či by som mu verila ... Ale so sestrou by som prerušila akýkoľvek kontakt.... Pretože keď ťa takto sklame a podrazi tebe najbližšia osoba tak to sa u mňa neodpúšťa také niečo .... Je to hnusná zrada a nechcela by som s ňou mať nič spoločné viac..... Takže tak ...

Strana
z2