Čo povedať dcére po napadnutí bývalým partnerom?
Ahoj v skratke a rýchlosti. Včera ma na ulici napadol môj ex. Stalo sa to 1 x.Prišla som domov a dcéra 13 rocna videla ze nie som ok. Bola som z toho rozhodena a oko mam podliate krvou .Pýtala sa co sa stalo. Nezvyknem jej klamať ale neviem ci pravda by nebola pre ňu este hrosia.
Co jej mam povedať?
Dcere povedz pravdu a chod dnes do nemocnice a na policiu.
On musi zistit hned od zaciatku, ze sa mu to neprepecie. Ze budes konat. Nenechas to tak.
Ked budes ustupovat, tutlat to, snazit sa tvarit, ze to prejde a dufat, ze sa to uz nezopakuje, akurat mu narastie hrebienok a kludne to urobi zas. A najhorsie na tom je, ze ked mu raz stupne ego, uz tazsie je sa branit, lebo az vtedy je z jesitnosti schopny radsej skusit si ta podrobit este vacsim nasilim, aby ta zatrasil a ty si nic nepovedala.
Obvykle este ten prvy raz si je vedomy, ze urobil peknu blbost a caka nasledky. Ked nepridu, narastie mu iba odvaha.
@anonym_f324d0 akože tie spomienky jej urobili monokel?
@anonym_f324d0 samozrejme, taticek ostane cisty ako lalia, dcera nebude vediet co je to a magora... Trinastrocne dieta ma vediet to, ze jej otec je nasilnik. Ma to vediet nielen kvoli tomu, ze matke ublizil ale aj kvoli tomu aby vedela voci nemu zaujat postoj primerany situacii.
Jasné, že by to mala vedieť
Môže napadnúť aj ju
@anonym_autor Ahoj, urcite chod na pohotovost este dnes a na policiu s lekarskou spravou! Dcera ked ma 13, kludne jej povedz co sa ti stalo. To je uz dost velka, aby to pochopila. Ale rozhodne to ries este dnes s lekarom a policiou, pretoze ked to spravil teraz, moze ti to spravit aj dalsie razy, ked ta stretne. Policajti, ked si ho podaju, tak nebude mat zrejme viac odvahu. Drzim ti moc palce♥️
To čo by vás viedlo k tomu ,povedať svojmu 13 ročnému decku ,že vás napadol na ulici, otec toho decka ,k čomu by to bolo dobre
@minenkaa a keby ju napadol neznámy človek tiež by mala klamať? Nechápem ako dokážu ľudia klamať vlastným deťom v takomto veku. Mám deti práve v tomto veku a viem že by úplne pochopili vážnosť situácie a pravda by bola rozhodne lepšia ako klamstvo.
@minenkaa a keby ju napadol neznámy človek tiež by mala klamať? Nechápem ako dokážu ľudia klamať vlastným deťom v takomto veku. Mám deti práve v tomto veku a viem že by úplne pochopili vážnosť situácie a pravda by bola rozhodne lepšia ako klamstvo.
@ria_sprout ja zas nechapem silou mocou vravieť vždy a stále pravdu ,napadnutie nech riesi ,aj s deckom ,len netreba všetky detaily hneď vykričať
@ria_sprout ja zas nechapem silou mocou vravieť vždy a stále pravdu ,napadnutie nech riesi ,aj s deckom ,len netreba všetky detaily hneď vykričať
@minenkaa vsak nemusi detaily. Stacilo na tu otazku odpovedat, Zbil ma tvoj otec. A zvysok podla toho ako by padali dalsie otazky. Urcite nie klamat, dieta predsa neuveri, ze ked sla z obchodu sa nahle sa zdvihol kamen z chodnika a trafil ju rovno do oka. 🙄Trinastrocne dieta nie je blbe, nielen ze neveri na Jeziska ale vie ovela viac ako si niektori dospeli myslia.
@minenkaa aké detaily prosím ťa 😒
@minenkaa vsak nemusi detaily. Stacilo na tu otazku odpovedat, Zbil ma tvoj otec. A zvysok podla toho ako by padali dalsie otazky. Urcite nie klamat, dieta predsa neuveri, ze ked sla z obchodu sa nahle sa zdvihol kamen z chodnika a trafil ju rovno do oka. 🙄Trinastrocne dieta nie je blbe, nielen ze neveri na Jeziska ale vie ovela viac ako si niektori dospeli myslia.
@ria_sprout
@viestta staci nespomínať otca
@ria_sprout
@minenkaa a to akože prečo? To decko nemá vedieť že otec urobil niečo strašné? Sila. To je podľa teba detail?
@minenkaa a to akože prečo? To decko nemá vedieť že otec urobil niečo strašné? Sila. To je podľa teba detail?
@ria_sprout ano podľa mňa to pri jednorazovke nemá vedieť ,ako načo ,ta matka nech si to s ním vybaví a tým to konci
@ria_sprout
@minenkaa ano, povie nejaky okoloiduci... To fakt? Ocinko ostane cisty ako lalia, dieta "nepotrebuje" vediet co je to za pripad
Veď možno aj zbil dcéru a povedala, že to len v skole športovali
Veď možno aj zbil dcéru a povedala, že to len v skole športovali
@anonym_a61282 ano a možno a možno a možno
Povedala by som pravdu. Rovnako, ako by som povedala dôvod, prečo sa napríklad rozvádzame. Deti nie sú hlúpe. Vidia a cítia čo sa doma deje. To už čo je za primitíva, ktorý napadne matku svojho dieťaťa na ulici ....
@anonym_autor pravdu
@minenkaa "možno konce jej bolo hubu zavrieť" nie je obhajoba toho spravania?
@viestta dobre idem do toho stereotypu ,že svina chlap a bije ženu a treba to hneď decku povedať lebo chlapi sú svine agresívne,možno jej už chcel zavrieť hubu lebo sa hádali kedy môže byt s deckom
Keď už ideme do fabulácii ,že otec môže byt agresívny aj voči decku
Véd a vieme vôbec ci tento expert je dcerin otec? To autorka nepísala. Lenze ex. Nemusí to byť jej otec, mohla s ním byť po ňom.
@ria_sprout ano podľa mňa to pri jednorazovke nemá vedieť ,ako načo ,ta matka nech si to s ním vybaví a tým to konci
@minenkaa jaaaaj, ano, veď ma len krvavé oko, to bude "jednorazovka" to stačí vybaviť v tichosti. Žasnem

@eeffka takže ty by si radšej klamala. chápem 🤷♀️
@biba_18 no to bola ironia