icon

Čo máte radi v sexe?

1anonym9
10. jún 2017

Čo konkretne, aká praktika pripadne štyl sexu Vas najviac dokáže rozpáliť a doviezt k orgazmu? (Pohar vina, eroticka masaž, jeho jazyk tam dole pripadne v akych miestach a ako rychlo, atd atd...)

Pytam sa z toho dôvodu že chcem viac "uľahodit" polovičke 🤐

petulda333
10. jún 2017

Tak sa to spytaj svojej polovicky!

mamina_25
10. jún 2017

nikto ti neda konkretnejsiu odpoved,ako tvoj muz,tak sup za nim vydiskutovat si to...

lilyianka
10. jún 2017

@1anonym9 sa ho spytaj...ako my mame vediet co sa mu paci?

sissy27
10. jún 2017

@1anonym9 chceš ulahodiť svojmu mužovi, tak sa pýtaš, čo sa páči cudzím ženám? 🙄
Tak potom jedine, že by sa tu našla jeho milenka, ktorá bude presne vedieť, čo má rád a čo mu doma chýba, no...

mishicca
10. jún 2017

Drahy chod na amaterov...toto nie je ziadny eroticky portal

slniecko323
10. jún 2017

Podla mna je autorom prispevku chlap.

tiper24
10. jún 2017

treba skusit vsetko, sex cez fon, trojku, grupac, party, swingers, niekedy je dobre ked je zena stetka, slusacky nie moc dobre a nevedia ani sexovat 😀

inull5
10. jún 2017

Ženy,zrejme sa to pýta chlap..

haslerka31
10. jún 2017

No neviem , ci by som to tak deailne vedela opisat....poslem "videjko"?😀😀...jasne ,ze sa to pyta chlap a zjavne si pomylil stranku.

bubbinaa
10. jún 2017

To ja zas jedna z tých podľa mňa zbytočných tém. Tiež by som povedala, že sa také niečo bude asi ťažko pýtať žena. Ale aby som sa vyjadrila k téme, podľa mňa je najdôležitejšie navodiť správnu atmosféru a potom sa to už bude uberať správnym smerom.

tenerifka
10. jún 2017

@1anonym9 No ja by som bola vo vytrzeni, ak by som mohla mat naraz tuto trojkombinaciu (a netreba ani vino ci masaz, poradili by sme si aj bez toho):
1, Miguel Angel Silvestre
2,Olivier Martinez(ale este ked bol mlady)
3,Jon Kortajarena(ale ak by nebol gay)
Mlade pevne muzske tela a pekne tvare
Pomohla som?

ostorha
10. jún 2017

@tenerifka Fajnovy vkus mas u mna jednoznacne z tych troch menovaných M.A.Silvestre .

oli18
11. jún 2017

@tiper24 tak to všetko ovládaš, tak potom prečo ti nefunguje vzťah a musíš sa to pýtať nás v založenej diskusií? Žeby predsa len medzery? 🙂

tiper24
11. jún 2017

@oli18 nefunguje z jej strany a je to iba na zaciatku ja som to chcel uz ukoncit len ona sa furt ozyva teraz ju skusim ignorovat aj ked sa ona bude ku mne ozyvat ja sa neozvem uvidim ako to bude🙂

oli18
11. jún 2017

@tiper24 takto jednoznačne sa to nikdy nedá povedať.

malinkaaninka
11. jún 2017

tebe treba žihlavou po vajciach,prídeš na iné myšlienky

iwesska
11. jún 2017

Akou rychlostou - noo, tak skus takych 20km/h jazykom

sticker
zuzulka333
11. jún 2017
libawet
14. jún 2017

..ja neviem, čo tie ženské na mne vidia? Hovorí jeden chlap druhému a oblizne si jazykom obočie 🙂