Čo máte radi v sexe?
Čo konkretne, aká praktika pripadne štyl sexu Vas najviac dokáže rozpáliť a doviezt k orgazmu? (Pohar vina, eroticka masaž, jeho jazyk tam dole pripadne v akych miestach a ako rychlo, atd atd...)
Pytam sa z toho dôvodu že chcem viac "uľahodit" polovičke 🤐
nikto ti neda konkretnejsiu odpoved,ako tvoj muz,tak sup za nim vydiskutovat si to...
Drahy chod na amaterov...toto nie je ziadny eroticky portal
Podla mna je autorom prispevku chlap.
treba skusit vsetko, sex cez fon, trojku, grupac, party, swingers, niekedy je dobre ked je zena stetka, slusacky nie moc dobre a nevedia ani sexovat 😀
Ženy,zrejme sa to pýta chlap..
No neviem , ci by som to tak deailne vedela opisat....poslem "videjko"?😀😀...jasne ,ze sa to pyta chlap a zjavne si pomylil stranku.
To ja zas jedna z tých podľa mňa zbytočných tém. Tiež by som povedala, že sa také niečo bude asi ťažko pýtať žena. Ale aby som sa vyjadrila k téme, podľa mňa je najdôležitejšie navodiť správnu atmosféru a potom sa to už bude uberať správnym smerom.
@1anonym9 No ja by som bola vo vytrzeni, ak by som mohla mat naraz tuto trojkombinaciu (a netreba ani vino ci masaz, poradili by sme si aj bez toho):
1, Miguel Angel Silvestre
2,Olivier Martinez(ale este ked bol mlady)
3,Jon Kortajarena(ale ak by nebol gay)
Mlade pevne muzske tela a pekne tvare
Pomohla som?
tebe treba žihlavou po vajciach,prídeš na iné myšlienky
Akou rychlostou - noo, tak skus takych 20km/h jazykom

..ja neviem, čo tie ženské na mne vidia? Hovorí jeden chlap druhému a oblizne si jazykom obočie 🙂

Tak sa to spytaj svojej polovicky!