Čo na sebe neznášate a čo máte rada?

veverina
10. jún 2011

Clovek nikdy nie je so sebou celkom spokojny a vzdy sa najdu veci,ktore by sme fakt chceli zmenit,ci uz v povahe,vo vyzore..co sa nam na sebe paci,toho byva zial menej..ako ste na tom Vy ??

ketrinka29
15. jún 2011

Dobrá otázka a ťažká, taká na zmyslenie. 😉 čo sa týka vzhľadu, tak jediné, čo by som na sebe chcela zmeniť sú prsia, ale to už mám v pláne keď porodím a dokojím moje zlatíčko, podľa toho, v akom budú stave, lebo teraz v tehotenstve sa mi začali páčiť. Najviac sa mi na sebe páčia oči, to počúvam z každej strany. A povaha? No tak neviem, ale som trošku sebecká, žiarlivá, tvrdohlavá- no z každého trošku a z pozitívneho je moja spoľahlivosť, dochvilnosť, ak niečo poviem, stojím si za tým, som starostlivá, ochotná pomôcť, poradiť...a veľa veľa iného, no to by mal skôr povedať niekto, kto ma pozná. 🙂

veverina
autor
15. jún 2011

No je vazne tazke takto o sebe pisat,prave preto som to zalozila,aby som videla,ci sme my zeny fakt podobne,ci sa budu nase odpovede zhodovat,hlavne co sa tej povahy tyka..ci nemame problem jasne napisat,co si myslime ze je na nas fajn a co fakt treba zmenit,lebo nam to uz aj ini vycitaju..
Ja mam tiez na sebe rada oci,vlasy,usmev..nie som spokojna s vyskou a postavou a s kratkymi nohami 🙂
a co sa povahy tyka,bojujem so sebeckostou,ziarlivostou,lenivostou,prchlivostou..hnevom..naladovostou,byvam nedosledna..
dobre vlastnosti co o mne ini tvrdia som pravdovravna,neviem sa pretvarovat,viem pocuvat,rada pomozem,povzbudim..