Čo najbizarnejšie vám povedala vaša svokra?
Začnem ja. Teda nie je to žiadny bizar, ale tak jej spadla sánka že sa mi dobre spí pri tom pohľade už pár mesiacov.
Ona"prečo máš také špinavé zrkadlá?"
Ja "pretože ja to neviem leštit tak sme sa dohodli, že to bude robiť P a váš syn na to zvysoka kašle... Akoze tiež ma ide poraziť z neho"
@skylarka001 - zaujímavé, odtiaľ ten názor.
@dahra úprimne som sa to dozvedela z prekliatia mojej existencie...mama sleduje dámsky klub, a všetko, čo sa tam dozvie, sa snaží aplikovať na mňa - od názoru na moju výchovu mojej dcéry, cez riešenie mojich zdravotných problémov až po recenzie na knihu, ktorú práve čítam. :D Ako hovorím, prekliatie. Aj táto perlička pochádza z dámskeho klubu, vraj tam o tom hovorila nejaká pediatrička asi pred dvoma rokmi.
že má moje dieťa veľkú hlavu, škuľave oči a krivé nohy (dcéra mala vtedy asi 2 mesiace), že ľudia s krvnou skupinou 0 sú anjeli s jedným stavcom navyše a svokor to “zabil” tým, že som im zmenila syna k horšiemu, lebo už nechce na rodinných oslavách piť do rana 😀 a ešte na fotku zo sona, že aký je to mimozemstan ktovie na koho sa bude podobať 😀
som bola vazne chora, leziaca.... deti 3 mesiace a 15 mesiacov.... som ju prosila o pomoc, pretoze bola na dochodku a moja mama uz padaka na hubu - z nocnej chodila k nam aby sa mi starala o deti cez den, moj otec sa musel naucit v 60tich rokoch obsluhovat v podstate novorodenca.... Na svokrinu hlasku nikdy nezabudnem:
preco by som mala prist pomoct? ved ty ako nevesta si chora, nech pomahaju tvoji rodicia. Moj syn je zdravy!
@kaktusik007 boze to je jeblina

@sweetdreams1 síce dva roky po funuse, ale je to zaujímavé, tak odpovedám aj tak... :D kryštálový cukor ako taký žiadne podobné účinky nemá, ale kockový sa kedysi vyrábal tak, že sa kryštály spájali do tvaru kocky takým lepidlom na základe myslím želatíny, alebo nejakej inej látky, ktorá má dobrý vplyv na kosti a kĺby. :D Babičky pchali kockový cukor ako deťom, tak hospodárskym zvieratám. Dnes sa kockový cukor už tak zrejme nevyrába.