Čo povedať dcére po napadnutí bývalým partnerom?
Ahoj v skratke a rýchlosti. Včera ma na ulici napadol môj ex. Stalo sa to 1 x.Prišla som domov a dcéra 13 rocna videla ze nie som ok. Bola som z toho rozhodena a oko mam podliate krvou .Pýtala sa co sa stalo. Nezvyknem jej klamať ale neviem ci pravda by nebola pre ňu este hrosia.
Co jej mam povedať?
@viestta veď píše, že to dcére povedala.
@ria_sprout tak som blbo citala
Autorka, ospravedlnujem sa
@bielasovicka príde ti na um reálne nejaký dobrý dôvod prečo by matka zatajovala od čoho má mono ak by sa nejednalo o otca dieťaťa? možno hej, ale je to ešte zvláštnejšie nepovedať to ako keď by to bol otec ...
@anonym_autor poveeala by som pravdu. 13r to uz pochopi. Toho chlapa by som nahlasila.
@ria_sprout ake krvavé oko,na monokel a ten je rýchlo spravený a nikde to neobhajujem
@minenkaa ty v mnohých diskusiách píšeš úplne od veci. Robíš to schválne,alebo si vážne takáto divna.
@bielasovicka príde ti na um reálne nejaký dobrý dôvod prečo by matka zatajovala od čoho má mono ak by sa nejednalo o otca dieťaťa? možno hej, ale je to ešte zvláštnejšie nepovedať to ako keď by to bol otec ...
@biba_18 neviem, len ma to napadlo, ale vidím ze to už dnes napísala ze je otec dcéry.
@anonym_autor chod esteteraz k lekarovi.ak sa da (nie na pohotovost) Nech mas na buduce dokaz. Vysvetlis, preco tak pozde. Lekar to pochopi. Verim, ze ti to nenapadlo a ani si nemala silu to riesit.
Dcera to zvladla? Vsetko dobre prajem obom
@eva8 a co prídem k obvodnej a poviem ze mam krvavé oko a ďalej? Musím povedať ako sa to stalo? (Nebude mi to veľmi príjemné) a budem musieť ísť na očné?
@eva8 a co prídem k obvodnej a poviem ze mam krvavé oko a ďalej? Musím povedať ako sa to stalo? (Nebude mi to veľmi príjemné) a budem musieť ísť na očné?
@anonym_autor ako decku to povedať je ok ,ale k lekárovi ist a vravieť ,že ta zbil bývalý ti nebude príjemne
Ale ja som divná
@anonym_autor nemusíš nic vysvetľovať. Ona je od toho aby ta vyšetrila a napisala lek. správu kt potrebujes. Proste povies ze ta napadol bývalý ale bola si v šoku tak si prisla az teraz. Na očné myslím nebude treba ak nebudeš mat problémy. Naozaj chod
Dcere povedat pravdu a okamzite ist k lekarovi na osetrenie,mat o zraneni papier od lekara a podat trestne oznamenie.OKAMZITE.
@anonym_autor uplne ti rozumiem. Mna dotiahol na policiu brat a odtial nas poslali na pohotovost. Tam to bolo vsetko anonymne. Vyedy som citila taku hanbu. Neviem, ci by som nabrala odvahu ist bez brata.
Mohla by si zajst aj na chirurgiu, kde ta nepoznaju. Alebo sa zdoverit obvodnej, neviem ake mate vztahy, ale ver mi, pochopila by ta, aj ked je to neprijemne.
Ja som este dlho nevedela rozpravat, co sa dialo. Teraz hovorim, akoby nie o mne, pisem, aby ostatni predisli tomu, co ja.
Ak myslis, uz to nechaj tak, ale ak nahodou bude "nabuduce", nevahaj a okamzite chod na pohotovost.
Inak, ak si spomenula ocne, mozes zajst teraz anonymne na ocne na pohotovost s tym, ze sa ti zda, ze horsie vidis, ide vikend, cez svoatky si rusit nechcela a
Vysetria ta, povies pravdu ako sa ti to stalo, budes mat dokaz.
Ale rob ako citis. Vsetko bude dobre
@minenkaa a co jej ma povedať? Tiež by sa mi nepáčilo kebyže mi v budúcnosti klame
@anonym_autor v každom prípade ju poriadne pouč že ten ex je nebezpečný človek a nesmie s ním rozprávať a musí ho obchádzať zďaleka. Podala si oznámenie na polícii?
@anonym_autor obvodná nie je policajtka a okolnosti ju nemajú čo zaujímať. Jej práca je popísať zranenie a oblasť kde si zranená a do akej miery poškodenie mohlo z pohľadu zájsť, prípadne ťa pošle ešte na ďalšie vyšetrenie keby uzná za vhodné. Čo sa týka násilia na ženách v naších končinách, nebudeš za exotku neboj. Pri bilancii každá tretia na Slovensku sa kľudne môže stať, že aj tá lekárka niečo podobné zažila. Keďže je piatok večer, môžeš zájsť aj na pohotovosť aby si mala záznam z incidentu.
@anonym_autor povedala by som. Nech vie, čo dokážu kkti.
@anonym_autor tak samozrejme, prides a povies co sa stalo.. ona spise zaznam, ze si prisla v takom stave, nebude skumat, vysetrovat ani nic nebodaj "hlasit". Proste napise ake mas zranenie, liecbu a ano, ked sme to my riesili, napisali ako k tomu doslo, podla pacienta samozrejme. A bude to zaznamenane. Blbe neblbe.. aj na pohotovost ked prides tak sa pytaju co sa stalo.. dokonca aj ked sa tvojmu dietatu nieco vazne stane v tvojej pritomnosti, tak ta posadia a spisu co sa stalo a ako. Ak teda je tam zodpovedny lekar.
Naozaj sa nemas za co hanbit, ty si obet a nikomu si nic neurobila. Proste taketo veci nie su na hanbenie sa.. ten co si dovoli napadnut druheho, by sa mal hanbit.

@anonym_autor preco si to nepovedala dcere? Preco jej klames v tak zasadnej veci?
@viestta veď píše, že to dcére povedala.