icon

Čo povedať dcére po napadnutí bývalým partnerom?

Dnes o 12:38

Ahoj v skratke a rýchlosti. Včera ma na ulici napadol môj ex. Stalo sa to 1 x.Prišla som domov a dcéra 13 rocna videla ze nie som ok. Bola som z toho rozhodena a oko mam podliate krvou .Pýtala sa co sa stalo. Nezvyknem jej klamať ale neviem ci pravda by nebola pre ňu este hrosia.
Co jej mam povedať?

Strana
z3
anonym_ee5288
Dnes o 12:40

@anonym_autor samozrejme pravdu... co jej akoze mas klamat? A na policii si uz dufam bola (moze ta doprevadzat dcera)...

aduskalac
Dnes o 12:41

Pravdu a tvoj ex je riadny chuj

minenkaa
Dnes o 12:41

@anonym_autor reco jej chces povedať pravdu ,v čom by to bolo dobre

autor
Dnes o 12:43
@minenkaa

@anonym_autor reco jej chces povedať pravdu ,v čom by to bolo dobre

@minenkaa a co jej ma povedať? Tiež by sa mi nepáčilo kebyže mi v budúcnosti klame

pribinak

13 ročnej by sim neklamala, ale ani ju nezatahovala do tejto sracky

Povedala: mala som nepríjemný stret s tvojim otcom. Nechcem tá tým rušiť, bolo to veľmi neprijmne

anonym_aab6a7

Dufam ze si bola na policii a je spisany zaznam.

tinka3435
Dnes o 12:44

Určite jej to povedať už to pochopí

biba_18
Dnes o 12:45

určite neklamať. dcéry si potom oteckov idealizujú. ako písala @pribinak - povedať vecne pravdu.

anonym_44fd62
Dnes o 12:47

Urcite povedat.. Ak si dovolil na teba, rupnut nervy mu mozu pri hocikom a hocikedy.. raz si moze pockat aj na dceru, ci na teba znova... a riesit to

enmery
Dnes o 12:52

Povedz pravdu.

januska12323
Dnes o 13:02

Dcére povedať pravdu, so zraneniami k lekárovi a s nálezom na políciu.

bomba36
Dnes o 13:02
@pribinak

13 ročnej by sim neklamala, ale ani ju nezatahovala do tejto sracky

Povedala: mala som nepríjemný stret s tvojim otcom. Nechcem tá tým rušiť, bolo to veľmi neprijmne

@pribinak bol to ex, nemusí to byť otec dieťaťa
@anonym_autor pravdu povedať aj dcére a aj nahlásiť na polícii.

sevrin
Dnes o 13:13

@anonym_autor máš jej povedať, že najbližší pracovný deň ideš podať na políciu trestné oznámenie za ublíženie na zdraví, aby sa tvoja dcéra naučila čo robiť ak v budúcnosti tiež dostane od ex přes držku.

anonym_f324d0
Autor odpoveď zmazal
anonym_99fa85
Dnes o 13:23
@anonym_f324d0
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_f324d0 takze ako psychicky narusena ma z toho vyjst matka?

eeffka
Dnes o 13:25

@anonym_autor 13r pravdu, smer lekar a nasledne policia

biba_18
Dnes o 13:25
@anonym_f324d0
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_f324d0 a preto má monokel? 😏

eeffka
Dnes o 13:33
@biba_18

@anonym_f324d0 a preto má monokel? 😏

@biba_18 nie monokel ma lebo sa udrela do dveri qlebo padla zo schodov.... taka klasika. Normalne niekedy zasnem 😳

biba_18
Dnes o 13:34

@eeffka takže ty by si radšej klamala. chápem 🤷‍♀️

minenkaa
Dnes o 13:41

To čo by vás viedlo k tomu ,povedať svojmu 13 ročnému decku ,že vás napadol na ulici, otec toho decka ,k čomu by to bolo dobre

enmery
Dnes o 13:55
@minenkaa

To čo by vás viedlo k tomu ,povedať svojmu 13 ročnému decku ,že vás napadol na ulici, otec toho decka ,k čomu by to bolo dobre

@minenkaa Si "pochopila zase".

biba_18
Dnes o 13:59

@minenkaa kamošta tak chránila deti, nevedeli že otec ju ekonomicky týra, že má milenky, že doma je všetko po jeho, ustupovala, skrývala. dokonca on odišiel od rodiny a deti to dávali za vinu jej - lebo veď ocko k nim bol taký super.. veľké problémy cez pubertu mala s nimi… až neskôr keď boli dospelé tak jej to uznali…
btw, také niečo zažila aj lucia olešová, odišla od mamy žiť k otcovi, až neskôr o tom rozprávala ako sa mýlila ohľadom vzťahu rodičov 😏

martinka13
Dnes o 14:05

Povedala by som pravdu a určite zavolala políciu a šla k lekárovi, aby som mala potvrdenie.

minenkaa
Dnes o 14:10
@enmery

@minenkaa Si "pochopila zase".

@enmery no nepochopila

minenkaa
Dnes o 14:11
@biba_18

@minenkaa kamošta tak chránila deti, nevedeli že otec ju ekonomicky týra, že má milenky, že doma je všetko po jeho, ustupovala, skrývala. dokonca on odišiel od rodiny a deti to dávali za vinu jej - lebo veď ocko k nim bol taký super.. veľké problémy cez pubertu mala s nimi… až neskôr keď boli dospelé tak jej to uznali…
btw, také niečo zažila aj lucia olešová, odišla od mamy žiť k otcovi, až neskôr o tom rozprávala ako sa mýlila ohľadom vzťahu rodičov 😏

@biba_18 tu píšeš už uplne o niečom inom

biba_18
Dnes o 14:22

@minenkaa o čom? deti nevedeli, lebo mamy im nepovedali - presne tak ako radíš ty 😏

minenkaa
Dnes o 14:27
@biba_18

@minenkaa o čom? deti nevedeli, lebo mamy im nepovedali - presne tak ako radíš ty 😏

@biba_18 tu píše o jednom strete s napadnutím ,nie o dlhodobom

biba_18
Dnes o 14:30

@minenkaa tak ja neviem, mne nepríde normálne trieskať bývalú a byť za správňaka pre dcéru 😏

minenkaa
Dnes o 14:34
@biba_18

@minenkaa tak ja neviem, mne nepríde normálne trieskať bývalú a byť za správňaka pre dcéru 😏

@biba_18 no nie, nie je to normálne a ma to riesit ,ale toto majú riediť medzi sebou a hneď
Ak sa niekto chce nechať viac krát otĺkať ,je to potom už jeho chyba ,tu to bolo raz ,ma to hneď zatrhnúť a dieta informovať ak by sa to opakovalo

doriiis
Dnes o 14:45

Prečo si nešla rovno na pohotovosť a políciu?

Strana
z3