Čo povedať dcére po napadnutí bývalým partnerom?
Ahoj v skratke a rýchlosti. Včera ma na ulici napadol môj ex. Stalo sa to 1 x.Prišla som domov a dcéra 13 rocna videla ze nie som ok. Bola som z toho rozhodena a oko mam podliate krvou .Pýtala sa co sa stalo. Nezvyknem jej klamať ale neviem ci pravda by nebola pre ňu este hrosia.
Co jej mam povedať?
Pravdu a tvoj ex je riadny chuj
@anonym_autor reco jej chces povedať pravdu ,v čom by to bolo dobre
@anonym_autor reco jej chces povedať pravdu ,v čom by to bolo dobre
@minenkaa a co jej ma povedať? Tiež by sa mi nepáčilo kebyže mi v budúcnosti klame
13 ročnej by sim neklamala, ale ani ju nezatahovala do tejto sracky
Povedala: mala som nepríjemný stret s tvojim otcom. Nechcem tá tým rušiť, bolo to veľmi neprijmne
Dufam ze si bola na policii a je spisany zaznam.
Určite jej to povedať už to pochopí
Urcite povedat.. Ak si dovolil na teba, rupnut nervy mu mozu pri hocikom a hocikedy.. raz si moze pockat aj na dceru, ci na teba znova... a riesit to
Povedz pravdu.
Dcére povedať pravdu, so zraneniami k lekárovi a s nálezom na políciu.
13 ročnej by sim neklamala, ale ani ju nezatahovala do tejto sracky
Povedala: mala som nepríjemný stret s tvojim otcom. Nechcem tá tým rušiť, bolo to veľmi neprijmne
@pribinak bol to ex, nemusí to byť otec dieťaťa
@anonym_autor pravdu povedať aj dcére a aj nahlásiť na polícii.
@anonym_autor máš jej povedať, že najbližší pracovný deň ideš podať na políciu trestné oznámenie za ublíženie na zdraví, aby sa tvoja dcéra naučila čo robiť ak v budúcnosti tiež dostane od ex přes držku.
@anonym_f324d0 takze ako psychicky narusena ma z toho vyjst matka?
@anonym_autor 13r pravdu, smer lekar a nasledne policia
To čo by vás viedlo k tomu ,povedať svojmu 13 ročnému decku ,že vás napadol na ulici, otec toho decka ,k čomu by to bolo dobre
@minenkaa kamošta tak chránila deti, nevedeli že otec ju ekonomicky týra, že má milenky, že doma je všetko po jeho, ustupovala, skrývala. dokonca on odišiel od rodiny a deti to dávali za vinu jej - lebo veď ocko k nim bol taký super.. veľké problémy cez pubertu mala s nimi… až neskôr keď boli dospelé tak jej to uznali…
btw, také niečo zažila aj lucia olešová, odišla od mamy žiť k otcovi, až neskôr o tom rozprávala ako sa mýlila ohľadom vzťahu rodičov 😏
Povedala by som pravdu a určite zavolala políciu a šla k lekárovi, aby som mala potvrdenie.
@minenkaa kamošta tak chránila deti, nevedeli že otec ju ekonomicky týra, že má milenky, že doma je všetko po jeho, ustupovala, skrývala. dokonca on odišiel od rodiny a deti to dávali za vinu jej - lebo veď ocko k nim bol taký super.. veľké problémy cez pubertu mala s nimi… až neskôr keď boli dospelé tak jej to uznali…
btw, také niečo zažila aj lucia olešová, odišla od mamy žiť k otcovi, až neskôr o tom rozprávala ako sa mýlila ohľadom vzťahu rodičov 😏
@biba_18 tu píšeš už uplne o niečom inom
@minenkaa tak ja neviem, mne nepríde normálne trieskať bývalú a byť za správňaka pre dcéru 😏
@biba_18 no nie, nie je to normálne a ma to riesit ,ale toto majú riediť medzi sebou a hneď
Ak sa niekto chce nechať viac krát otĺkať ,je to potom už jeho chyba ,tu to bolo raz ,ma to hneď zatrhnúť a dieta informovať ak by sa to opakovalo
Prečo si nešla rovno na pohotovosť a políciu?

@anonym_autor samozrejme pravdu... co jej akoze mas klamat? A na policii si uz dufam bola (moze ta doprevadzat dcera)...